• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım çocuk başkasıyla çıkıyor

byzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
119
2
46
Ankara
lokumlarım ben geçen yıl birinde hoşlanıyodum oda benden.Ama şimdi çocuk başkası ile çıkıyor ve ben hergün görüyorum bunları ve ne yapacağımı şaşırıyorum utanıyor muyum,korkuyor muyum,yoksa deliriyor muyum ?ne yapmalıyım ben yardım ederseniz siz edersiniz yakın arkadaşıma anlatıyrum boşwer tek kelime bu kolay olsa Bowericem zaten:18:

canım senin için üzücü bir durum =(
senden hoşlanırken neden bir başkası ile çıkıyor onu anlamadım belki hayırlısı böyledir.Çok fazla bu konuyu kafana takma derim kendine başka uğraşlar bul,onu görmezden gel,mümkünse çok fazla karşılaşmamaya çalış,aynı ortamlara girme.
Delirmiyosundur bence =)
ama zor zamanlar geçirdiğin aşikar bu yüzden de tavsiyelerimi dinlersen daha fazla üzülüp kırılmazsın hakkında hayırlısı olsun tatlım

canım kıskanmışsın ama boşver tanımamışsın biey yaşamamışsın sen de tak birini koluna o da seni kıskansın

bir süre sonra eminim unutacaksın ve normal gelicek onu başkalarıyla görmek.sende kendi hayatına devam ediceksin

çok sağ olun lokumlarım:))
ewet ikimizde biliyorduk ve tam çıkmak üzereydik ki;ne oldu anlamdım ben. geçen gün gördüm selam verdim o da halimi hatrımı sordu sonra bana okul kantininin kapısını açmalar falan anlayamadım. onu görünce kendimi suçlu gibi hissediyorum acaba diyorum benim onu kıskanmış olma ihtimalini aklına getiriyor mu?her gün aynı ortamdayız.zaten ne ilk okulda ne lisede şuan üni de de aşktan yana şansım yokkkkkk:2::2:

çok sağ olun lokumlarım:))
ewet ikimizde biliyorduk ve tam çıkmak üzereydik ki;ne oldu anlamdım ben. geçen gün gördüm selam verdim o da halimi hatrımı sordu sonra bana okul kantininin kapısını açmalar falan anlayamadım. onu görünce kendimi suçlu gibi hissediyorum acaba diyorum benim onu kıskanmış olma ihtimalini aklına getiriyor mu?her gün aynı ortamdayız.zaten ne ilk okulda ne lisede şuan üni de de aşktan yana şansım yokkkkkk:2::2:

olur olurrr herseyın zamnı var demekkı bır tane olsun tam olsun ve hayatın boyuncada mutlu ol ınsallaaahhhh

Back
X