• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım çocuk onun arabasına binmemi teklif etti?

Yorumları okumadan direk konuya yazcam

Yahu numarası yok bişeyi yok bakışıp bakışıp gülüşüp duruyorsunuz gelmiş bir adım atmış belki bu sayede açılacaktı çocuk hem tanımadığın biride değil ki nie pat die korktun :)
Kötü niyetli olsa aynı sınıfta elli kere yapışırdı zaten sana
Yada ne bileyim dünden numaralarınızı almış vermıs konuşmuş olsaydın bugün o arabaya binip gidecektin flörtüm die :)

Yorumları okumadan direk konuya yazcam

Yahu numarası yok bişeyi yok bakışıp bakışıp gülüşüp duruyorsunuz gelmiş bir adım atmış belki bu sayede açılacaktı çocuk hem tanımadığın biride değil ki nie pat die korktun :)
Kötü niyetli olsa aynı sınıfta elli kere yapışırdı zaten sana
Yada ne bileyim dünden numaralarınızı almış vermıs konuşmuş olsaydın bugün o arabaya binip gidecektin flörtüm die :)
Şuan kötü oldum ya, ben bi fırsatı mi teptim yani 🥺

Şuan kötü oldum ya, ben bi fırsatı mi teptim yani 🥺
Sene geçen gün demedim mi bakışa bakışa nereye kadar die

Aynı sınıftasınız neden bu kadar kasıyorsun kendını .yani illa aşk mı olmalı ? o olmaz iyi iki arkadaş olursunuz belki .

sen içinde heycanla yaklaşırsan noldugunu bilemeden bir ilişki içinde bulabılırsın kendını erkekler oldu bitticiler çünkü . Kasma rahat ol belki sohbeti sarmayacak belki ilişkiye bakış acısı çok farklı yani ileri gitmeyeceğin birisi çıkacak içinden yada ağzını şapılatıp yemek yicek falan bi tanımak ıcın adım atılması şart yani yoksa siz nası tanıyacaksınız birbirinizi

Hava yağmurlu değildi de biraz soğuktu ama ben yürümeyi seven bir insanım. Zaten içime sıkı giyinmiştim. Bilmiyorum ki çok utanıyorum onu görünce. Ani bir refleksle reddettim. Ama arabasına binince neler olabileceği ihtimalini de merak etmiyor değilim. Ama ilgisi var gibi de, bilemiyorum ya
Bak güzel yavrum benim, bir erkek kişisi gelip konuşabilir miyiz, sana karşı hissiyatım budur demedigi sürece "var gibi ama yok gibi de" şeklinde yorumlamalar sadece enerji ve zaman israfıdır. Benim arabam olsa ben de birine gel hava soğuk seni bırakayım derdim.

Bak güzel yavrum benim, bir erkek kişisi gelip konuşabilir miyiz, sana karşı hissiyatım budur demedigi sürece "var gibi ama yok gibi de" şeklinde yorumlamalar sadece enerji ve zaman israfıdır. Benim arabam olsa ben de birine gel hava soğuk seni bırakayım derdim.
Haklısınız ama diğer arkadaslarin da dediği gibi belki de güzel bir adım atacaktı.
Sene geçen gün demedim mi bakışa bakışa nereye kadar die

Aynı sınıftasınız neden bu kadar kasıyorsun kendını .yani illa aşk mı olmalı ? o olmaz iyi iki arkadaş olursunuz belki .

sen içinde heycanla yaklaşırsan noldugunu bilemeden bir ilişki içinde bulabılırsın kendını erkekler oldu bitticiler çünkü . Kasma rahat ol belki sohbeti sarmayacak belki ilişkiye bakış acısı çok farklı yani ileri gitmeyeceğin birisi çıkacak içinden yada ağzını şapılatıp yemek yicek falan bi tanımak ıcın adım atılması şart yani yoksa siz nası tanıyacaksınız birbirinizi
Evet doğru söylüyorsunuz da işte benim bu utangacligi yenmem lazim 🥺

Haklısınız ama diğer arkadaslarin da dediği gibi belki de güzel bir adım atacaktı.

Evet doğru söylüyorsunuz da işte benim bu utangacligi yenmem lazim 🥺
Instagram'dan eklesin oradan yazsın ayni sınıfta değil misiniz? Öncesinde bir adım atmadan pat diye önüne araba kesip gel bırakayım derse çekinmen normal

Back
X