- 10 Ağustos 2023
- 18
- 14
- 3
- Konu Sahibi tyleelover
-
Emin olamadım canım. Çünkü benimle hiç flörtleşmedi, çok çekingen ve sessiz bir çocuk gibi duruyorTelaş yapma onun niyeti de bu zaten. Sevişirsiniz o gece.
Sen yapma o yapar zaten. Ama ciddi konularda random atmasın ciddi olsunÇok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Benim daha önce böyle pek tecrübem olmadı ve ondan gerçekten çok hoşlanıyorum, bozmak istemiyorum. O yüzden sordumİki genç Ay ışığı açık alan bol oksijen alkol
neyin tavsiyesi pardon!
Dışarıdan arkadaşız. Haftada belki 2 gün görürüm. Ben 25 o 26 yaşındaOkul arkadaşı mısınız, iş mi ? Sonrasında hergün aynı ortamda mı olacaksınız ? Yaşlarınız kaç ?
Yaninda kimseyi istemedigine göre sizinle ne gibi planları olabilir? Tek tavsiyem şudur, o yalnızca cinsellik gözüyle bakıyor olabilir. Sabah kalkip biz şimdi neyiz diye soracaksanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.Emin olamadım canım. Çünkü benimle hiç flörtleşmedi, çok çekingen ve sessiz bir çocuk gibi duruyor
Hep random atıyor, ben de bilmiyorum nedenSen yapma o yapar zaten. Ama ciddi konularda random atmasın ciddi olsun
Ben pek öyle bir insan değilim. Devam edersek güzel, etmezsek üzülmem. Pek takılmam yaniYaninda kimseyi istemedigine göre sizinle ne gibi planları olabilir? Tek tavsiyem şudur, o yalnızca cinsellik gözüyle bakıyor olabilir. Sabah kalkip biz şimdi neyiz diye soracaksanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
Akışına bırakBenim daha önce böyle pek tecrübem olmadı ve ondan gerçekten çok hoşlanıyorum, bozmak istemiyorum. O yüzden sordum
Öyleyse hayırlı olsun seks eyleyeceksinizBen pek öyle bir insan değilim. Devam edersek güzel, etmezsek üzülmem. Pek takılmam yani
Lakayıt ya hiç sevmem erkeğin ağır olanı çekicidirHep random atıyor, ben de bilmiyorum neden
Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Ya yaşın küçük de değil 25 yaşındasın sana sadece cinsellik için yaklaştığj açık biraz kendine değer ver sen sevgiyi aşkı hak ediyorsun sana bu şekilde yaklaşan insana da haddimi bildir.sana seni seviyorum senden hoşlanıyorum bile dememiş. Direk gel kampa gidelim başbaşa demiş. Kendine saygın olsun böyle hadsizlere de sert tepki koy.Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Herhangibir şey yaşadınız mı, eğer öyleyse nasıl oldu?Bizde daha yeni flortken motosikletle kampa gitmiştik eşimle o kadar guzeldi ki sonra da gittik ama o başka.
Tavsiyeye ihtiyacın olacağini sanmıyorum harika vakit geçir, içinden geleni yap eğer istiyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?