Hoşlandığım çocukla kampa gideceğiz?

tyleelover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
18
14
3
Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?

Sen yapma o yapar zaten. Ama ciddi konularda random atmasın ciddi olsun

Okul arkadaşı mısınız, iş mi ? Sonrasında hergün aynı ortamda mı olacaksınız ? Yaşlarınız kaç ?

Emin olamadım canım. Çünkü benimle hiç flörtleşmedi, çok çekingen ve sessiz bir çocuk gibi duruyor
Yaninda kimseyi istemedigine göre sizinle ne gibi planları olabilir? Tek tavsiyem şudur, o yalnızca cinsellik gözüyle bakıyor olabilir. Sabah kalkip biz şimdi neyiz diye soracaksanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Ben pek öyle bir insan değilim. Devam edersek güzel, etmezsek üzülmem. Pek takılmam yani

Ya yaşın küçük de değil 25 yaşındasın sana sadece cinsellik için yaklaştığj açık biraz kendine değer ver sen sevgiyi aşkı hak ediyorsun sana bu şekilde yaklaşan insana da haddimi bildir.sana seni seviyorum senden hoşlanıyorum bile dememiş. Direk gel kampa gidelim başbaşa demiş. Kendine saygın olsun böyle hadsizlere de sert tepki koy.

Hehe senin hiçbir şey yapmana gerek yok. Yanyana havadan sudan konuşun. Niyeti varsa açılır ortam çok müsait.
Bir de az iç. Sarhoş olma. O sarhossa da sevisme. Hem o anın büyüsünü bozmamak için hem de belki ileri gitmek istemezsin hem de o sarhoş olup yatarsaniz sonra dün ne oldu ki deme ihtimali var.

Bizde daha yeni flortken motosikletle kampa gitmiştik eşimle o kadar guzeldi ki sonra da gittik ama o başka.
Tavsiyeye ihtiyacın olacağini sanmıyorum harika vakit geçir, içinden geleni yap eğer istiyorsan.
Herhangibir şey yaşadınız mı, eğer öyleyse nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…