• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoslandigim insan hakkında akıl verin lütfen

boydan resmini gönderdi bana engeli olucagini zannetmiyorum . güzel işi var arabasi var parası da var ama kekeme olabilir bak aklıma yatti

tek kekeme ise sorun yok.
En kötüsü sanırım i şıkkı.
Evli/sevgilisi var durumu çok berbat olur.

Senin gibi kaç kişi vardır
Zaten başka kızları izliyo sinirleniyorum da demişsin
Çocuk beğendiğini listede tutuyo demek ki
Komple sil görüşme

peki ne arkadaşı olucaz watsup arkadasimi ne sesini duydum ne kendisini gerçek hayatta gördüm m watsupdan yazistik hep.bide resim yolladık birbirimize

üstelik madem arkadasiz limitlerimiz olmalı hergün yazismak bana göre değil arkadassak
Buna da sen istersen mesafe koyarsın onunla sende konuşmak istediğin için böyle oluyor

Arkadaslar merhaba

fatih diye bir çocukla seneler once internetten tanismistim. 4 sene aradan sonra çocuk beni instagtamina ekledi. 2 aydan beri ara vermeden watsupdan konuşuyoruz. yaslarimiz 29. amerikaya gitti ordan bile bana resim gonderdi. bende tatile ciktigimda ona attim. sonra ben fatihe seni yakindan tanimak istiyorum dedigim zaman bana suanda iliski istemiorum dedi. bende ozaman mesafeli olmamiz gerektigini soyledim. sonucta arkadassak cok konuşmaya gerek yoktu. ama cocuk ne beni istiyor nede benden vazgeciyor. hergun bana bisi yazar bisi atar. ben gurur yaptim hicbisi atmiyorum watsupda ona .o baslatiyor konusmayi.

birbirimiz hakkinda bi cok bilgi edindik onun çabası sayesinde. heleki bu hafta cmt günü gece 4 e kadar konuştuk. ama beyfendi dahala iliski istemiyor kızlar.bana yazıyor hergün ama sevgili olmak istemiyor. ne yapmam lazım bilmiyorum. bana akıl verin ablalarim kardeşlerim.

instagtamdada her dikkatini çeken kızı izliyor sinir oluyorum kiskaniyorum. ama nafile arkadaşız diye bişey diyemiyorum
ikimizde istanbulda yaşıyoruz. bana buluşalım lafını bile etmiyor. ne yapmam lazım bana akıl verirmisiniz
Ay deli mi ne bu ya. Bence sizi kiskandirmaya çalışıyor. Hani ilgili olduğunuzu anlamış kendini boyle tatmin ediyor iste. Kaybetmemeye çalışıyor bi yandan. Bence kesinlikle uzak durun. Soğuk davranin . bu duyguyu ona yasatmayjn

Sevgiliyken yapabiliceğiniz şeyleri sevgili değilken ona sunma.Sabahlara kadar mesajlaşmak konuşmak gibi mesela.Üstelik bu sayede senden gerçektenmi hoşlanıyor yoksa zaman geçirmekten mi memnun bunuda vericeği tepkiyle görmüş olursun.Konuşma mesajlaşma işim var de 3-4 mesaj at devamını getirme falan filan.Bu kadar basit.

Back
X