orası zaten meçhul sindirememiş çok belli. :) inşallah olursa tabiki arada yaparım abla filan demiştin diye :) bi olsunda:)
canım ne yaptın gelişme nedir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası zaten meçhul sindirememiş çok belli. :) inşallah olursa tabiki arada yaparım abla filan demiştin diye :) bi olsunda:)
canım ne yaptın gelişme nedir![]()
cnm konunu okudum aradaki mesajların hepsini okumadım, fakat şunu söylemek istedim: ilişkilerde kadının büyük olması genelde yadırganır ki bu saçma. erkekler yapınca oluyor da kadınlar niye kendinden küçükle çıkamasın. benim bir keresinde 3 yaş küçük bir sevgilim olmuştu, abuk subuk konuşan tiplemeler oluyodu hemen cevaplarını yapıştırıyodum valla.
bi de ekliyim: azra akın da kıvaç'tan 2 yaş büyük :)
işi vardır cnm ondan gelmemiştir okula
hadi bakalım yarın ne olacak![]()
okula gittim ama göremedim okulda. gelmemişti derse. bahçye baktım ama kimsecikler yoktu bugün.... yarın sabah ki derse bakıcam artıkkk... niye gelmedi diye düşünmedim değil aslında.:S
sanki benide yadırgadı gibime geldi. arkadaş çevreside hayretler içindeydler. bilemmiyorum bu yaş muhabbetini takıcak yaşta olmamalı aslında ama sanki arkadaşlarını taktı gibimede geldi. aynen onlarda abuk subuk konuşuyolar zaten. işte bazı erkekler için yaşın önemi olmuyorda bazlarıda duyar duymaz deveyi pire yapabiliyor.... azra akının yerinde ben olmalıydım :)
benden hoşlanıyormusun desem beni süründürür. hemde nasıl süründürür orasını bilemem. ama bak o kız bile nasıl oyanamaya çalışıyorsa buda aynısını yapacaktır. erkekse kendi gelip demeli kendi merak etmeli ben olamam. ben dersem herşey o an biter ve sınıfta yüzüne bakamam. dalgacı tipler bunlar artık yıllar boyu dalga geçerler benimle. eminim bu konudan.
kiskandimiki seni o yanindaki cocuklardan acebistersen sen fazla olayi kurcalama birak bakalim akisina birazda o sana msj atsin senden haber alamadikca merak edicektir elbet az cabalasin merakta kalsin seni arasin yada msj atsin sorada mutlu sona kavusun ins
cnm saçma sapan konuşanları takma hiç onlar kıskançlıktan yapıyo biraz da. toplumdaki "ilişkide erkek kadından büyük olcak" klişesi kafalarında yer etmiş bu klişeden kurtulacak kadar geniş vizyonları yok. ve kendinden küçük erkekle çıkan kadını görünce, üstelik çok da mutlu olduklarını görünce ezberleri bozuluyor resmen, kendileri o kadar cesur olamadıkları için kıskanıyorlar.. "cesur" kelimesi doğru değil aslında çünkü bu uç bi durum değil, ama onların algılarına göre cesaret gerektiriyo. hiç sallamamak dahası ne kadar mutlu olduğunu gözlerine sokmak lazım iice kuduruyolar o zaman:))
Dalgaci tipler mi?
Boyle birinden mi hoslandin? Bugun dalga gecmezse yarin gecmez mi? Oyle insanlarin eline koz vermeye gor.
Bilmiyorum cnm ama bana sanki gun gectikce arap sacina donuyormus gibi geliyor. Yani bugunku tavirlari elini sikarkenki edasi vs anlamadim.
Hakkinda hayirlisi olsun bence takma olacagina birak.
Hakkinda hayirlisi olsun cnm ne diyim ki...
benim abimin bana abla demesi gibi bir sey bu sadece takılmıs yani:) Hem o kızda onun gözünde bile kıskanç gözükmüştür emin ol takma o kızla da pek yakın olma en iyisi