hoşlandığım kişi bana abla dedi.

cnm konunu okudum aradaki mesajların hepsini okumadım, fakat şunu söylemek istedim: ilişkilerde kadının büyük olması genelde yadırganır ki bu saçma. erkekler yapınca oluyor da kadınlar niye kendinden küçükle çıkamasın. benim bir keresinde 3 yaş küçük bir sevgilim olmuştu, abuk subuk konuşan tiplemeler oluyodu hemen cevaplarını yapıştırıyodum valla.

bi de ekliyim: azra akın da kıvaç'tan 2 yaş büyük :)

canım ne yaptın gelişme nedir:34:

okula gittim ama göremedim okulda. gelmemişti derse. bahçye baktım ama kimsecikler yoktu bugün.... yarın sabah ki derse bakıcam artıkkk... niye gelmedi diye düşünmedim değil aslında.:S

cnm konunu okudum aradaki mesajların hepsini okumadım, fakat şunu söylemek istedim: ilişkilerde kadının büyük olması genelde yadırganır ki bu saçma. erkekler yapınca oluyor da kadınlar niye kendinden küçükle çıkamasın. benim bir keresinde 3 yaş küçük bir sevgilim olmuştu, abuk subuk konuşan tiplemeler oluyodu hemen cevaplarını yapıştırıyodum valla.

bi de ekliyim: azra akın da kıvaç'tan 2 yaş büyük :)

sanki benide yadırgadı gibime geldi. arkadaş çevreside hayretler içindeydler. bilemmiyorum bu yaş muhabbetini takıcak yaşta olmamalı aslında ama sanki arkadaşlarını taktı gibimede geldi. aynen onlarda abuk subuk konuşuyolar zaten. işte bazı erkekler için yaşın önemi olmuyorda bazlarıda duyar duymaz deveyi pire yapabiliyor.... azra akının yerinde ben olmalıydım :)

işi vardır cnm ondan gelmemiştir okula

hadi bakalım yarın ne olacak:34:

belkide işi vardı. yarın ne olucak acaba?o kadar merak ediyorum ki.. sözlerim herşeyim hazır yarın olsun istiyorum. bugün bir erkek arkadaşa durumu sordum. ne yazmasını beklerdin ki duygusal anlamda bişeyler hissediyor olabilir. kalkıp sna bişey yazamaz yanii evet teyze gibisinden.

bugün okuldaydı. benm sınavlarım olduğu için derse giremedim ama bahçede oturdum ve yanıma iki arkadaş geldi.ikiside erkek ve o dersten çıkmadan giderler diye düşündüm ama öyle olmadı.. ve buda karşıdan süzdü baktı ve yanımızdan geçti elimi sıktı fakat eskisi gibi değil tokalaşması biraz farklıydı.bana nasl olduğumu filan sordu. abla konusunu hiç açmadı. ve yanımdaki erkek olan arkadaşa selam filan vermedi. sonra selam vermediği arkadaşımla konuştuk nasıl biri ya bi dövmediği kaldı filan dedi. neyse bende aradım yarım saat önce açmadı. yarın aramayı düşünüyorum. sosyal bir arkadaşım olduğunu belrtcem aslında....:( herşey karıştımı şimdi kızlar:((

Son düzenleme:
kiskandimiki seni o yanindaki cocuklardan aceb :55: istersen sen fazla olayi kurcalama birak bakalim akisina birazda o sana msj atsin senden haber alamadikca merak edicektir elbet az cabalasin merakta kalsin seni arasin yada msj atsin sorada mutlu sona kavusun ins

okula gittim ama göremedim okulda. gelmemişti derse. bahçye baktım ama kimsecikler yoktu bugün.... yarın sabah ki derse bakıcam artıkkk... niye gelmedi diye düşünmedim değil aslında.:S

sanki benide yadırgadı gibime geldi. arkadaş çevreside hayretler içindeydler. bilemmiyorum bu yaş muhabbetini takıcak yaşta olmamalı aslında ama sanki arkadaşlarını taktı gibimede geldi. aynen onlarda abuk subuk konuşuyolar zaten. işte bazı erkekler için yaşın önemi olmuyorda bazlarıda duyar duymaz deveyi pire yapabiliyor.... azra akının yerinde ben olmalıydım :)

cnm saçma sapan konuşanları takma hiç onlar kıskançlıktan yapıyo biraz da. toplumdaki "ilişkide erkek kadından büyük olcak" klişesi kafalarında yer etmiş bu klişeden kurtulacak kadar geniş vizyonları yok. ve kendinden küçük erkekle çıkan kadını görünce, üstelik çok da mutlu olduklarını görünce ezberleri bozuluyor resmen, kendileri o kadar cesur olamadıkları için kıskanıyorlar.. "cesur" kelimesi doğru değil aslında çünkü bu uç bi durum değil, ama onların algılarına göre cesaret gerektiriyo. hiç sallamamak dahası ne kadar mutlu olduğunu gözlerine sokmak lazım iice kuduruyolar o zaman:))

benden hoşlanıyormusun desem beni süründürür. hemde nasıl süründürür orasını bilemem. ama bak o kız bile nasıl oyanamaya çalışıyorsa buda aynısını yapacaktır. erkekse kendi gelip demeli kendi merak etmeli ben olamam. ben dersem herşey o an biter ve sınıfta yüzüne bakamam. dalgacı tipler bunlar artık yıllar boyu dalga geçerler benimle. eminim bu konudan.

Dalgaci tipler mi? :53:

Boyle birinden mi hoslandin? Bugun dalga gecmezse yarin gecmez mi? Oyle insanlarin eline koz vermeye gor.

Bilmiyorum cnm ama bana sanki gun gectikce arap sacina donuyormus gibi geliyor. Yani bugunku tavirlari elini sikarkenki edasi vs anlamadim.

Hakkinda hayirlisi olsun bence takma olacagina birak.

kiskandimiki seni o yanindaki cocuklardan aceb :55: istersen sen fazla olayi kurcalama birak bakalim akisina birazda o sana msj atsin senden haber alamadikca merak edicektir elbet az cabalasin merakta kalsin seni arasin yada msj atsin sorada mutlu sona kavusun ins

canım aslında arkadaşım öyle söyledi. ama ben aradım geç bir saatte olsa en azından sonrasında dönebilirdi. hani yapmaya çalıştığı kötü. sen istedin bende arkadaşlığımızı onayladım demek istediği için önem vermiyor gibime geldi. ve ben zamanında ona çok sert çıkmışım diyede ekledi erkek arkadaş. acaba kıskandımı??

cnm saçma sapan konuşanları takma hiç onlar kıskançlıktan yapıyo biraz da. toplumdaki "ilişkide erkek kadından büyük olcak" klişesi kafalarında yer etmiş bu klişeden kurtulacak kadar geniş vizyonları yok. ve kendinden küçük erkekle çıkan kadını görünce, üstelik çok da mutlu olduklarını görünce ezberleri bozuluyor resmen, kendileri o kadar cesur olamadıkları için kıskanıyorlar.. "cesur" kelimesi doğru değil aslında çünkü bu uç bi durum değil, ama onların algılarına göre cesaret gerektiriyo. hiç sallamamak dahası ne kadar mutlu olduğunu gözlerine sokmak lazım iice kuduruyolar o zaman:))

canım zaten okul tatil olcak. hastalık dönemlerinde belki takardım. çok şükür şimdi iyiyim. kıskançlığın olduğu ortada canım. ne kadar. yani benim illa bişeyleri kimsenin gözüne batırmam gerekmiyor diye düşünüyorum ve bu klişelerle yaşarlarsa daha çooook mutlu olurlar. ne kadar saçma küçük kadına bakılır büyüğüne asla bakılmaz gibi yargılar boş...
Dalgaci tipler mi? :53:

Boyle birinden mi hoslandin? Bugun dalga gecmezse yarin gecmez mi? Oyle insanlarin eline koz vermeye gor.

Bilmiyorum cnm ama bana sanki gun gectikce arap sacina donuyormus gibi geliyor. Yani bugunku tavirlari elini sikarkenki edasi vs anlamadim.

Hakkinda hayirlisi olsun bence takma olacagina birak.

kızları dalgacı canımm onun grubunun içinde var olan kızlar. o değil ama birşekilde duyulursa o olmazsa bile kızlar anlamlı anlamlı bakıp laf sokabiliriler. ki bunun en basit örneğini işte yaşadım hastalık ve yaş konusunda. yani koz verdin mi asla kurtulamazsın. ya arap saçı olmicak okul artık kapanıyor dönem bitiyor. ve ben okul bitince aramam asla. el mevzusu hani geçerken selam vermek istedi ve elimi hani sadece kıskandığı için sıcak bir tutuş olmadı yani sıradan bir tutuş oldu. dağınık yazdıysam affedin kızlar.şimdi yoldayım ve yoldan yazıyorum size...

Hakkinda hayirlisi olsun cnm ne diyim ki...

aslında canımm şu yorumlara bakıncada ne için uğraşıyorum ki; gelcekse gelir zaten kendimden yeterince ödün verdim bence. artık hiçbirşey yapmayacağım. zaten aramak isterse yada ulaşmak isterse arar. şimdi üstüne düşmekle egosuna faydamdan başka bişey olmuyor. ve ben üstüne gittikçe herşey daha çok karışıyor. o yüzden en mantıklısı saldım çayıra mevlam kayıra yani dönerse artık bakıcam:) kendme yazık kızlar:) benimle aynı fikirdemisiniz? destek verin kızlar.... 2 defa aradım ve hatta diğer hatını aradım açmadı. ilk işim perşembe video izleticektim bir proje ile ilgili. ama açmadığı için neden aradığımı bilmiyor. bende müsait olmadığımı bildirmek için aramıştım desem yada o gün görüşsem mi kızlar??*

arama da mesaj da çekme cnm kendi artık düşünsün neden artık aramıyor diye

pekte nazlıymış beyfendi sıra sende kendini geri çek (nazlanma sırası sende)

sen onu aradıkça peşinden koşan biri olarak görür ve kaçar

ögle birşey vardır ya kaçan kovalanırmış edaları arrtık boşver sallaaamaa cnm

oluru neyse olur zaten kendi kaybeder:34:

benim abimin bana abla demesi gibi bir sey bu sadece takılmıs yani:) Hem o kızda onun gözünde bile kıskanç gözükmüştür emin ol takma o kızla da pek yakın olma en iyisi

benim abimin bana abla demesi gibi bir sey bu sadece takılmıs yani:) Hem o kızda onun gözünde bile kıskanç gözükmüştür emin ol takma o kızla da pek yakın olma en iyisi

artık o kızı sallamıyorum. kız kendi selam vermiyor. nsıl bir gariplikse. bugün okuldan çıkyordum. ve buluşacaktık güya klup toplantısı için. olmadı derken. gidiyordum eve arkadaşı selam filan verdi. ve arkasından parti kızları gibi birtipin var.dedi o an hoşlandığım çocuk geliyordu ve arkadaşıydı diye sesimi çıkarmadım ama akşam yazdım mesajda hepsini.mesajlarım:

parti kızı ne demek ?sen yokken x geldi bana slm verdi ve bana öle bir tipe benziosun dedi.çok zoruma gitti ne sanıo kendini nası bir cürret bu. hani bilirsin arada sen olmasaydın fena bozardım onu.
hani bunu çevresindeki kızlarla kıyaslıosa yanlış kişiye demiş. çevresinde varsa böyle tipler lütfen karıştırmasınhani herşeyi yutuyorm ama insanın bi sınırı var.

Bence tam tersi; senin onu küçük bulacağını düşünmüştür. O yaşlardaki erkekler için bir iki yaş büyük birisiyle çıkmak gayet karizmatik bir şey. 20li yaşlarının başındaki kızlarsa kendilerinden büyüklerle ilgilendiği için morali bozulmuştur. Yaş senin lehine yani.

Back
X