- Konu Sahibi showingnoemotions
git de o zaman veliye yenge deme lazım olurBak bu duygularımı açıklamaktan daha mantıklı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git de o zaman veliye yenge deme lazım olurBak bu duygularımı açıklamaktan daha mantıklı.
O da belki, benim için diğerine hoşlanıyorum, benle konuşmuyor diyordur. Zİncirleme aşk üçgeni.
Aramalarına hiç cevap vermedim. Diğer ortak arkadaşa da aramasından rahatsız oluyorum dedim.Yani o parazit elemana sebep bu işin olacağı varsa da olmuyordur bence. Başka eleman gelmiş o kızdan ben hoşlanıyorum bana yap diyor, eee senin çocuk ne desin ne yapsın..acilen parazityustan kurtul
Sakami bu ☺Ahmet, benden, ben Veli'den hoşlanıyorum. Ahmet beni taciz edercesine sık sık aradı, mesaj attı. Karşılık vermediğim halde. Bense Veli'den uzaktan hoşlandım. Şimdi Ahmet ile beni konuşturmaya çalışıyor. Adam beni taciz derecesinde rahatsız ettiğinden arkadaş olarak bile konuşmak istemiyorum. Veli'ye ben de senden hoşlandım ama seni taciz eder derecesinde boğmadım demek istiyorum. Desem mi demesem mi? Hem doğruya doğru hem de hislerim.
Veli senden hoşlansa bile, Ahmet senden hoşlandığı için yine açılmaz. Erkekler böyle şeylere fazla takılıyor.
Bu Yaman çelişki böyleAhmet, benden, ben Veli'den hoşlanıyorum. Ahmet beni taciz edercesine sık sık aradı, mesaj attı. Karşılık vermediğim halde. Bense Veli'den uzaktan hoşlandım. Şimdi Ahmet ile beni konuşturmaya çalışıyor. Adam beni taciz derecesinde rahatsız ettiğinden arkadaş olarak bile konuşmak istemiyorum. Veli'ye ben de senden hoşlandım ama seni taciz eder derecesinde boğmadım demek istiyorum. Desem mi demesem mi? Hem doğruya doğru hem de hislerim.
İkisinden uzak durAhmet, benden, ben Veli'den hoşlanıyorum. Ahmet beni taciz edercesine sık sık aradı, mesaj attı. Karşılık vermediğim halde. Bense Veli'den uzaktan hoşlandım. Şimdi Ahmet ile beni konuşturmaya çalışıyor. Adam beni taciz derecesinde rahatsız ettiğinden arkadaş olarak bile konuşmak istemiyorum. Veli'ye ben de senden hoşlandım ama seni taciz eder derecesinde boğmadım demek istiyorum. Desem mi demesem mi? Hem doğruya doğru hem de hislerim.
Onlar da sosyal medyadan tanıştı. Haklısınız. Ben sadece hem kendi duygularımı söyleyip hem de onu taciz etmedğimi, yakasına yapışmadığımı anlatmaya çalıştım.Ahmet ve Veli yakın arkadaş mı?
Veli'nin sana ilgisi olsa başka biriyle sevgili olman için uğraşmazdı diye düşünüyorum.
Yani, bilemiyorum, ben genelde erkeğin adım atmasından yanayım. Bir de, kadınlar genelde hisseder erkeğin kendisine karşı hisleri olup olmadığını. Hiçbi sinyal yoksa, açılmanın gereği de yok gibi.Onlar da sosyal medyadan tanıştı. Haklısınız. Ben sadece hem kendi duygularımı söyleyip hem de onu taciz etmedğimi, yakasına yapışmadığımı anlatmaya çalıştım.
İlkokulda sevdiğim çocuk beni seven çocuğu tutup üzerime itmeye bizi zorla çarpıştırmaya kalkmıştıAhmet, benden, ben Veli'den hoşlanıyorum. Ahmet beni taciz edercesine sık sık aradı, mesaj attı. Karşılık vermediğim halde. Bense Veli'den uzaktan hoşlandım. Şimdi Ahmet ile beni konuşturmaya çalışıyor. Adam beni taciz derecesinde rahatsız ettiğinden arkadaş olarak bile konuşmak istemiyorum. Veli'ye ben de senden hoşlandım ama seni taciz eder derecesinde boğmadım demek istiyorum. Desem mi demesem mi? Hem doğruya doğru hem de hislerim.
Açılmıycam vazgeçtim. Beğendiği takip ettiği kızlara baktım, ayız burun yapılı, fenomen tipli kızlar. Bu kızlar neden bu kadar beğeniliyor ya, full makyaj, kaşlar köntür...İlkokulda sevdiğim çocuk beni seven çocuğu tutup üzerime itmeye bizi zorla çarpıştırmaya kalkmıştıbirkaç kişiyle beraber bunu yapmıştı ben de hocaya şikayet etmiştim. Ama sevdiceğimin adını vermemiştim... Aklıma geldi de neyse konu bu değildi
Bence Ahmete rahatsız olduğunu açık açık söyle. Veli konusunda bir şey diyemem çünkü ben hiç açılan taraf olmadım. Ama sinyal çakabilirsin.
İnstagram olup şu tipleri takip etmeyen adam gibi adam yok gibi. Hele ki 20li yaş gruplarında.Açılmıycam vazgeçtim. Beğendiği takip ettiği kızlara baktım, ayız burun yapılı, fenomen tipli kızlar. Bu kızlar neden bu kadar beğeniliyor ya, full makyaj, kaşlar köntür...
30lu yaşlarda. Ya genç kızlar var ya da bu tip kadınlar.İnstagram olup şu tipleri takip etmeyen adam gibi adam yok gibi. Hele ki 20li yaş gruplarında.
Ağzı burnu kaşı yüzünden takip etmiyor emin olabilirsinAçılmıycam vazgeçtim. Beğendiği takip ettiği kızlara baktım, ayız burun yapılı, fenomen tipli kızlar. Bu kızlar neden bu kadar beğeniliyor ya, full makyaj, kaşlar köntür...