Hoşlandığım kişi benden hoşlanan kişiyle aramı yapmaya çalışıyor.

Açılmıycam vazgeçtim. Beğendiği takip ettiği kızlara baktım, ayız burun yapılı, fenomen tipli kızlar. Bu kızlar neden bu kadar beğeniliyor ya, full makyaj, kaşlar köntür...
Erkekler tarafından bakımlı ve seksi bulundukları için. Sorsan doğal güzellik severim der çoğu ama beğendikleri hep böyle barbie tipinde kızlar oluyor. En doğallık savunuculuğu yapan erkek bile reddetmez öyle bir kızı çünkü genelde pipileriyle düşünüyorlar.

Erkekler tarafından bakımlı ve seksi bulundukları için. Sorsan doğal güzellik severim der çoğu ama beğendikleri hep böyle barbie tipinde kızlar oluyor. En doğallık savunuculuğu yapan erkek bile reddetmez öyle bir kızı çünkü genelde pipileriyle düşünüyorlar.
Bence doğal sanıyorlar ya ahahahahah. Nude makyaja ayıkamadılar daha tam olarak 😂

Hanımlar, doğal olmadığı beş metre öteden belli olan kişiler. Yani, sizin bahsettiğiniz nude tonlarında makyaj değil.
Bosver panpa, parayı çeyize değil estetiğe yığ. Herifler senin yatak örtüne robot süpürgene bakmaz, örneğin senin kamil.

Ahmet, benden, ben Veli'den hoşlanıyorum. Ahmet beni taciz edercesine sık sık aradı, mesaj attı. Karşılık vermediğim halde. Bense Veli'den uzaktan hoşlandım. Şimdi Ahmet ile beni konuşturmaya çalışıyor. Adam beni taciz derecesinde rahatsız ettiğinden arkadaş olarak bile konuşmak istemiyorum. Veli'ye ben de senden hoşlandım ama seni taciz eder derecesinde boğmadım demek istiyorum. Desem mi demesem mi? Hem doğruya doğru hem de hislerim.
Ben başkasından hoşlanıyorum deyin, şimdi o düşünsün

Back
X