Hoslandigim kisi guvenilir mi

Evlilik dusunmuyor olusuna ragmen bi sans vermeyi dusunmeniz bana asiri sacma geldi
Madem bu problem degil eskisinden hic ayrilmasaydiniz madem. Bosuna ayrilmissiniz

Ya evet de sunu belirtiyim. Cocugun tipi cok hos ve devamli sohbet acmaya çalışıyo. Haliyle hoslanmaya basladim. Mantik devreden cikti

Güvenme. Arana mesafe koy. Bu duydukların bile yeterli

Iste cok ilgili ya ben de dogrulari gorememeye basladim sanırım. Bosluktayim ve hoslanmaya basladim malesef

Ya evet de sunu belirtiyim. Cocugun tipi cok hos ve devamli sohbet acmaya çalışıyo. Haliyle hoslanmaya basladim. Mantik devreden cikti
Mantik duygular devredeye girince islemez bazen evet ama sizin bu konuda sabit davranmaniz gerek
Daha simdiden hoslandim deyip kendi kurallarinizdan kriterlerinizden ödün veriyorsunuz.
E guvenilir biri de degilmis herkese yaziyor belli ki. Sonradan daha cok uzulursunuz.
Bile bile yanlisa gitmeyin bence.

Ya farkindayim ama cok ilgili bana karsi ben de yalnizim sanırım bosluktayim bu yuzden ilgisi hosuma gitti
Farkındaysanız ne yapacağınız belli. Boşluğunuzu hanzonun biriyle dolduramazsınız. İlgi insanın hoşuna gidebilir de, gerisi için biraz aklımızı mantığımızı dinlemek lazım.

Iste cok ilgili ya ben de dogrulari gorememeye basladim sanırım. Bosluktayim ve hoslanmaya basladim malesef
Çoğu insana ilgili ama anlattığınıza göre ben biliyorum ki doğruları burada 1000 kişi de söylese siz istediğinizi yapacaksınız....

Ama burada aaa siz haklıymıssınız aldatıldım evlilik düşünmüyor yok ben evlilik istiyordum derseniz
Burada çoğu insan baştan bildiğin şeyler için üzülmen çok saçma der
Ve ben burada adam kendini zaten açık ettiği için sizi suçlu bulurum...

Her gidişin bir de dönüşü var

Ne yapmali???her yemege gidisimde o da geliyo sohbet muhabbet. Isin kotusu hoslanmaya basladim.
Guvenilcek biri degil burdaki hanimlarin yorunlariyla emib oldum. Sohbet esnasinda sevgilim mi var desem?
Aynen. Hatta telefonla ara arkadaşını aşkım canım diyerek konuş. Yoksa sonu kötü bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…