Hoslandigim kisi guvenilir mi

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Kizlar merhaba
Su anda yalnizim ve bir kisi kafami karistiriyor. Daha onceki erkek arkadasim evlilik dusunmedigi icin ayrildik.
Yaklasik 2 aydir isyerinden biri benimle ilgileniyor. Bu kisi bekar a.
Devamli bakiyor ve ben yemekhaneye gelince o da hmn geliyor sohbet aciyo. Isyerinden bir arkadasim kesin senden hoslaniyor, istersen aranizi hmn yaparim dedi.
Bu arada bu kisi hakkinda 2 tane haber aldim. Bu cocuk eskuden bu sirketten baska bi kizla cikmis ve bu cocuk kizi aldatmis kiz yakalamis ve ayrilmislar. Bu beni cok dusundurdu.
Bir diger konu da cocuk bana kur yaparken baska bir kiza da kur yapiyor gibi bir duyum aldim. Sirkete yeni bi kiz baslamisti, cok dekolte giyiniyodu, ona yaziliyomus gibi duymustum. Sasirdim acikcasi.
Konuyu olabildigince kisa anlatmaya calistim. Su anda da bu cocuk dvmli pesimde gibi. Surekli bakıyor ve yemek molamda geliyor sohbet ediyor. En son evlilik yapmayi dusunup dusunmedigimi sordu. Hatta kendisinin de evlilik dusunmedigini belirtti. Isin kotusu ben de hoslanmaya basladim. Onun bu ilgisi benim de ilgi duymama neden oluyor ama guvenmeli miyim ne yapmali?

Son düzenleme:
yani gerçekten merak ediyorsanız bir şans verip biraz görüşün ama skor tabelası peşinde de olabilir. şirketiniz çok mu büyük bilmiyorum ama başkasından aldatarak ayrılması vs hoş intiba değil. insanlar haliyle birkaç katı dedikodusunu yaparlar bu işin.

Kizlar merhaba
Su anda yalnizim ve bir kisi kafami karistiriyor. Daha onceki erkek arkadasim evlilik dusunmedigi icin ayrildik.
Yaklasik 2 aydir isyerinden biri benimle ilgileniyor. Bu kisi bekar ve sef pozisyonunda.
Devamli bakiyor ve ben mola odasina gelince o da hmn geliyor sohbet aciyo. Isyerinden bir arkadasim kesin senden hoslaniyor, istersen aranizi hmn yaparim dedi.
Bu arada bu kisi hakkinda 2 tane haber aldim. Bu cocuk eskuden bu sirketten baska bi kizla cikmis ve bu cocuk kizi aldatmis kiz yakalamis ve ayrilmislar. Bu beni cok dusundurdu.
Bir diger konu da cocuk bana kur yaparken baska bir kiza da kur yapiyor gibi bir duyum aldim. Sirkete yeni bi kiz baslamisti, cok dekolte giyiniyodu, ona yaziliyomus gibi duymustum. Sasirdim acikcasi.
Konuyu olabildigince kisa anlatmaya calistim. Su anda da bu cocuk dvmli pesimde gibi. Surekli bakıyor ve yemek molamda geliyor sohbet ediyor. En son evlilik yapmayi dusunup dusunmedigimi sordu. Hatta kendisinin de evlilik dusunmedigini belirtti. Isin kotusu ben de hoslanmaya basladim. Onun bu ilgisi benim de ilgi duymama neden oluyor ama guvenmeli miyim ne yapmali?
Güvenilir değil

Sana özel bir durum yok, müsait kim varsa mümkün olduğunca birbirlerine çaktırmadan idare ediyor bir güzel. Senle olursa da diğerlerine yazmaya devam edecek. Başkasıyla olursa da sana yazmaya devam edecek belki sevgilisi bile vardır. Sen her şeyi yazmıssın düşersen bile bile lades olur sonra hiç üzülme yani

Demekki şirketteki kızlara sürekli göz koyan biri. Gönül eğlendirme peşinde.
Ayrıca aynı işyerinde oldugunuz için ilerde ayrılınca sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Zira kendisi şef oldugu için rahat takılıyor paşam.
Uzak durun. Evlenmeye de niyeti yokmuş.

Evlilik düşünmediği için ilişkinizi bitirip yine evlilik düşünmüyorum diyen bir adamla sevgili olsam mi diye düşünmeniz garipmis.
Adam işyerinde kim okey derse onunla takılacak işte çok belli değil mi hal ve tavırlarından. Aldatmalar kur yapmalar v.s.
Bence gerekli mesafenizi koruyun. Işyeri olması kotu sürekli göreceğiniz birisi ve sizknde arkanızdan bu kizlada takıldı v.s diyecekler. Kötü bir itibar bence.

Daha önce sevgilisini aldatmış

Sizinle beraber başka birine de kur yapıyor, hanginiz denk gelirse artık diye düşünüyor. Şu iki durum da yeterli bu adamın güvenilir olmadığından emin olmak için.

Sizinde daha önce evlenmek istemediği için sevgilisinden ayrılan biri olarak daha ilişki yaşamadan evlilik düşünmediğini söyleyen adamla ilgili soru işaretine düşmeniz enteresan.

Ayrıca dekolte giyen bir kıza daha asilmis şeklinde belirtmeniz çirkin bir üslup değil mi ? Dekolte giyiyorsa giyiyor size ne ? Özellikle dekolte diye belirtiyorsunuz ? Giyimde sorun yok adam için. Tesettürlü olup ona iki isve cilve yapsa adam ona da okey der. Bırakın şu giyimle insan yargılamayi.

Evlilik dusunmuyor olusuna ragmen bi sans vermeyi dusunmeniz bana asiri sacma geldi
Madem bu problem degil eskisinden hic ayrilmasaydiniz madem. Bosuna ayrilmissiniz

Ayrıca dekolte giyen bir kıza daha asilmis şeklinde belirtmeniz çirkin bir üslup değil mi ? Dekolte giyiyorsa giyiyor size ne ? Özellikle dekolte diye belirtiyorsunuz ? Giyimde sorun yok adam için. Tesettürlü olup ona iki isve cilve yapsa adam ona da okey der. Bırakın şu giyimle insan yargılamayi.

Aslinda dekolte giyen diye belirtirken kizi kotuleme amacim yoktu. Ben de acik bi bayanim kotu dusunulcegini tahmin edemedim. Yani dekolte derken kizi kotuleme amacim yok. Isteyen istediğini giyinir

Şimdi ben biliyorum ki siz bu adamla olmak istiyorsunuz...
Eksi olan o kadar faktör varken buraya konu açmak bu demek bence
Ha tabiki orası sizi bağlar belki vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz ciddi olmadan...

Fakat bir önceki sevgilinizden evlilik düşünmüyor diye ayrılmıssınız bu adamın farkı ne?
Sanırım tek farkı size kur yaparken başkalarına da yapması...

Back
X