- 21 Temmuz 2015
- 491
- 217
- 103
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
İş ile alakalı genellikle mail atıyorum artık zatenbence adım atmayın bekleyin kendisi yazarsa sohbeti devam ettirirsiniz.
Stalkladım bekar kendisi :) sevgilisi yokbir şeyler çıkabilir ama kendisi ilgi duyuyorsa mutlaka devamını getirir. sakin kalıp o adım atarsa karşılık verip devam edin. ama siz adım atmayın yani bu kadarcıktan bişey belli olmaz.
mutlaka araştırın ama evli mi sevgilisi var mıdır vs sosyal medyadan stalklayın bakın yani.
Abartı resmî ya da çok gevşek değilim aksine en başında mesafeliydim kendisine karşıİlgisi varsa muhakkak belli eder açılır siz bekleyin çok abartı resmî olmayın
Adım atamıyorum çünkü yüz yüze bakıyoruzPetek Dinçöz’ün kısmetsizim şarkısını 3 kere söyleyip suya üfleyin. Sonra o suyu en yakın kıbleye dönüp için. Böylelikle kısmet bi şekilde açılıp adam size yeşil ısıgı yakar. Site sakinleri olarak denendi ve onaylandı.
Desemde inanma. Ben okurken heyecanlandım. Adım atmayın. Bekleyin.
Atmayın bencede. Siz bekleyin biraz.Adım atamıyorum çünkü yüz yüze bakıyoruz
Bekliyorum zatenAtmayın bencede. Siz bekleyin biraz.
Gerektiğinde çok acil olduğunda arıyorum elbet ama işte nasıl belli edeceğim kiDirekt hoşlandığınızı söylemeyin ama mutlaka belli edin bence.
İşle ilgili aradığınızda da günlük sohbetler edin. Mailden ziyade direkt aramayı ya da Whatsappı tercih edin
Uzun zamandır paylaşım yapmamış çok sık fotoğraf Atan biri değil.Onun paylaşımlarına beğeni koyabilirsiniz, eğer beğeniyor ise bir yerde adım atmak isteyecektir
Nereden anladınız kiAdamın da ilgisi var bence biraz bekleyin acele etmeyinBence adım atmayın biraz daha gözlemleyin.Ama bence aşırı heyecanlı bir olay
Bilmiyorum ki bana öyle gelmedi hani ilkinde güzelce muhabbet edip sonra kendisini çekmesi falan bilemiyorum açıkçasıSanki adamın da sana ilgisi var bence
Merhaba;
Ben 28 yaşında bir firmada sorumlu personel sıfatıyla çalışan bir kadınım. Çalıştığım iş ile alakalı ortak iş yaptığımız firmadaki bir beyefendiden hoşlanıyorum. Kendisi 30 yaşında. Ayda 1 kere bizim ve onların firma ile alakalı ortak evrakları alıyor ve evrak teslimi yapıyor bana. Bende evraklarla alakalı iletişimdeyim. 1 ay kadar önce evraklarla alakalı konuşmamız mesai saati bitimine denk gelerek, kaç yaşındasın? nerede oturuyorsun? Hafta sonları da çalışıyor musun? tarzı bir sohbete dönüştü. Hatta yaşımı söylediğimde ben seni daha küçük sanıyordum. Ufak duruyorsun falan dedi. O gece evle alakalı işlerim vardı geç yattım ve whatsaap durumuma attığım storye neden diye dönüş yapmış gece 3 gibi. Ardından 2 gün sonra yine storye attığım durumdan instagram hesabımı görüp takip isteği atmış. O hafta yine 1-2 kere işle alakalı konuşmalarımız oldu ancak özel konuşmalar olmadı. O günden itibaren de sohbetlerimiz 3-4 günde bir benim hatırlatmalarım dışında ya da onun işle alakalı mesajları dışında kesildi.
Ben bu beyefendiyi çok beğendim açıkçası ve uzun zamandır da bir ilişkim yok. Ve utangaç bir yapım olduğu için aynı zamanda yüzyüze geldiğimiz içinde tutup naber vs yazamıyorum mesai saatleri dışında.
Yorumlarınızı bekliyorum.
yeni bir postu yok ki hepsi eskiinstagramdaki en güncel post una veya ilginç bi post una yorum yaz en azından senin de onunla ilgilendiğini anlasın. bi dürtmüş olursun..
devam ettirmek isterse ettirir yoksa zaten öylesine bi sohbetleşmenin ötesine geçmez..
bir şey olursa aranızda da haber et ben merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?