- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 23
- 31
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Güncelleme 17.10.2021: kendisine hoşlandığımı söyledim ama beyfendi cevap dahi vermedi …
üstüne de düşmedim aslında.fatal error.
çok üstüne düşmüşsünüz.
bilemiyorumBu erkekler niye boyle ya hoslandigini soylemissin susmak nedir
üstüne de düşmedim aslında.
Bu erkekler niye boyle ya hoslandigini soylemissin susmak nedir
bu saatten sonra zaten daha fazla kaldırmam.hoşlandım demişsiniz yahu daha ne kadar üzerine düşebilirsiniz.
toto uçuşta adamda şu an.
İyide hoslandim demesi uzerine dusmekmi oluyorkihoşlandım demişsiniz yahu daha ne kadar üzerine düşebilirsiniz.
toto uçuşta adamda şu an.
Sahsen ben susmam yani hissim neyse soylerim olur yada olmaz kirmadan hissim yoksa karsiligi yok bende diye soylerim yada bi hissim varsa biraz zamana birakalim bence diye acik kapi birakirdim hayat yeterince zor gonul islerinide kimseye zorlastirmamak lazim dusuncesindeyimyeterli paylaşımları olmamış ki.
birkaç beğeni ve işle ilgili mesajlaşma.
bir kahve içmişlikleri yok daha.
erkek kadına yazsa kadın da susar bu durumda.
İyide hoslandim demesi uzerine dusmekmi oluyorkiben abes bisi goremedim totoyu havaya kaldiracak. yani birinin benden hoslanmasi benim totomu nirvanaya ulastirmaz acikcasi
Sahsen ben susmam yani hissim neyse soylerim olur yada olmaz kirmadan hissim yoksa karsiligi yok bende diye soylerim yada bi hissim varsa biraz zamana birakalim bence diye acik kapi birakirdim hayat yeterince zor gonul islerinide kimseye zorlastirmamak lazim dusuncesindeyim
Yani tabi bilemem ne yasanmis arada detayli olarak ama yuz yuze gelinmis az da olsa bi konusma yasanmis ayni durumda ben olsam bi bey bana bu konusma sonucu hoslandigini soylese yinede soylerdim hissim neyse. Hani hic yuzyuze gorusulmemis olsa susardim buda onemsemedigim icin susmak olurdu gormedigim biriniiyi de doğru düzgün adım atmadığı bir kadından hiçbir paylaşım olmadan hoşlandım mesajı gelmiş
bence gereksiz olmuş bu aşamada
Yani tabi bilemem ne yasanmis arada detayli olarak ama yuz yuze gelinmis az da olsa bi konusma yasanmis ayni durumda ben olsam bi bey bana bu konusma sonucu hoslandigini soylese yinede soylerdim hissim neyse. Hani hic yuzyuze gorusulmemis olsa susardim buda onemsemedigim icin susmak olurdu gormedigim birini
Konu sahibi instagramdan cocugun ekledigini soylemis sevgilisi yokmus sanirimsiz öyle olabilirsiniz ama karşı taraf belki de böyle yaklaşımlardan hoşlanmıyor. şahsen bana yeterince beni tanımayan biri birkaç günde 1-2 mesajlaştık diye hoşlanıyorum mesajı atsa ayran gönüllü der geçerim. çünkü benim hoşlanma algımda karşılıklı paylaşım vardır.
adam da bu kafada olabilir.
yada sosyal medyaya eklememiş olsa da sevgilisi olabilir.
umut vermişim demek boş yere diyip tamamen kesmek isteyebilir.
Konu sahibi instagramdan cocugun ekledigini soylemis sevgilisi yokmus sanirim
bu saatten sonra adım atmam zaten.Bundan sonra beklemede kalmalısınız. Şakın sabırsızlık yapmayın.
hiç bir şey yokmuş gibi profesyonelce iş alanına yöneleceğim sadece zatenErkekler avcidir kizlar. Av olur musunuz lütfen. Adam hoslanio olsa bile avci kadindan hoslanmama karari alir.
evet hiç bir cevap yok.Hoşlandığınızı yazdınız, hiç cevap vermedi mi? Bundan sonra yapacak bir şey yok zaten, iş harici sakın konuşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?