Hoşlandığım Kişi

hoşlandım demişsiniz yahu daha ne kadar üzerine düşebilirsiniz.
toto uçuşta adamda şu an.
İyide hoslandim demesi uzerine dusmekmi oluyorki ben abes bisi goremedim totoyu havaya kaldiracak. yani birinin benden hoslanmasi benim totomu nirvanaya ulastirmaz acikcasi

yeterli paylaşımları olmamış ki.
birkaç beğeni ve işle ilgili mesajlaşma.
bir kahve içmişlikleri yok daha.
erkek kadına yazsa kadın da susar bu durumda.
Sahsen ben susmam yani hissim neyse soylerim olur yada olmaz kirmadan hissim yoksa karsiligi yok bende diye soylerim yada bi hissim varsa biraz zamana birakalim bence diye acik kapi birakirdim hayat yeterince zor gonul islerinide kimseye zorlastirmamak lazim dusuncesindeyim

İyide hoslandim demesi uzerine dusmekmi oluyorki ben abes bisi goremedim totoyu havaya kaldiracak. yani birinin benden hoslanmasi benim totomu nirvanaya ulastirmaz acikcasi

iyi de doğru düzgün adım atmadığı bir kadından hiçbir paylaşım olmadan hoşlandım mesajı gelmiş
bence gereksiz olmuş bu aşamada

siz öyle olabilirsiniz ama karşı taraf belki de böyle yaklaşımlardan hoşlanmıyor. şahsen bana yeterince beni tanımayan biri birkaç günde 1-2 mesajlaştık diye hoşlanıyorum mesajı atsa ayran gönüllü der geçerim. çünkü benim hoşlanma algımda karşılıklı paylaşım vardır.
adam da bu kafada olabilir.
yada sosyal medyaya eklememiş olsa da sevgilisi olabilir.
umut vermişim demek boş yere diyip tamamen kesmek isteyebilir.

iyi de doğru düzgün adım atmadığı bir kadından hiçbir paylaşım olmadan hoşlandım mesajı gelmiş
bence gereksiz olmuş bu aşamada
Yani tabi bilemem ne yasanmis arada detayli olarak ama yuz yuze gelinmis az da olsa bi konusma yasanmis ayni durumda ben olsam bi bey bana bu konusma sonucu hoslandigini soylese yinede soylerdim hissim neyse. Hani hic yuzyuze gorusulmemis olsa susardim buda onemsemedigim icin susmak olurdu gormedigim birini

paylaşımdan kastım oturup beraber yemek yemek, bir kahve içmek, telefonda en azından ortak hobilerden konuşmak vs.

Konu sahibi instagramdan cocugun ekledigini soylemis sevgilisi yokmus sanirim

Konu sahibi instagramdan cocugun ekledigini soylemis sevgilisi yokmus sanirim

benim erkek arkadaşım da ikimizin yada benim fotomu paylaşmaz. ailesini de paylaşmaz mesela.
ama 5 senedir hayatımda.
instagramda bir kızla olmaması yok demek değil.
o sürekli sevgilimi paylaşayım modu kızlarda olduğu için erkekler de hep koyar gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…