- 21 Nisan 2016
- 3.737
- 7.084
- 158
- 27
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Görüldü dahi mi atmadıevet hiç bir cevap yok.
Görüldüsü kapalı arkadaşınGörüldü dahi mi atmadı
Görmüştür o zaman. Ben çok heveslenmiştim olur gibi gelmişti sizin iş. Ama arkadaşların dediğine göre avcı avlamak ister siz ona izin vermemiş gibisiniz. Çok çabuk teslim olmuşsunuz o dda korkmuş. Hoşlanıyorum mesajına bu kadar uzun süre cevap vermeyecek boş erkek yoktur bence. Üzgünüm sizin adınızaGörüldüsü kapalı arkadaşın
Bende artık bu saatten sonra cevap vereceğini düşünmüyorum. Hiç olmamış iş çerçevesi dışında iletişime geçmek istemeyen biri olarak davranacağım artık.Görmüştür o zaman. Ben çok heveslenmiştim olur gibi gelmişti sizin iş. Ama arkadaşların dediğine göre avcı avlamak ister siz ona izin vermemiş gibisiniz. Çok çabuk teslim olmuşsunuz o dda korkmuş. Hoşlanıyorum mesajına bu kadar uzun süre cevap vermeyecek boş erkek yoktur bence. Üzgünüm sizin adınıza
mesai kavramı olmayan bir mesleği var. ameliyatlara giriyor diyeyim (ameliyathane personeli doktor değil)yani cumartesi ben evimde otururken onun ameliyata girmesi gerekiyor mesela. bu akşam 20.00 da oluyor gece 01.00 de oluyor. yani o yüzden o an mesaja cevap vermiyorsa çoğu zaman söylüyor vakadaydım diye. mesela geçen akşam 22.30 da ameliyattan çıktılar.o son mesajlaşmada ilk mesajına geç dönmüş. diğer mesajlarda da sen daha hızlı, daha erken cevap veriyorsun o daha geç. yani adam elinde telefon senden gelecek cevabı beklemiyor. akşam saat 10 olmuş, gün içinde çalışıyor olsa anlarım da. o saatler insanların geneli serbest zamanındadır. ve hoşlandığını bu kadar erken söylemen büyük hata olmuş maalesef. bundan sonra ondan bişey gelmediği sürece sen bişey yapma. hayır işin kötü tarafı ondan bir adım gelirse bunu gerçekten istediği için mi yoksa bir tarafı kalktığı için mi yaptığını anlamak daha zor olacak. erkekler avcı olayına katılıyorum. genelde kadın ilgisi varsa belli eder. adam o üstü kapalı belli etmeleri, sinyalleri çözebilecek zekada olsun bi zahmet. sonra bakarlar, kendileri de ilgileniyorlarsa ya üstüne düşerler ya da açıkça söylerler. aslında ne istediğini bilen bir kadının duygularını saklamaması bence hoş bişey ama onların hoşuna pek gitmiyor işte. sabırsız olmamak lazım. hayırlısı olsun bundan sonrası için.
anladım yani yine de hoşlanma mesajına olumsuz bile olsa yanıt vermesi gerekirdi yani, en azından hissi yoksa da ki bence yok, ben seni arkadaş olarak görüyorum der geçersin. bunu dememiş dikkat et ego tatmin etmeye kalkmasın.mesai kavramı olmayan bir mesleği var. ameliyatlara giriyor diyeyim (ameliyathane personeli doktor değil)yani cumartesi ben evimde otururken onun ameliyata girmesi gerekiyor mesela. bu akşam 20.00 da oluyor gece 01.00 de oluyor. yani o yüzden o an mesaja cevap vermiyorsa çoğu zaman söylüyor vakadaydım diye. mesela geçen akşam 22.30 da ameliyattan çıktılar.
bence de bir cevap yazması gerekirdi kusura bakma su gibi benim öyle bir hissim yok diye. ay asla yazmam bu saatten sonra. gerekirse işle alakalı mail atarımanladım yani yine de hoşlanma mesajına olumsuz bile olsa yanıt vermesi gerekirdi yani, en azından hissi yoksa da ki bence yok, ben seni arkadaş olarak görüyorum der geçersin. bunu dememiş dikkat et ego tatmin etmeye kalkmasın.
ÖküzGörüldüsü kapalı arkadaşın
Sıklıkla aynı ofiste çalışmıyoruz. Ayda bir vesaire ofise uğrarsa ancak uğrayabiliyor diğer arkadaşla dönüşümlü geliyorlar hangisinin işi yoksa mesela. O yüzden hani böyle işte o mesai sınırları içinde flört etsin sonra bitsin gitsin olayı olamıyor. Zaten ortam müsait değil. Tek başıma çalışmıyorum ofisteŞimdi okudum konunuzu beyfendi muhtemelen sosyal flört olarak görüyor sizi. Yani iş yerinde öylesine flörtleşip gülüştüğü biri. Ne bileyim spor salonunda salon zamanını güzel kılan, iş yerinde o vakti güzel kılan biri gibi. Sürekli gittiği markette iltifat ettiği gülüştüğü kasiyer gibi. Yani ne bileyim bazı insanlar böyle işte.
bence adım atmayın bekleyin kendisi yazarsa sohbeti devam ettirirsiniz.
bir şeyler çıkabilir ama kendisi ilgi duyuyorsa mutlaka devamını getirir. sakin kalıp o adım atarsa karşılık verip devam edin. ama siz adım atmayın yani bu kadarcıktan bişey belli olmaz.
mutlaka araştırın ama evli mi sevgilisi var mıdır vs sosyal medyadan stalklayın bakın yani.
Petek Dinçöz’ün kısmetsizim şarkısını 3 kere söyleyip suya üfleyin. Sonra o suyu en yakın kıbleye dönüp için. Böylelikle kısmet bi şekilde açılıp adam size yeşil ısıgı yakar. Site sakinleri olarak denendi ve onaylandı.
Desemde inanma. Ben okurken heyecanlandım. Adım atmayın. Bekleyin.
İlgisi varsa muhakkak belli eder açılır siz bekleyin çok abartı resmî olmayın
Atmayın bencede. Siz bekleyin biraz.
Direkt hoşlandığınızı söylemeyin ama mutlaka belli edin bence.
İşle ilgili aradığınızda da günlük sohbetler edin. Mailden ziyade direkt aramayı ya da Whatsappı tercih edin
Onun paylaşımlarına beğeni koyabilirsiniz, eğer beğeniyor ise bir yerde adım atmak isteyecektir
Adamın da ilgisi var bence biraz bekleyin acele etmeyin
Bence adım atmayın biraz daha gözlemleyin.Ama bence aşırı heyecanlı bir olay
Sanki adamın da sana ilgisi var bence
instagramdaki en güncel post una veya ilginç bi post una yorum yaz en azından senin de onunla ilgilendiğini anlasın. bi dürtmüş olursun..
devam ettirmek isterse ettirir yoksa zaten öylesine bi sohbetleşmenin ötesine geçmez..
bir şey olursa aranızda da haber et ben merak ederim
Sizi beğenen bir erkek her türlü kendini belli edip bir şeyler ima eder. Ayrıca bunda utanılacak bir şey yok bence
Ne güzel işte, çok küçük bir gülümseme, veya iş ile ilgili sohbet ederken uygun ortamı her zaman bulabilirsiniz. İlgisi yok ise halen o zaman çok da düşünmeyin
Adamın pek ilgisi varmış gibi gelmedi bana. Ya da belli edemiyor. İş çıkışı kahve içmeyi teklif edin. O zaman sizde biraz yakın davranın haline, tavrına bakarsınız hem.
Bence size karşı ilgisi var. Sosyal medyadan da ekleyerek adım atmış zaten. Bence siz bir mesaj daha yazın sonra duruma bakarsınız. Buna benzer bir konum var oku istersen :)
94luyseniz nasıl 28 yaşındasınız hayır yoksa benim de otomatikmen bir yaş buyumem gerekecek de............
Şaka bi yana ilginizi belli edin bence ama ilk görüşme kaynaşma hoşlaşma adımını ondan bekleyin çok heyeçan annecim
Kusuruma bakmayın sizi üzmek istemem ama sanki geçiştirir gibi cevaplar vermiş gibi geldi bana devamını bilmiyorum tabiki konuşmanın
fatal error.
çok üstüne düşmüşsünüz.
Bundan sonra beklemede kalmalısınız. Şakın sabırsızlık yapmayın.
Erkekler avcidir kizlar. Av olur musunuz lütfen. Adam hoslanio olsa bile avci kadindan hoslanmama karari alir.
Hoşlandığınızı yazdınız, hiç cevap vermedi mi? Bundan sonra yapacak bir şey yok zaten, iş harici sakın konuşmayın.
Görüldü dahi mi atmadı
o son mesajlaşmada ilk mesajına geç dönmüş. diğer mesajlarda da sen daha hızlı, daha erken cevap veriyorsun o daha geç. yani adam elinde telefon senden gelecek cevabı beklemiyor. akşam saat 10 olmuş, gün içinde çalışıyor olsa anlarım da. o saatler insanların geneli serbest zamanındadır. ve hoşlandığını bu kadar erken söylemen büyük hata olmuş maalesef. bundan sonra ondan bişey gelmediği sürece sen bişey yapma. hayır işin kötü tarafı ondan bir adım gelirse bunu gerçekten istediği için mi yoksa bir tarafı kalktığı için mi yaptığını anlamak daha zor olacak. erkekler avcı olayına katılıyorum. genelde kadın ilgisi varsa belli eder. adam o üstü kapalı belli etmeleri, sinyalleri çözebilecek zekada olsun bi zahmet. sonra bakarlar, kendileri de ilgileniyorlarsa ya üstüne düşerler ya da açıkça söylerler. aslında ne istediğini bilen bir kadının duygularını saklamaması bence hoş bişey ama onların hoşuna pek gitmiyor işte. sabırsız olmamak lazım. hayırlısı olsun bundan sonrası için.
Hoslandiginizi söyleyerek hata etmişsiniz. Size kimse, adama hislerinden bahset demedi. Madem konu açtınız biraz önerilere kulak verin. Neyse olan olmuş. Belki adam şok olmuştur hiç beklemediği bir şeydir. İlerde geri dönüş yapabilir o zaman da siz yüz vermezsiniz.
E kafanıza göre takilacaktiniz niye bu konuyu açtınız ki kimseyi dinlememissiniz. Ben olsam ben de cevap vermezdim aaa ne münasebet dün bir bugün iki derim.
Şimdi okudum konunuzu beyfendi muhtemelen sosyal flört olarak görüyor sizi. Yani iş yerinde öylesine flörtleşip gülüştüğü biri. Ne bileyim spor salonunda salon zamanını güzel kılan, iş yerinde o vakti güzel kılan biri gibi. Sürekli gittiği markette iltifat ettiği gülüştüğü kasiyer gibi. Yani ne bileyim bazı insanlar böyle işte.
Hm.. belki sizi kırmamak icin böyle bir yola basvurmus olabilir mi?Güncelleme : arkadaşın tercihleri çok farklıymış.
Güncelleme : arkadaşın tercihleri çok farklıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?