Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar benim eski hoslandigim kisiyi dun gece ruyamda gordum uzun zaman sonra da karsilastim. Moralim bozuldu mesajima cevap vermemisti![]()
Kiz ne mesaj atcam donmemisti bir seferKuzum bence mesaj at.
Bence sen artık kadınlar günlerine, hamamlara git. Erkekleri avlayamıyorsun bari analarını avla. Anaları seni beğenirse oğullarıyla tanıştırırlar.
Eski hoşlandığın kişileri hatırlıyosan hafızan kuvvetli, her gün farklı biriyle geliyosun rainyy. Nolcak böyle?Kizlar benim eski hoslandigim kisiyi dun gece ruyamda gordum uzun zaman sonra da karsilastim. Moralim bozuldu mesajima cevap vermemisti![]()
Yok bu gercek hayattanEski hoşlandığın kişileri hatırlıyosan hafızan kuvvetli, her gün farklı biriyle geliyosun rainyy. Nolcak böyle?
Yok bu gercek hayattan
Bilmiyorum ama cok degil bu uzun sure aklimda kaldiToplam kaç kişiyle hoşlaştın bugüne kadar?
Bilmiyorum ama cok degil bu uzun sure aklimda kaldi
Canim ben birini bulamicam buyuk ihtimalBöyle zengin birini bulursan kaynın olursa bana haber ver, kaynını ben alırım.
Kizlar benim eski hoslandigim kisiyi dun gece ruyamda gordum uzun zaman sonra da karsilastim. Moralim bozuldu mesajima cevap vermemisti![]()
Rüyandan öncemi gördün yoksa sonramiKaç yaşındasın rainy
Yok dun gece ruyamda gordum bugun karsilastimRüyandan öncemi gördün yoksa sonramimesela önce karşilaştin ve sonrasinda rüyana girmesi normal ister istemez onu düşünyosun ve bilincine giriyo
27 yasindayimKaç yaşındasın rainy
Aşk tesadüfleri sever diyim miYok dun gece ruyamda gordum bugun karsilastim
İşte bi daha at. Sen sık sık mesaj at böyle bence.Kiz ne mesaj atcam donmemisti bir sefer
Canim ben birini bulamicam buyuk ihtimal