- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
Merhaba kızlar. uzun zamandır arkadaşım olan birinden hoşlanıyorum ama pek bir samimiyetimiz yoktu sadece selamlaşma vs. idi. Şimdi ise arada sırada mesajlaşıyoruz. Benim paylaştığım şiirleri( Cemal Süreya vs. gibi şairlerin şiirleri) başkası için yazdığımı düşündüğünü söylemiş arkadaşıma. Yani başkasından hoşlandığımı düşünüyormuş. Arkadaşımın onunla konuştuğundan haberim yoktu benden habersiz konuşmuş. Sonradan söyledi bana böyle böyle düşünüyormuş diye ve ben bu kişiye bey diyordum arkadaşımla yaptığı konuşmadan sonra demiş bana ismimle hitap edebilirsin diye.
O bana arkadaşın benimle konuştu demedi. bende arkadaşım seninle konuşmuş diyemiyorum. Ama bir yandan da halen başkasından hoşlandığımı düşünüyor olabilir adam. Ne yapayım kafam karıştı benim ya. Adama senden hoşlanıyorum üzerine alınabilirsin o sözleri de diyemem.
Güncelleme:
Ne kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi
Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini..
(Yalnız gözlerini be canım. İçime işleyen rengin en güzel tonu olan o gözlerini. Bir tek gözlerini düşünüyorum şimdilerde.Başka işim gücüm yok gözlerinden başka...)
direk bunu yazdım
''tsk ederım kıme yazılmıs bu acqaba begendım :)
mutlaka gozlerı guzel olan bırıne'' dedi
üstteki cemal süreyanın şiirinden altındaki de benden:) dedim
o:
:)
guzel begendım
yuregıne kalemıne saglık smile ifade simgesi
ben:
gözleri çok güzel olan bir adama smile ifade simgesi
o:
smile ifade simgesi
bir zahmet üzerine alın o parantez içindeki yazıyı yazdım
müsait olabilsem okuyup alıncam dedi ama o saattir ses seda yok
O bana arkadaşın benimle konuştu demedi. bende arkadaşım seninle konuşmuş diyemiyorum. Ama bir yandan da halen başkasından hoşlandığımı düşünüyor olabilir adam. Ne yapayım kafam karıştı benim ya. Adama senden hoşlanıyorum üzerine alınabilirsin o sözleri de diyemem.
Güncelleme:
Ne kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi
Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini..
(Yalnız gözlerini be canım. İçime işleyen rengin en güzel tonu olan o gözlerini. Bir tek gözlerini düşünüyorum şimdilerde.Başka işim gücüm yok gözlerinden başka...)
direk bunu yazdım
''tsk ederım kıme yazılmıs bu acqaba begendım :)
mutlaka gozlerı guzel olan bırıne'' dedi
üstteki cemal süreyanın şiirinden altındaki de benden:) dedim
o:
:)
guzel begendım
yuregıne kalemıne saglık smile ifade simgesi
ben:
gözleri çok güzel olan bir adama smile ifade simgesi
o:
smile ifade simgesi
bir zahmet üzerine alın o parantez içindeki yazıyı yazdım
müsait olabilsem okuyup alıncam dedi ama o saattir ses seda yok