Hoşlandığım Kişi

siyahvemavi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
510
222
303
Merhaba kızlar. uzun zamandır arkadaşım olan birinden hoşlanıyorum ama pek bir samimiyetimiz yoktu sadece selamlaşma vs. idi. Şimdi ise arada sırada mesajlaşıyoruz. Benim paylaştığım şiirleri( Cemal Süreya vs. gibi şairlerin şiirleri) başkası için yazdığımı düşündüğünü söylemiş arkadaşıma. Yani başkasından hoşlandığımı düşünüyormuş. Arkadaşımın onunla konuştuğundan haberim yoktu benden habersiz konuşmuş. Sonradan söyledi bana böyle böyle düşünüyormuş diye ve ben bu kişiye bey diyordum arkadaşımla yaptığı konuşmadan sonra demiş bana ismimle hitap edebilirsin diye.
O bana arkadaşın benimle konuştu demedi. bende arkadaşım seninle konuşmuş diyemiyorum. Ama bir yandan da halen başkasından hoşlandığımı düşünüyor olabilir adam. Ne yapayım kafam karıştı benim ya. Adama senden hoşlanıyorum üzerine alınabilirsin o sözleri de diyemem.

Güncelleme:

Ne kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi

Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini..

(Yalnız gözlerini be canım. İçime işleyen rengin en güzel tonu olan o gözlerini. Bir tek gözlerini düşünüyorum şimdilerde.Başka işim gücüm yok gözlerinden başka...)
direk bunu yazdım

''tsk ederım kıme yazılmıs bu acqaba begendım :)

mutlaka gozlerı guzel olan bırıne'' dedi

üstteki cemal süreyanın şiirinden altındaki de benden:) dedim

o:
:)

guzel begendım

yuregıne kalemıne saglık smile ifade simgesi

ben:

gözleri çok güzel olan bir adama smile ifade simgesi

o:
smile ifade simgesi

bir zahmet üzerine alın o parantez içindeki yazıyı yazdım

müsait olabilsem okuyup alıncam dedi ama o saattir ses seda yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüştüğüm düşündüğüm biri yok de ..
Yada direk açıl ,konuş derim. .

Bencede bir şekilde belli etmelisin
Başka birinden hoşlandığını düşünüp mesafe bile koyabilir araya:KK12:

arkadaşımla konuşmuşlar işte o sözleri üstüne alın falan demiş arkadaşım bu beye o konuşmadan sonra bey mevzusu kalktı. yani onlar konuştuktan sonra bana demiş bey deme diye
Kısacası artık adam biliyo
Ha sen direk demişsin ha haber güvercini gibi arkadaşına dedirtmişsin
İlk ben açılmayayım diyorsun ya açılmışsın , bil istedim ( :

bey diye hitap ediyordum çnkü oda benim ismimin yanına xx hanım diyordu o yüzden ama bir kaç gündür isimle hitap ediyoruz birbirimize.

diyemem işte ben :)
Gönder kız ben derim geceilesafağa birtek vodafon mesaj atıyor kimse yazmıyor başıda bağlı değil :KK71::KK71:

Kısacası artık adam biliyo
Ha sen direk demişsin ha haber güvercini gibi arkadaşına dedirtmişsin
İlk ben açılmayayım diyorsun ya açılmışsın , bil istedim ( :
benim haberim yoktu arkadaşımın konuştuğundan sen daha fazla üzülme konuşamıyoruz diye ben böyle birşey yaptım dedi. o yüzden iki gündür kız benim başımın etini yiyormuş git söyle adama hoşlandığını diye :D

hahah şiirleri seviyorum ama ne biliyim biri bana bunu dese üstüme alınırım direk :KK70: ama beyfendi başkası için soruyorum başkası var aklımda sanmış :KK70:
Bi insan diyosun hangi insan ? Başkasının içine nasıl işler diyosun başkası kim ? :D
Bence net ol bırak şairlerin sözlerini de kendi sözlerinle konuş

Back
X