hoşlandığım kişiye yazmalımıyım?

evet canım dediklerini bende düşündüm erkek bir arkadaşıma anlattım hatta o erkek gözüyle çok hasta olduğunu bilmediği için öyle demiştir dedi özlersen yaz olayıda onun tarzından dolayı samimi bir yapısı var canım çok fazla yargılamak istemiyorum akışına bırakmak istiyorum şimdilik fakat haklısın canım..

hayır canım takip ettiği çok az kişi var zaten öğrencilerdende sadece benn

onun tarzından dolayı samimi bir yapısı var..

İste biz boyle yoruma acik durumlardaki samimi tarza flortoz ya da capkin diyoruz...

Heyecaniniz ortada, olayin icindeyken elbette burayi okuyan biri kadar tarafsiz ve makul bakamazsiniz...

Yine de suphelenmeye ve gozu acik olmaya devam...

Umarim her sey yolunda gider...

evet canım ama burcundanda kaynaklanıyo olabilir burcunun bütün yorumlarını okudum terazi erkeği flörtöz olurmuş

flörtöz mu çapkın mı hovarda mı vs.mi tanımadan bilemezsin ki o yuzden onunla dısarda zaman geçir biraz hemen acılma ama daha önce yaptıgı teklifleri değerlendirme tarzında bi öneri sun. baktın kişiliği hoşuna gittti acılırsın yok derse de bi daha o kursa gitmezsin daha nerde karsına cıacak

aynen canım ama ne diyiyceğimi hiç bilmiyorum bu haftada gelemicem flan diyip mi açsam konuyu yoksa naber mi desem önce yoksa dersle ilgili bişeyden mi girsem of offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…