hoşlandığım kişiye yazmalımıyım?

pinkyrasp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
44
10
1
İstanbul
Merhaba kızlar daha önceki konumda aşık olduğumdan söz etmiştim ve sizlerden nasıl yakınlaşabilirim diye tavsiyeler almıştım bilmeyenler için tekrar özet geçeyim.Hoşlandığım kişi benim müzik kursundan hocam yaklaşık 2 aydır ondan çok hoşlanıyorum aşık oldum desem abartmış olmam.Her neyse ilk konumu açtıktan sonra kendisi beni twitterda takip etmişti bende onu.Daha sonra twitterdan konuştuk 2-3 kez havadan sudan derslerle ilgili falan..Ben yaşadığım bir rahatsızlık sebebiyle geçen hafta kursa gidemedim.Oda bana niye gelemedin falan yazdı ben rahatsız olduğumu hastaneye gidiceğimi söyledim.Bana istersen ben götüriyim sonrada bişeyler yaparız dedi fakat ben gerçekten çok kötüydüm ve reddetmek durumundaydım oda tamam ama özlersen yaz görüşelim tarzı bişey dedi.Şimdi sorunum şöyle kızlar;ben sanırım bu haftada gidemeyeceğim kursa zaten ondan sonraki hafta tatile çıkıcam..fakat onu görmeyi çok istiyorum ama yazarsam ne yazıcam hiç bilmiyorum dışarda görüşmek doğru olur mu yani doğruluktan kasıt o biraz çapkın gibi duruyo dışardan ama benim duygularım belli yani ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum kafam çok karışık istersen yazarsın gibi bişey dedi resmen yani top tamamen bende şu an acil yorumlarınızı bekliyorum :26:

Capkinsa ugrasmayin. Sonra burda yeni konular acarsiniz sevgilim capkin beni aldatiyor, vs.vs.

Aaa cidden zarf atmış :) eğer eminsen duygularından bence denemeye değer. baktın istediğin gibi değil görüşmezsin. bazen uzaktan çekici geliyor hatta aşk gibi yanyana gelince bunu sevmişim diyosun yaşadım bunu :) içinde kalmasın dene derim

bende deneme taraftarıyımpeki ne yazıyım ki ben şimdi? :26:

Hastahaneye gotureyim demesi ilginc. Bilmem ki her ogrencisine yapiyorsa sorun olur ama kirilmayacaksan bir deneyebilirsin. Kazik mi cakicaz bu dunyaya sanki.

Cok heyecanli :) hic bir sey kaybetmezsin hemen yaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Ben gotureyim, sonra da disarda birseyler yapariz" bolumune kadar ilgisi hoca gibi olabilirdi ama bu cumle fazla...

18yasindan buyukseniz ona "slm" yazsaniz yeter, zaten dunden razi...
Siz once reddettiginiz icin sapik gibi yapismak istemediginden iletisimin sıkligini ve seviyesini size birakmis.

Ama kucukseniz o subyanciyi islak odunla kovalamak gerek...

yok canım yaşım 20

yok canım yaşım 20

:)) kusura bakmayin...

Ogrencilerin hocaya karsi ilgisini normal karsiliyorum fakat kisiliklerinin tam olarak gelismedigni dusundugum bazi ogretmenler var ki statulerini, o ogrencinin hayranligini kendi duygularini tatmin etmek uzere kullaniyorlar!

Yetiskin birisiniz sonucta,
Madem gonlunuz var bi yanit verin bakalim, tanidikca her onune gelene mi yaziyor yoksa aranizda farkli birsey mi oldu bunu daha iyi anlarsiniz...

Fakat dersler bitene kadar mesafe koyup sonra kur yapsaymis iyiymis... capkin mi bilemem ama sabredemeyecek kadar ya asiri etkilenmis ya da epey boslukta...

O kac yasinda peki bana da pek hoca orenci muhabbeti gibi gelmedi hayirlisi olsun hakkinda mesajlari bizede yazz :)

Bana istersen ben götüriyim sonrada bişeyler yaparız dedi fakat ben gerçekten çok kötüydüm ve reddetmek durumundaydım oda tamam ama özlersen yaz görüşelim tarzı bişey dedi.:

çapkın derken bişeyini görmedim.

Bunu da mi gormediniz?

Hastasiniz hadi insaniyet namina hastaneye goturecek olsun sanki kimsesizmissiniz gibi...

Sonra bir seyler yapariz ne demek...

Bir seyler yapacak kadar iyi halde olsaniz kursa gidersiniz zaten...

Adam resmen kurs disinda da takilalim demis...

Ustune 'ozlersen yaz' vs...

Simdi size ve bunlari okuyan cok kisiye bunlar normalmis gibi geliyor ama...

Bunlari sizin hoslandiginiz biri degil de baska birinin yazdigini, teklif ettigini dusunun bir de...

Sizin gibi daha kac kisiye bunlari soyledigini anlamak zor olmaz o zaman...

Size ve fazla romantik, iyimser olanlara sevimsiz gelebilir yazdiklarim...

Ben yine de yazmis olayim da belki ileride okursunuz, faydasi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…