- Konu Sahibi agresifkiz
Kendimi çok kötü hissediyorum arkadaşlar. Başıma daha önce hiç böyle bir şey gelmemişti ve hep gelmez derdim ben ama boşuna dememişler büyük lokma ye büyük konuşma. Hoşlandığım kişi bir başkasını tavlamak için benden taktik istiyor resmen. Öyle berbat bir durumun içinde kaldım ki. Nasıl unutacağım aklımdan çıkaracağım ben bu çocuğu? Resmen her gün tavlamak istediği kız hakkında benimle muhabbet ediyor. Nasıl dayanılmaz bir durum düşünün. Ne yapacağım ne olur bana bir yol gösterin. Bu arada karşılıksız etkilenmedim aslında. İlk başta benden hoşlandığını düşündüm ama resmen yanlış anlamışım kendi ayağıma sıktım. Bana sürekli işte kimseyi bulamazsan en kötü benimle evlenirsin beni alırsın diye takılıyordu. Mesela sohbet ederken farz et ki biz sevgiliyiz falan diyordu ama ben bildiğin yanlış anlamışım her şeyi ve kendimi şu an çıkmaza soktum. Nasıl kurtulacağım bu durumdan ne yapmalıyım? Hayır birde beni görmeniz lazım öyle profesyonel taktikler veriyorum ki çocuğa resmen kendi ellerimde teslim edeceğim kıza az kaldı. Ama önemli olan o değil. Bu saatten sonra zaten bende istemiyorum unutmam gerekiyor ama nasıl