Hoşlandığım kişiyi nasıl unutabilirim?

2 seçenek var ,
1-seni tavlamak için senden taktik istiyor
2-Çok dengesiz narsist mazoşist bir tipleme ve senin acı çektiğini gördükçe hoşuna gidiyor.

Ben olsam cümle aralarında yemler öğrenirim

“Kimseyle evlenmezsen biz evleniriz” geyigi bitsin artik ya. Bu klişeden sadece ben mi rahatsız oluyorum?

Hoşlandıgı kişiden uzaklaşman için birden kesmek cözüm değil bu sefer dahada merak edebilir o yüzden yavaş yavaş bunu yapman gerekir hergün arıyorsa hergün açmamazlıkta yapamazsın ama bunu yavaş bunu yapabilrsin yani işlerin yogunluğu falandan bahset musait olmadıgını söylersin açmazsın bu sekilde telefonlarını kısa kısa cevaplar verebilirsin bir erkeği uzaklaştırmanın en güzel yolu trip atmak tripli kızları genelde sevmezler

Başta sizden etkilenmiş sonra gönlü başkasına kaymış, sizi de kaybetmek istememiş kenarda dursun demiş gibi geldi bana. Hiç çaktırmadan mesafe koyun, bahanelerle. Bir ihtimal gerçekten sizden hoşlanıyorsa açığa çıkar. Ama bence çok sağlam birisi değil

Aslında bunu da düşündüm iletişim kökten kesmeyi. Ama bu sefer de bana neden demeyecek mi? Ben ne diyeceğim? Anlarsa çok utanırım
Uzak durmayı düşünüyorum aslında ama bırakmıyor ki. Her gün arıyor iki saat konuşuyoruz neredeyse. Sürekli görüşelim buluşalım diyor. En kötü mesaj atıyor yani

Ya çok mu boşda kaldınız? Sizin duygularınızla oynayan bir adamcığa neden bu kadar mesai ayırıyorsunuz? Sevgilim olsa günde 2 saat konuşmam ben.

Ne yapacaksınız biliyor musun, " ya sürekli böyle mızmızlanmadan yoruldum. Azıcık erkek ol, kime yürüyeceksen yürü, böyle arabesk dramlarla yorma beni her Allah'ın günü" diyeceksiniz, that is all.

Back
X