Hoşlandığını İtiraf Etmek

semirella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
10
0
1
31
Hayatımda 3. defa birine, ondan hoşlandığımı itiraf ettim. Seviyorum itiraf etmeye karar verip, itiraf edene kadar yaşadığın heyecanı ve gerginliği, cevabın olumsuz olma ihtimaline rağmen. Geçen cumartesi ani bir kararla ona söylemeye karar verdim; çünkü şu 'Acaba benden hoşlanıyor mu ? Ya da aramızda bir şey olma şansı var mı ?' evresinden çok bıkmıştım. Olumsuzsa olumsuz olur yoluma devam ederim dedim. Ve direkt söyledim: 'Bir beklentim yok, sadece kafamdan atmak istedim, senden hoşlanıyorum.'
İnanın anlamadım cevabı olumsuz mu olumlu mu. Daha doğrusu cevabı kesinlikle olumlu değildi, olumsuza çok daha yakındı ama olumsuzda değildi; biraz karışık anlattım farkındayım ama bende anlayamadım. Bu kişi, duygularını itiraf etmeye değecek çok iyi bir insan o yüzden içim rahat. Sadece kaç gün geçti ve ben aklımdan çıkaramıyorum; aslında tek istediğim nt olumsuz cevabı alıp yoluma devam etmekti. Reddedildim sayılır ama yoluma devam edemiyorum.
Bu postu fikir danışmak için açtım diyemem, etrafımdaki insanları tekrar tekrar onun hakkında konuşup onları sıkmak istemediğimden buraya yazma ihtiyacı duydum. Sizce hata mı birine hoşlandığını itiraf etmek ?

yaşım 25, çok şaşırdığını ve hiç tahmin etmediğini söyledi biraz karışık konuştu aslında, ilk başta düşünmem gerek gibi bir şeyler söyledi daha sonra onun hareketlerinden dolayı mı (çok arkadaş canlısı biri, arasının kötü olduğu biri yoktur) ondan hoşlandığımı sordu. Çok net bir cevap vermedi kısacası ama ben çok olumsuz hissettim.
bir yandan mutluyum bu cesareti gösterebilmiş olmaktan ama şimdi oluruna bırakmış olduğumu görmesi lazım galiba ama ne yapıcam bilmiyorum, kabul edemiyorum olumsuz olmasını

bir de ne zaman ve nasıl hoşlanmaya başladığımı sordu biraz irdeledi diyebiliriz sanırım

Adam sizden hoşlansaydı balıklama atlardı.
Zira reddedilen bir erkek bile seviyorsa ısrara devam ediyor, peşini bırakmıyor.
Duygularınızın karşılığı yok üzgünüm.

bunu kabul ederek ona söyledim aslında, yani kabul etmiştim daha itiraf etmeden onun hoşlanmadığını :/
amacım söyleyip, kafamı boşaltıp hayatıma devam etmekti ki daha önce böyle yapmıştım, şuan kaç gündür başka bir şey düşünemez ve yapamaz oldum: evden çıkmıyorum, yemek yemiyorum, kimseyle konuşamıyorum. aynı ortamlarda bulunucaz tekrar ve ben kendimi bırakmış sadece tekrar onu göreceğim zamanı bekliyorum

Çok hoşlanmışsınız siz adamdan anlaşılan.
Zaman içerisinde karşılık bulmadığı için duygu yoğunluğunuz azalır.

öyle umuyorum bende elimden geleni yapmaya çalışıcam bu süreçte

sizin bir iletisiminiz var miydi daha onceden tanisikliginiz konusmaniz?
ne dedi cevap olarak?

evet evet vardı çok uzun zamandır tanışmıyorduk, kalabalık bir arkadaş grubunda denk geldik 7-8 defa ve birebir muhabbetimiz de vardı baya. konuşmamız yarım kaldı aslında, yine bi arkadaş grubuylaydık ama biz ayrı oturuyorduk herkes bir anda hadi gidiyoruz diyince cevabı havada kaldı. ilk söylediğimde düşünmem lazım zamana ihtiyacım var gibi bişeyler söylese de devamında ben arkadaş olarak seninle vakit geçirmeyi seviyodum falan dedi sonrada dediğim gibi konuşma yarıda kaldı. konuşmayı geçtim tam 1 hafta oldu konuşalı o zamandan beri 1 kere mesaj atmadı ve belki şöyledir belki böyledir diye onun adına bahane bulup kendimi kandıramıyorum artık

daha doğrusu benimle arkadaş olarak vakit geçirmekten hoşlandığını ve bu yüzden bu bugüne kadar hep arkadaşça yaklaştığını söyledi

evet evet vardı çok uzun zamandır tanışmıyorduk, kalabalık bir arkadaş grubunda denk geldik 7-8 defa ve birebir muhabbetimiz de vardı baya. konuşmamız yarım kaldı aslında, yine bi arkadaş grubuylaydık ama biz ayrı oturuyorduk herkes bir anda hadi gidiyoruz diyince cevabı havada kaldı. ilk söylediğimde düşünmem lazım zamana ihtiyacım var gibi bişeyler söylese de devamında ben arkadaş olarak seninle vakit geçirmeyi seviyodum falan dedi sonrada dediğim gibi konuşma yarıda kaldı. konuşmayı geçtim tam 1 hafta oldu konuşalı o zamandan beri 1 kere mesaj atmadı ve belki şöyledir belki böyledir diye onun adına bahane bulup kendimi kandıramıyorum artık
Kafamı rahatlatayım derken daha da girdapa düşmüşsün sanki, bence madem bu kadar cesaret gösterdin at bi mesaj daha ne olacaksa olsun.

Benzeri bir durumla karsilastim ama ben itiraf edilen taraftim. Konustuk, irdeledim, ayni sorulari sordum hemen hemen... O an bir cevap olmadi aramizda ya da bir iliski baslamadi. Konusmaya devam ettik bu arada farkettim ki bende ondan hoslaniyorum sadece aramizdaki arkadasliga o kadar alismisim ki (zaten surekli konusuyoruz vs) bunu farketmemisim. Bir sure sonra farkettim icimden konusurken bile muhattabim o. Sonra garipsedim ki bende burda post actim "biz neyiz" diye. Sonra sevgili olduk=)

Neden bilmiyorum ama zamanla ayni seyleri yasayacaginizi dusunuyorum.

Kafamı rahatlatayım derken daha da girdapa düşmüşsün sanki, bence madem bu kadar cesaret gösterdin at bi mesaj daha ne olacaksa olsun.
hem de ne düştüm, o günden beri başka bir şey düşünemez oldum :/ salı günü tekrar ortak bir ortama denk gelicez şansıma, onu bekledim biraz (daha önceden belliydi plan), ne kadar üstüne düşersem o kadar soğur gibi geldi o yüzden çekindim yazmaya

Benzeri bir durumla karsilastim ama ben itiraf edilen taraftim. Konustuk, irdeledim, ayni sorulari sordum hemen hemen... O an bir cevap olmadi aramizda ya da bir iliski baslamadi. Konusmaya devam ettik bu arada farkettim ki bende ondan hoslaniyorum sadece aramizdaki arkadasliga o kadar alismisim ki (zaten surekli konusuyoruz vs) bunu farketmemisim. Bir sure sonra farkettim icimden konusurken bile muhattabim o. Sonra garipsedim ki bende burda post actim "biz neyiz" diye. Sonra sevgili olduk=)

çok çok teşekkür ederim bu güzel mesajın için :) beni daha çok tanımaya ihtiyacı olduğuna eminim aslında ama o kadar süre geçti bir kere bile mesaj atmadı o yüzden ilgilenmediğini düşünmeye başladım ki ben ona karşı tamamen dürüst davranmak istemiştim o beni böyle umutsuzlaştırdı ve kafamı çok karıştırdı :/ 2 gün sonra bir araya gelicez tekrar ortak bir buluşmada umarım orada olumsuzda olsa netliğe ulaşabilirim

açtığınız konunuza şimdi baktım sizde son zamanlarda gelişmiş olaylar umarım hep mutlu olursunuz :)

çok çok teşekkür ederim bu güzel mesajın için :) beni daha çok tanımaya ihtiyacı olduğuna eminim aslında ama o kadar süre geçti bir kere bile mesaj atmadı o yüzden ilgilenmediğini düşünmeye başladım ki ben ona karşı tamamen dürüst davranmak istemiştim o beni böyle umutsuzlaştırdı ve kafamı çok karıştırdı :/ 2 gün sonra bir araya gelicez tekrar ortak bir buluşmada umarım orada olumsuzda olsa netliğe ulaşabilirim
açtığınız konunuza şimdi baktım sizde son zamanlarda gelişmiş olaylar umarım hep mutlu olursunuz :)

Bizde hala hizli bir ilerleme yok ama farkindayim o da kendine bir sifat bulmaya çalışıyor. Ve bunu cok cekinerek yapiyor. Bugun gorusmeniz var sanirim son durumu merak ediyorum.

Bence değil. Bilmeye hakkı var... ölümlü dünya sonuçta.. nolcağı belli olmaz... ucunda kötü şeyler de olsa bilmeye hakkı var. Ben de söyledim,hiç pişman değilim. Ömür boyu içimde büyütmektense kafamı rahatlatırıım söylerim daha iyi.... insan tuhaf oluyor demi:))

Back
X