• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığını zannettiğim çocuk abla dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz tek taraflı hoşlanıyordunuz. Bir insanın sürekli size baktığını fark ediyorsanız demekki siz de ona bakıyorsunuz sürekli. Belki o da buna takıldı, ilginizin önüne geçmek için abla dedi mesajı alın diye.
Üniversitede arkadaş grubumdan bir kız vardı sürekli bakışını yakalıyorum aşık bana modundaydı, sonradan öğrendik ki çocuk da arkadaşlarına “bu kız niye bana bakıp duruyo gidio hayırdır bir sal diycem” diye dert yanıyomuş 😬😬

Bence siz tek taraflı hoşlanıyordunuz. Bir insanın sürekli size baktığını fark ediyorsanız demekki siz de ona bakıyorsunuz sürekli. Belki o da buna takıldı, ilginizin önüne geçmek için abla dedi mesajı alın diye.
Üniversitede arkadaş grubumdan bir kız vardı sürekli bakışını yakalıyorum aşık bana modundaydı, sonradan öğrendik ki çocuk da arkadaşlarına “bu kız niye bana bakıp duruyo gidio hayırdır bir sal diycem” diye dert yanıyomuş 😬😬
Öyle ölmez füze at.

Ya aslında iş arkadaşım kızda diyordu bakıyor izliyor falan gibi bende üzerinde durmadım iş ortamı dedikodu çıkar diye bilmiyorum zaten bundan sonrası için aynı ortamda bile bulunmamaya özen göstereceğim şu an tek üzüldüğüm çok mu büyük gösteriyorum acaba

Merhaba kızlar
İş yerinde sürekli beni izlerken yakaladığım çocuk bugün bana abla dedi :)
Olay şöyle gelişti onun işlerine yardım ettim gelince söyledim bir şaşırdı güldü sonra teşekkür ederim abla dedi :) çok kötü bozuldum tabi bende 🤭
Acaba ondan hoşlandığımı falan mı düşündü de o yüzden mi abla dedi ki bu düşünceye sahip olacak bir şey yapmadım bugün kendi işim erken bitince iki üç kişiye daha yardım ettim ne bileyim bir anlam veremedim abla olarak görüyorsa neden sürekli bakıyor abla kelimesi refleks bir an mı gelişti anlamadım ya da ondan hoşlandığımı düşündü o yüzden mi abla dedi eğer öyleyse bundan sonrası için nasıl davranayım aynı ortamlarda bulunmamaya özen göstereceğim ay kızlar bilmiyorum ya çok kötü bozuldum sizlerinde yorumlarını merak ediyorum 😇
🤣🤣🤣 Bende hoslandigim çocuğa kardeşim diyodum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Neyse ki bı şekilde sevgili olduk da yarabbisukur aklimda kalmadı 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X