- 12 Mart 2023
- 1.470
- 1.561
- 63
- Konu Sahibi Yagmurzamani_
Of sormaSen de rica ederim dayıcım diyeydin. Abla muhabbetine girenlere sinir oluyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of sormaSen de rica ederim dayıcım diyeydin. Abla muhabbetine girenlere sinir oluyorum.
Ablalı konuşuyorsa kekonun tekidir zaten boşver. Hanımefendi, x hanım dese neyse de ne münasebet abla ya.?Of sorma![]()
Öyle ölmez füze at.Bence siz tek taraflı hoşlanıyordunuz. Bir insanın sürekli size baktığını fark ediyorsanız demekki siz de ona bakıyorsunuz sürekli. Belki o da buna takıldı, ilginizin önüne geçmek için abla dedi mesajı alın diye.
Üniversitede arkadaş grubumdan bir kız vardı sürekli bakışını yakalıyorum aşık bana modundaydı, sonradan öğrendik ki çocuk da arkadaşlarına “bu kız niye bana bakıp duruyo gidio hayırdır bir sal diycem” diye dert yanıyomuş![]()
Abartmış.2 ya da 3 sanırım
Ya aslında iş arkadaşım kızda diyordu bakıyor izliyor falan gibi bende üzerinde durmadım iş ortamı dedikodu çıkar diye bilmiyorum zaten bundan sonrası için aynı ortamda bile bulunmamaya özen göstereceğim şu an tek üzüldüğüm çok mu büyük gösteriyorum acabaBence siz tek taraflı hoşlanıyordunuz. Bir insanın sürekli size baktığını fark ediyorsanız demekki siz de ona bakıyorsunuz sürekli. Belki o da buna takıldı, ilginizin önüne geçmek için abla dedi mesajı alın diye.
Üniversitede arkadaş grubumdan bir kız vardı sürekli bakışını yakalıyorum aşık bana modundaydı, sonradan öğrendik ki çocuk da arkadaşlarına “bu kız niye bana bakıp duruyo gidio hayırdır bir sal diycem” diye dert yanıyomuş![]()
Öleyeceğim bir şey yokÖyle ölmez füze at.
Çok mu büyük gösteriyorum anlamadım ki şimdi o açıdan da bakmaya başladımAblalı konuşuyorsa kekonun tekidir zaten boşver. Hanımefendi, x hanım dese neyse de ne münasebet abla ya.?
Öleyeceğim bir şey yok
Boşver kafaya takılacak vizyonda biri değilmiş.Çok mu büyük gösteriyorum anlamadım ki şimdi o açıdan da bakmaya başladım
Artık kimseden hoşlanmam sanırım kendi kabuğuma çekilmek en iyisiBaşkasından hoşlanın![]()
Niye yavArtık kimseden hoşlanmam sanırım kendi kabuğuma çekilmek en iyisi
Böylesi daha güzel olacak benim içinNiye yav
Sırf o çocuk abla dedi diyeyse yazık olur ama tabi siz kendiniz için daha iyisini bilirsiniz.Böylesi daha güzel olacak benim için![]()
Hoşlanmıyor gibi :)Tavır takınmam zaten ama eğer ondan hoşlandığımı düşündüyse nasıl davranmalıyım
Merhaba kızlar
İş yerinde sürekli beni izlerken yakaladığım çocuk bugün bana abla dedi :)
Olay şöyle gelişti onun işlerine yardım ettim gelince söyledim bir şaşırdı güldü sonra teşekkür ederim abla dedi :) çok kötü bozuldum tabi bende
Acaba ondan hoşlandığımı falan mı düşündü de o yüzden mi abla dedi ki bu düşünceye sahip olacak bir şey yapmadım bugün kendi işim erken bitince iki üç kişiye daha yardım ettim ne bileyim bir anlam veremedim abla olarak görüyorsa neden sürekli bakıyor abla kelimesi refleks bir an mı gelişti anlamadım ya da ondan hoşlandığımı düşündü o yüzden mi abla dedi eğer öyleyse bundan sonrası için nasıl davranayım aynı ortamlarda bulunmamaya özen göstereceğim ay kızlar bilmiyorum ya çok kötü bozuldum sizlerinde yorumlarını merak ediyorum![]()
Aaa ciddi misin neden kardeşim diyordun kiBende hoslandigim çocuğa kardeşim diyodum
Neyse ki bı şekilde sevgili olduk da yarabbisukur aklimda kalmadı![]()
Evet çok haklısınızHoşlanmıyor gibi :)
O yokmuş gibi de değil. Sadece hoşlanmayan bir insan ne yaparsa onu :)
Sevgili hukukkusu, çocukcağız konu sahibesine sürekli olarak baktığı için göz teması kurduğu için sanırsam konu sahibesi umutlanmış ve sonrasında abla deyince şaşırmış bu yüzden takılmış konuda yazıyor....Abla demesini neden önemsediniz anlamadım