dey dey ne güzel imrendim umarım benimde başıma kötü bişi gelmez duygusal anlamda hislerime karşılık bulurum çok heyecanlıyım :Sbilmiyorumkismile
dey dey canım bende özledim dedim o öle deyince o arkadaşlığımızın bitmesinden korkup açılamıo bence bana öyle geliyor..çünkü çıktığım insanı falan bile anlatırdım ona oda yazık beni dinlerdi bi kaç sene önce..yani benim ona hissim olduğunu aklının ucundan geçiremez..bu durumda benim bişiler yapmam lazım sanırım:kedi:
dey dey canım bende özledim dedim o öle deyince o arkadaşlığımızın bitmesinden korkup açılamıo bence bana öyle geliyor..çünkü çıktığım insanı falan bile anlatırdım ona oda yazık beni dinlerdi bi kaç sene önce..yani benim ona hissim olduğunu aklının ucundan geçiremez..bu durumda benim bişiler yapmam lazım sanırım:kedi:
chemes süper olmuş okurken hemen canlandı kafamda çok güzel olmuş yaaaa umarım benim olayın sonuda böyle olur..:kedi:
inşallah canım , nasıl gerildim o ara. arkadaş gibi değil gibi. adı yok . saçmasapan bir durum. ne oluyor diyor insan. kapıma geldi ama konuşuncaya kadar içim içimi yedi. en kötüsü hep aklıma geldi,bak biz iyi arkadaşız diyecek diye ödüm patladı,ama öyle olmadı tabiçok mutluluk verici şey,bir de ben 1.5 yıldır hışlanıyordum ama iş arkadaşıydık hem. olmadı,olamadı. kısmet bu zamanaymış.
konuştuk canım yaaaa bana seniii seviyorummm dediiiii çok mutluyumzemuszemus duygularıma karrşılık buldumm zaten anlıyodum onunda bana ilgisi olduğunu meğer oda söyleyemeyip içinde tutuyomuş.opuyorumnanaktan..izne geliceği günü sabırsızlıkla bekliyorum...canlarım çok teşekkür ederimm beni cesaretlendirdiğiniz için..darısı kavuşamayanların başına inşallah aminn:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?