Hoşlandığınız çocuğu sosyal medyada ekler misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cankizz225

Kendini yanlış hikayede bulursan ayrıl-Mo Williams
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
244
367
53
Herkese tekrar merhaba
Önceki konumu hatırlayanlar var mı bilmiyorum markette çalışan birinden hoşlanıyordum hala ondan hoşlanıyorum o zaman çok emin değildim duygularımdan geçici sandım ama geçmedi o çocuğu 50 güne yakındır görmüyorum başka bir markete gitmiştir yine gelir diye düşünüyorum inşallah işten çıkmamıştır. Neyse ne zaman markete gitsem onu belki görürüm diye heycanlanıyorum ama olmayınca üzülüyorum bu duygular çok saçma geliyor nasıl bağlandım bilmiyorum . Hiç sosyal medya hesabım yok onun için 1-2 hafta önce açtım bugün onun sosyal medya hesabını buldum hesabı açık sadece bir fotoğrafı var az takipçi ve takip sayısı var attığı fotoğraf aylar öncesine ait şimdi soruma gelirsek takip etsem tuhaf olmaz kesin ondan hoşlandığımı anlar buraya gelirse aynı markette akrabam da çalışıyor dedikodu çıkar diye korkuyorum bu kız benden hoşlanıyor derse arkadaşlarına bilmiyorum.
Bir yanım sürekli onu düşüneceğine birşeyler yap olumlu olumsuz önüne bak diyor . Bir yanım bekle ilk adımı o atsın diyor ama adam yok gitti işten çıktığından emin olunca mı yapsam acaba?. Onun beni bulması imkansız yeni hesap açtım ve ortak arkadaşımız yok iş yerinde de gelip konusamaz herhalde çünkü hiç belli etmedim hoşlanmadığımı belki de ettim emin değilim
Lütfen yaş kaç ergen misin demeden bir arkadaş büyükler bir abla olarak siz olsaydınız ne yapardınız söyler misiniz şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Sohbet etmediğim vakit gecirmedigim birinden hoşlanmam, vakit geçirdiysem ondan da yeşil ışık aldıysam isteğini kabul ederim ama ilk ben eklemem.

Sohbet etmediğim vakit gecirmedigim birinden hoşlanmam, vakit geçirdiysem ondan da yeşil ışık aldıysam isteğini kabul ederim ama ilk ben eklemem.
Ben onu çoktandır tanıyorum yalnız yeni yeni hoşlanmaya başladım konuştuğumuz oldu kaç defa ama normal yani seviyeli bir şekilde onun dışında sadece kaçamak bakışmalar oldu. Ve onun beni bulup eklemesi zor bulamaz ondan ben bulmuşken eklesem mi diye düşündüm

Hiç hayatimda platonik birşey yaşamadim. Bana ilgisi olmayan birini oturup kafaya takmadim. Dolayisiyla boyle konularda "mesaj at, ekle" tavsiyesi veren taraflardan olmuyorum hiçbir zaman.

Ben şuana kadar oyle seyler yapmadim, pişman da degilim, yine olsa yine ayni tavirlarda olurdum. Ama mutlu hikaye cikaranlar da var tabi şans.

Muhabbetiniz yok ne mana marketde calisan bırıyı eklemeniz? belki hayatında bırı var? orda konusa konusa arkadas olmus olsanız tamam da...

Muhabbetiniz yok ne mana marketde calisan bırıyı eklemeniz? belki hayatında bırı var? orda konusa konusa arkadas olmus olsanız tamam da...
Zaten ben de onun için cesaret edemiyorum. Yoksa niye sorim ki? Sürekli gittiğim market konuşmuşluğum var tabi ama seviyeli önceleri o benden hoşlanıyor sanırdım sonra ben hoşlandığım için yanlış anlıyor olabilirim diye düşündüm hep ((İlişki durumunda yok yazıyor ))

Benim arkadaşımda yıllar önce kasiyer bi çocuğa aşık olmuştu adını alışveriş fişinden bulmuştu.Önce sahte bir hesaptan yazmıştı senden hoşlanan biri var hayatında biri yoksa tanışmak isteriz diye çocuk olumlu dönmüştü bi konuşalım bi yerde oturup diye biri de G...r’de çalışan kuryeyle aynı şekil tanışmıştı şu an beraber geziyolar story atmışlar hani kendi hesabınızdan değil de başka bir hesaptan mı yazsanız bilemedim

Bilemedim şimdi eğer cesaret edebilirsem yaparım ama zor onu tekrar görmeyi beklesem iyi olacak gibi

Ben eklemeyebilirim ama bu başkalarının da eklememesi gerektiği anlamına gelmez. Bir çok ilişki kadınların attığı adımla başlayabiliyor bu konuda katı kurallar yok sonuçta ama önemli olan çocuğun da sana ilgisi olup olmadığı. Az çok anlamışsındir göz göze geldiniz mi mesela? O da sana dikkatle bakıyor muydu? Bir de adını soyadını nereden buldun?

Orda çalışan akrabanızın ağzını arasanız?Elemanlar değişti mi başka arkadaşlar gelmiş sanki diye?
Orada sık sık elemanlar değişir şimdi durup dururken sorarsam şüphelenir bir de o akrabam ve eltisi biraz dedikoducu tipler güvenemiyorum bir şey sormaya keşke samimi olsaydık sorardım

Evet ilk o benden hoşlanıyor sandım zaten o kadar çok bakardı ki direk gözlerimin içine bakardı uzun uzun kaçırmadan mesela önünden geçerken baya gittikten sonra çaktırmadan bakim dedim arkama döndüğümde hala bakıyor olurdu öyle böyle ben de ondan hoşlandım bir gün kasada arkadaşı bana nereli olduğumu okuyup okumadığımi gibi sorular sordu ama birden bire değil konu açıldı ben de arkadası için soruyor sandım konuştum sonra gittiğimde bana açılır diye beklerken birden artık bakmamaya başladı arkadaşıdan hoşlandığımı mı sandı arkadaşı benim hakkımda bir şey mi dedi bilmiyorum o günden sonra değişti çok belli yani

Muhtemelen öyle olmuş diğer çocuk da senden hoşlanıyordu belki de. Bu da seni onunla konuşurken görünce bozulmuş olabilir. Bence bekleme böyle şeyler yürekten geldiği zaman pişman etmez insanı ben hep ona inanırım. Zamana yaydıkca daha çok kafanda kurarsın ve tereddütun artar, tereddütle atılan adımlar da pişmanlık getirebilir. Hem belki beklerken senden önce davranacak biri çıkabilir. Olur da reddedilirsen de bu dünyanın sonu değil zaten şansını denedin sonuçta. Çocuktan da rica edersin akrabalarının kulağına gitmemesi için

Ya konusmucam sadece takip edim dedim birşey hissediyorsa o yazar en azından bir şey olsun artık aklım fikrim onda ama yapmaya cesaret edemiyorum kesin ondan hoşlandığımı anlar yani yoksa niye ekliyim ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…