- 19 Ağustos 2020
- 244
- 367
- 53
- Konu Sahibi Cankizz225
-
Ben onu çoktandır tanıyorum yalnız yeni yeni hoşlanmaya başladım konuştuğumuz oldu kaç defa ama normal yani seviyeli bir şekilde onun dışında sadece kaçamak bakışmalar oldu. Ve onun beni bulup eklemesi zor bulamaz ondan ben bulmuşken eklesem mi diye düşündümSohbet etmediğim vakit gecirmedigim birinden hoşlanmam, vakit geçirdiysem ondan da yeşil ışık aldıysam isteğini kabul ederim ama ilk ben eklemem.
Ben de eklemesem iyi olacak kalbimin sesini ne zaman dinlesem pişman oldumEklemem
Zaten ben de onun için cesaret edemiyorum. Yoksa niye sorim ki? Sürekli gittiğim market konuşmuşluğum var tabi ama seviyeli önceleri o benden hoşlanıyor sanırdım sonra ben hoşlandığım için yanlış anlıyor olabilirim diye düşündüm hep ((İlişki durumunda yok yazıyor ))Muhabbetiniz yok ne mana marketde calisan bırıyı eklemeniz? belki hayatında bırı var? orda konusa konusa arkadas olmus olsanız tamam da...
Bilemedim şimdi eğer cesaret edebilirsem yaparım ama zor onu tekrar görmeyi beklesem iyi olacak gibiBenim arkadaşımda yıllar önce kasiyer bi çocuğa aşık olmuştu adını alışveriş fişinden bulmuştu.Önce sahte bir hesaptan yazmıştı senden hoşlanan biri var hayatında biri yoksa tanışmak isteriz diye çocuk olumlu dönmüştü bi konuşalım bi yerde oturup diyebiri de G...r’de çalışan kuryeyle aynı şekil tanışmıştı şu an beraber geziyolar story atmışlar hani kendi hesabınızdan değil de başka bir hesaptan mı yazsanız bilemedim
Orda çalışan akrabanızın ağzını arasanız?Elemanlar değişti mi başka arkadaşlar gelmiş sanki diye?Bilemedim şimdi eğer cesaret edebilirsem yaparım ama zor onu tekrar görmeyi beklesem iyi olacak gibi
Orada sık sık elemanlar değişir şimdi durup dururken sorarsam şüphelenir bir de o akrabam ve eltisi biraz dedikoducu tipler güvenemiyorum bir şey sormaya keşke samimi olsaydık sorardımOrda çalışan akrabanızın ağzını arasanız?Elemanlar değişti mi başka arkadaşlar gelmiş sanki diye?
Evet ilk o benden hoşlanıyor sandım zaten o kadar çok bakardı ki direk gözlerimin içine bakardı uzun uzun kaçırmadan mesela önünden geçerken baya gittikten sonra çaktırmadan bakim dedim arkama döndüğümde hala bakıyor olurdu öyle böyle ben de ondan hoşlandım bir gün kasada arkadaşı bana nereli olduğumu okuyup okumadığımi gibi sorular sordu ama birden bire değil konu açıldı ben de arkadası için soruyor sandım konuştum sonra gittiğimde bana açılır diye beklerken birden artık bakmamaya başladı arkadaşıdan hoşlandığımı mı sandı arkadaşı benim hakkımda bir şey mi dedi bilmiyorum o günden sonra değişti çok belli yaniBen eklemeyebilirim ama bu başkalarının da eklememesi gerektiği anlamına gelmez. Bir çok ilişki kadınların attığı adımla başlayabiliyor bu konuda katı kurallar yok sonuçta ama önemli olan çocuğun da sana ilgisi olup olmadığı. Az çok anlamışsındir göz göze geldiniz mi mesela? O da sana dikkatle bakıyor muydu? Bir de adını soyadını nereden buldun?
Muhtemelen öyle olmuş diğer çocuk da senden hoşlanıyordu belki de. Bu da seni onunla konuşurken görünce bozulmuş olabilir. Bence bekleme böyle şeyler yürekten geldiği zaman pişman etmez insanı ben hep ona inanırım. Zamana yaydıkca daha çok kafanda kurarsın ve tereddütun artar, tereddütle atılan adımlar da pişmanlık getirebilir. Hem belki beklerken senden önce davranacak biri çıkabilir. Olur da reddedilirsen de bu dünyanın sonu değil zaten şansını denedin sonuçta. Çocuktan da rica edersin akrabalarının kulağına gitmemesi içinEvet ilk o benden hoşlanıyor sandım zaten o kadar çok bakardı ki direk gözlerimin içine bakardı uzun uzun kaçırmadan mesela önünden geçerken baya gittikten sonra çaktırmadan bakim dedim arkama döndüğümde hala bakıyor olurdu öyle böyle ben de ondan hoşlandım bir gün kasada arkadaşı bana nereli olduğumu okuyup okumadığımi gibi sorular sordu ama birden bire değil konu açıldı ben de arkadası için soruyor sandım konuştum sonra gittiğimde bana açılır diye beklerken birden artık bakmamaya başladı arkadaşıdan hoşlandığımı mı sandı arkadaşı benim hakkımda bir şey mi dedi bilmiyorum o günden sonra değişti çok belli yani
Ya konusmucam sadece takip edim dedim birşey hissediyorsa o yazar en azından bir şey olsun artık aklım fikrim onda ama yapmaya cesaret edemiyorum kesin ondan hoşlandığımı anlar yani yoksa niye ekliyim kiMuhtemelen öyle olmuş diğer çocuk da senden hoşlanıyordu belki de. Bu da seni onunla konuşurken görünce bozulmuş olabilir. Bence bekleme böyle şeyler yürekten geldiği zaman pişman etmez insanı ben hep ona inanırım. Zamana yaydıkca daha çok kafanda kurarsın ve tereddütun artar, tereddütle atılan adımlar da pişmanlık getirebilir. Hem belki beklerken senden önce davranacak biri çıkabilir. Olur da reddedilirsen de bu dünyanın sonu değil zaten şansını denedin sonuçta. Çocuktan da rica edersin akrabalarının kulağına gitmemesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?