Hoşlandığınız çocuğu sosyal medyada ekler misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekle gitsin saçma evhamlar yapma hep erkek mi gelicek

Ben ekledim seneler önce. Kendisinden hoşlandığımı da biliyordu. Normalde hiç fotoğraf paylaşmayan çocuk ben onu ekledikten 2 gün sonra sevgilisiyle fotoğraf paylaşmıştı

Eklerim ama ilk adımı ondan beklerim hiç bişey yazmam fotosunuda begenmem...Sonucta onunda dikkatini cektiysem hemen yazar bana

Beklediğin hata :)
Gerçekten mi ben çok çekiniyorum şimdiye kadar hiç ilk adımı atmadım aynı markette akrabam da çalışmasa takip ederdim ama ya oraya gidersem arkadaşlarına bu kiz benden hoşlanıyor falan derse diye korkuyorum bir yandan da sadece takip etcem ne olacak ki normal diyorum ama kesin anlar yani bulup eklediğime göre önemsiyorum yani kafam çok karışık

Eklerim hatta açılırım. İlk adımı erkek atar diye düşünmeyen tek kadın benim heralde.

Eklesen ne olucak ki? 50 gündür görmüyorsun hissetiklerin belki de hafif bi hoşlantı. Aynı frekansta bike değilsiniz belki

Eklerim. Lisede aynı okulda okuduğum ama pek muhabbetimin olmadığı bir çocuk vardı. Niye konuşmamışız bilmiyorum ama arkadaşımın arkadaşıydı, beğeniyordum da bayağı. Ekledim sosyal medyadan. Arkadaş olduk sonra

Sizde ki cesaretin azıcığını bana yollar mısınız ben bakamıyorum bile
Bunda cesaret edemeyecek ne var. Ekle biraz bekle farketmezse sen yaz oluru varsa olur olmazsa sen de yoluna bakarsın. Aylarca yıllarca karşı taraf açılsın diye günleri boşa geçirmek hiç bana göre değil

Bunda cesaret edemeyecek ne var. Ekle biraz bekle farketmezse sen yaz oluru varsa olur olmazsa sen de yoluna bakarsın. Aylarca yıllarca karşı taraf açılsın diye günleri boşa geçirmek hiç bana göre değilp
Öyle ama ne bilim sürekli gittiğim yer ya oradaki insanlar da öğrenirse utanırım yani akrabam da çalışıyor orda en büyük korkum bu zaten bir de benim onu takip etmem direk senden hoşlanıyorum demek gibi olacak yoksa ne alaka onu eklemem

Farklı korkuların varsa bilemem tabi

Ya konusmucam sadece takip edim dedim birşey hissediyorsa o yazar en azından bir şey olsun artık aklım fikrim onda ama yapmaya cesaret edemiyorum kesin ondan hoşlandığımı anlar yani yoksa niye ekliyim ki
Ekle gitsin o zaman ne kaybedersin ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…