hoşlandığınız erkek sizi mesleğiniz paranız yok diye istemedi ne yaparsınız?

Mesleğim (öğretmen) yüzünden bekarken çok talep görmüştüm ve bu beni rahatsız ediyordu.. Bu yüzden benimle görüşmek isteyenlere ilk evlenince çalışmayacağımi evde çocuk büyütmek istediğimi söylüyordum. Param için gelecek adam gelmesin. Erkek dediğin evini gecindirir. Karısına çocuklarına bakar bunun için illa zengin olması gerekmiyor ama karısını banka gibi görmemeli. Şuan evliyim hala çalışıyorum ama bugün işi bıraksam eşim daha mutlu olur.. O yüzden bırakın sizi siz olduğunuz içinn seven birisini bulun..

afamın kendi gercihi birsey diyemem ama seni kullanıp en azından yalandan iş yapmamıs

Ben de erkek olsam çalışan kadın isterdim kendime eş diye.

Parasını yemek için değil.
Çalışan kadının her anlamda artısı olurdu gözümde. En basitinden çalışan kadının kendini çok salma lüksü yoktur. Dibine kadar depresyona girme şansı bile pek olmaz. Üreten kadın mutlu olur mutlu eder.
Ee tabi kötü günde yükümü omuzlayacak
Gücünün olmasi da başka bir artı şimdi.

Kızlar ne yapın edin meslek sahibi olun diyerek gideyim ben..:)

Adamlık kursu açıldığında bedava gidebileceğini hatırlatırdım

adam sizi beğeniyor ama mesleğiniz paranız yok diye istemiyor ne yaparsınız ?

Ne mi yaparım kaderime küserim sadece. Her erkeğin hakkıdır eğitimli meslekli bir kadın istemek. Ne öyle kadın evde oturacak erkek ona bakacak bitti o devirler kimse kimseye bakmak zorunda değil kadın da meslek sahibi olmalı

Kendi çalışan, kendine ve ailesine bakabilmek biri ise doğal karşılarım.

Parama göz dikecek biri ise bir daha görüşmem.

O beni istemediyse bende onu istemem beni param icin sevecekse hiç sevmesin ztn karşina baska insanlar çikar ben olsam onunla uğraşmam

çalışan kadın aynı zamanda ev hanımı değil mi?
çocuğa ya kendisi bakar ya da bakıcı, kreş.
ev işlerini ya kendi yapar ya da kadın tutar.

ev hanımıyız ama tüm işleri bedavaya yapıyoruz neredeyse.

nankörlüğün lüzumu yok.

Bu zamanda tek maasla gecinmek zor. Iyi bir gelecek icin beraber calisip birikim yapilmali bence, yani bunlari soylemesi normal. Siz mesleksiz, parasiz bir erkegi istermisiniz? Bende olsam meslegi elinde birikim yapabilen bir bayanla evlenmek isterdim.

Sevgi karın doyurmuyor malesef. Evini çoluğunu çocuğunu tek başına geçindiremeyeceğini düşünuyorsa kızmak yerine aksine hayatından çıktıği için teşekkür etmelisin. Lakin ben meselenin para ve meslek olduğunu düşünmüyorum bilmem anlatabildim mi.

Mesleginiz yok derken isiniz mi yok? Yoksa isiniz var ama univ mezunu degilsiniz diye mi istemedi?
Tam olarak boyle mi dedi?
Hem meslek sahibi hem de hazir birikimi olan birini mi ariyormus? Tam anlayamadim...

Genel olarak kendi fikrimi belirteyim en iyisi, evliligimde esit haklara sahip olmak isterim. Para istemek agrima giderdi sanirim, belki de hic alismadigim icin.
Calisip kendine bakamayacak durumda olan bir erkekle evlenmezdim. Calismak insani hayata katiyor. Yeri geldiginde kres is okul arasi mekik dokumak zor da gelse, evde olmak beni tuketirdi. Bana calisma diyen adamla da evlenmezdim.

adam sizi beğeniyor ama mesleğiniz paranız yok diye istemiyor ne yaparsınız ?

sonuçta kadın erkek eşitliğini savunuyoruz. bu noktada yaklaşımı mükemmel. zihinsel, ruhsal, fiziksel, maddiyat, maneviyat konularda her cins kendine denk ya da daha iyisini ister. farkındalık noktası yüksek insanlar güzel insanlardır..

O onun kendini ayıbı tamam çalışan eş istemek hakları ama kadınları bu şekilde dışlamak yanlış.
Zaten hoşlantıyken adam size aşık değilken aman canım çalışmasan da olur demesini beklememek lazım

Keyfi bilir begenen böyle beğensin sanki kendisi mükemmel erkekmis gibi para var meslek var tamam olmuyor

Tipime parama bakıyosa bende tipine parasina bakarim...ha baktım ici fosss yoluma bakarim...

Back
X