iste diyorum ya sen ondan hoslandaydin bu hikaye tatli bir hikaye olurdu.
ileride torunlariniza soyle anlatirdiniz "bu bir kaderdi, olmasi gereken bir suru tesaduf bir araya geldi ve sans eseri tanistik . sadece
is gezisine giderken otobüste mola yerini sormustum, sonra o kadar cok ortak noktamiz vardi ki konuşmalara doyamadik. sonra "tesaduflere inanmam, belki yanisma sebebimiz baskadir" yazdı, beni gormek icin sehrime geldi. ve bir daha hic ayrilmadik
"
neden olmasin?
adami sevmeyince creepy gelmis iste, ayni yukarida yazdigim gibi.
esinle tanisma / iliskiye baslama hikayende de sana nasil acildi ya da başladınız bilmem ama eger ilgini o kadar da cekmeyen, beğenmediğin bjri olsaydi eminim ki cok itici gelirdi simdi gulumseyerek hatirladigin teklif.
ayrica sansliyimdir ya , masallah diyeyim de. otostop yaparim, blablacarla arac paylasirim, tesis olmayan yerlerde tek kamp yaparim, tanimadigim turistleri gezdiririm, ben gittiysem tanimadigi turistleri evine alan insanlarda konaklarim, unide internet ilaniyla ev arkadasi bulmustum
hic olumsuzu düşünmem de çekmem de. hatta coluk cocuga karisip bilmedigimiz duz bir ulkeyi bisikletle turlama hayalimiz var. arada warmshowerda bisikleticlere evini acan insanlarla kaliriz (ki nisanlim da warmshowerci, onun evinde de cok kisi kalmis. simdilik düzenimiz oturana kadar kimseyi kabul etmedik ama yakinda evimizi bisikletli gezginlere acacagiz o siteden)