- 7 Kasım 2023
- 2.590
- 4.567
- 53
- 41
Arkadaşa katılıyorum. Bazı adamların tavrı o. Sadece bi tarafını kaldırmış oldunuz. Diğer kadınlara davranışına bakarsanız hepsine ayrı yavşıyordur. Kart z.mpara2 sene boyunca flörtleştiğinizi sanmanıza üzüldüm ben daha çok. Bir erkek birinde hoşlanıyorsa iki sene ergen gibi flörtlerimiz. Hele bahsettiğiniz yaş grubu. Bir kahve teklifinden çekinmez. Adamın genel tavrı bu ve siz muhtemelen her tavrından anlam aradınız.
Hayatım boyunca hiçbir erkeğe hediye almadım ki eşe dosta aileme almayı çok severim.Eşime de nişanlıyken eşofman takımı aldım sadece.Merhaba kızlar, KK’de yeniyim ama eskiden beri takip ediyordum. Ben de başımdan geçen bir olayı anlatıp fikirlerinizi almak istedim.
Yaklaşık 2 senedir birinden hoşlanıyorum ama aramızdaki mesele hem yaş hem de statü farkından dolayı imkansız gibi bir şey. Ama bu ilginin tek taraflı olduğunu da söyleyemem. Kendisinin de bana her zaman bir ilgisi ve yakın teması oldu. Bana takılır, flörtöz espriler yapar. Bu da etrafımız tarafından farkedilen bir durum. Bu şekilde git gelli bir 2 sene geçti. Ondan kopmak istesem de kopamadım. Onun ise her zaman benim bu ilgim hoşuna gidiyordu. Ben ondan uzaklaşmaya çalıştıkça o aklımı karıştıracak bir hamle yaparak yine kendisine çekerdi beni. Biliyorum, çok klasik bir erkek hareketidir bu ama olmuyordu, eski heyecanım olmasa da onu aklımdan atamıyordum.
Dediğim gibi benim ona gittiğim, onun bana geldiği bir sürü anımız oldu. Ama ne bir itiraf ne de bir başka yakınlaşma oldu. Benim için olabilirdi ama o konumu gereği bundan her zaman çekiniyor gibi geliyor bana. Ama flört etmekten de asla geri kalmıyordu. Sanırım kaçıngan bağlanan bir tip. Ne kadar flört etmeyi sevse de ciddi bir adım atamayacağını anlamıştım.
Ben de ona bir oyun oynamak isteyerek ona sürpriz yapmak istedim. Bir anlık bir fikirle evine isimsiz bir çiçek yolladım. (Evini bildiğimi bilmiyor) Notta da onu ne kadar düşündüğümü, bir gün ona bunu söyleyeceğim günü beklediğimi falan yazdım. Aslında işin şakasıydı biraz bu, kafasının karışmasını istedim belki de. Tabi bu çiçeğe verdiği tepkiyi bilemiyordum. 2 hafta sonra özel kuryeyle bir çiçek buketi daha yolladım. Teslim alırken şok olduğunu ve çok sevindiğini öğrendim. Bu beni rahatlatmıştı. Ayrıca yanındaki notta rahatsız olursa ulaşabileceği bir mail adresi de bırakmıştım. Her ne kadar bekar olduğunu bilsem de yine de rahatsız olma ihtimali vardı.
Bir sonraki diğer çiçekle ona el işi (gerçekten zahmet verici) bir hediye yaptım. Yine kurye teslim etti. Bu seferki tepkisi nötrdü. Ve ertesi gün bir mail geldi. Tüm çiçekler için çok teşekkür ettiğini, çok onore olduğunu ve el emeği hediyemin aklının başına gelmesini sağladığını yazmıştı. Ayrıca ilişkisi olduğu için istersem durabileceğimi ve bunu bilmediğim için bana ümit vermenin ona yakışmayacağını yazmıştı.
Açıkcası bu maile üzülmedim. Sadece anlandıramamıştım. Bir önceki çiçekte de not vardı duygularımı ifade eden. Madem ilişkisi vardı, neden o zaman bana mail atmamıştı ki? Neyi beklemişti? Bir sonraki hamlemi mi? Ya da bu el emeği hediyem mi gözünü korkutmuştu? Belki de işin ciddiye bindiğini, bu isimsiz kişinin ona aşırı derecede aşık olduğunu düşünüp korkmuştu. Bilemiyorum, belki ilişki de bir bahaneydi.
Ayrıca benim olduğumu da anladığını düşündüm mailden. “Aramızda yanlış anlaşılmaların oluşmasını engelleriz bu sayede” diye bir cümle kurmuştu. Çünkü ben o notta daha önceden aramızda geçen bir sanatçının şarkısını eklemiştim. O ihtimal de var yani. Ben hiç bozuntuya vermeden devam ettim normal tabi. Sonuçta gelip bana asla soramazdı. Ama işin garip tarafı benden şüphelenmesine rağmen bana yakın ve ara sıra yine flörtöz davranışlarına devam etti. Hatta eskisine göre daha güçlü adımlar bile attı.
O yüzden o günden beri hep sorguluyorum neden diye. Buraya yazıp sizlerin de fikirinizi almak istedim. Daha da flörtöz şekilde davranmaya devam edecekti niye o maili attı çok merak ediyorum hep. Bu konuda da sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
Vay be daha neler göreceğiz kadının defalarca kez çiçek gönderip not paylaştığını ilk defa duyuyorum. Sonra diyoruz ki neden erkekler prenses oldu neden artık hiç adım atmıyor. Biraz kendinizde de mi kabahat arasanız hanımlar? Adamın oturma organı ne kalkmıştır ama ya ne hava atıyordur çevresine dalga geçiyordur…Merhaba kızlar, KK’de yeniyim ama eskiden beri takip ediyordum. Ben de başımdan geçen bir olayı anlatıp fikirlerinizi almak istedim.
Yaklaşık 2 senedir birinden hoşlanıyorum ama aramızdaki mesele hem yaş hem de statü farkından dolayı imkansız gibi bir şey. Ama bu ilginin tek taraflı olduğunu da söyleyemem. Kendisinin de bana her zaman bir ilgisi ve yakın teması oldu. Bana takılır, flörtöz espriler yapar. Bu da etrafımız tarafından farkedilen bir durum. Bu şekilde git gelli bir 2 sene geçti. Ondan kopmak istesem de kopamadım. Onun ise her zaman benim bu ilgim hoşuna gidiyordu. Ben ondan uzaklaşmaya çalıştıkça o aklımı karıştıracak bir hamle yaparak yine kendisine çekerdi beni. Biliyorum, çok klasik bir erkek hareketidir bu ama olmuyordu, eski heyecanım olmasa da onu aklımdan atamıyordum.
Dediğim gibi benim ona gittiğim, onun bana geldiği bir sürü anımız oldu. Ama ne bir itiraf ne de bir başka yakınlaşma oldu. Benim için olabilirdi ama o konumu gereği bundan her zaman çekiniyor gibi geliyor bana. Ama flört etmekten de asla geri kalmıyordu. Sanırım kaçıngan bağlanan bir tip. Ne kadar flört etmeyi sevse de ciddi bir adım atamayacağını anlamıştım.
Ben de ona bir oyun oynamak isteyerek ona sürpriz yapmak istedim. Bir anlık bir fikirle evine isimsiz bir çiçek yolladım. (Evini bildiğimi bilmiyor) Notta da onu ne kadar düşündüğümü, bir gün ona bunu söyleyeceğim günü beklediğimi falan yazdım. Aslında işin şakasıydı biraz bu, kafasının karışmasını istedim belki de. Tabi bu çiçeğe verdiği tepkiyi bilemiyordum. 2 hafta sonra özel kuryeyle bir çiçek buketi daha yolladım. Teslim alırken şok olduğunu ve çok sevindiğini öğrendim. Bu beni rahatlatmıştı. Ayrıca yanındaki notta rahatsız olursa ulaşabileceği bir mail adresi de bırakmıştım. Her ne kadar bekar olduğunu bilsem de yine de rahatsız olma ihtimali vardı.
Bir sonraki diğer çiçekle ona el işi (gerçekten zahmet verici) bir hediye yaptım. Yine kurye teslim etti. Bu seferki tepkisi nötrdü. Ve ertesi gün bir mail geldi. Tüm çiçekler için çok teşekkür ettiğini, çok onore olduğunu ve el emeği hediyemin aklının başına gelmesini sağladığını yazmıştı. Ayrıca ilişkisi olduğu için istersem durabileceğimi ve bunu bilmediğim için bana ümit vermenin ona yakışmayacağını yazmıştı.
Açıkcası bu maile üzülmedim. Sadece anlandıramamıştım. Bir önceki çiçekte de not vardı duygularımı ifade eden. Madem ilişkisi vardı, neden o zaman bana mail atmamıştı ki? Neyi beklemişti? Bir sonraki hamlemi mi? Ya da bu el emeği hediyem mi gözünü korkutmuştu? Belki de işin ciddiye bindiğini, bu isimsiz kişinin ona aşırı derecede aşık olduğunu düşünüp korkmuştu. Bilemiyorum, belki ilişki de bir bahaneydi.
Ayrıca benim olduğumu da anladığını düşündüm mailden. “Aramızda yanlış anlaşılmaların oluşmasını engelleriz bu sayede” diye bir cümle kurmuştu. Çünkü ben o notta daha önceden aramızda geçen bir sanatçının şarkısını eklemiştim. O ihtimal de var yani. Ben hiç bozuntuya vermeden devam ettim normal tabi. Sonuçta gelip bana asla soramazdı. Ama işin garip tarafı benden şüphelenmesine rağmen bana yakın ve ara sıra yine flörtöz davranışlarına devam etti. Hatta eskisine göre daha güçlü adımlar bile attı.
O yüzden o günden beri hep sorguluyorum neden diye. Buraya yazıp sizlerin de fikirinizi almak istedim. Daha da flörtöz şekilde davranmaya devam edecekti niye o maili attı çok merak ediyorum hep. Bu konuda da sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
Bu da çok iyi bir şey değil ama erkeğe niye hediye alınmasın yaHayatım boyunca hiçbir erkeğe hediye almadım ki eşe dosta aileme almayı çok severim.Eşime de nişanlıyken eşofman takımı aldım sadece.
Ay yengenç bence arkadaşın haklı ya. Hoşlanıyorsa evinin balkonunu gözetlemeden çıkıp söyleyecek özgüvende olsun. Bu romantizm falan değil. İyi yapmış arkadaşın, takıntılı mı sapık mı belli değil. Belki yüz yüze görse hoşlanamayacaktı ama adam ışığı koydun diye yapışacaktı kıza.
Ürkütücü bence ya
Bence de işigi asmamakla cok iyi yapmiş. Kim oldugu belirsiz birinin yazdigi notla tanismak istemeyi kabul edip isik asmak sacma ben tesaduf tanismalardan korkan bir tip degilim ama karsima cikip yüzünü göstermeyen biriyle tanişma kabul etmem yani.Hic romantikte degil
tanimadigi biriyle yüzyüze nasil konuşabilir ki?Evet ya dimdirekt karşıma çıkamayan adamla da tanışmam yahu bence de iyi yapmış. Ruh hastası bir imaj çiziyor dalga geçme ihtimalinden ziyade.
tanimadigi biriyle yüzyüze nasil konuşabilir ki?
sokaktan gecerken "pardon hanimefendi sizden hoşlandım" mi desin? onlari denk getirecek ortak arkadasi yoksa, ayni yerde çalışmiyorlarsa biri nasil birine acilabilir?
sapik gibi takip edip bir ortam mi yaratmaya calisacak?
ve bu arkadaşım ciddi anlamda cok uzun yillardir yalniz olan, yalnizliktan cok bunalan, hayatina birini alip son treni kacirmadan coluk cocuga karismak arzusunda bir insan.
gorusmedi daha mi iyi oldu? belki kotu cikardi ama belki de iyi cikardi , belki harika ask yasardi belki de sadece sıkıcı hayatina bir renk gelirdi.
ayrica adam yapiskan bir manyak olsa zaten kizin o ışığı yakmasina gerek yok ki, evini biliyor ediyor yine yapisirdi.
ayrica çoğu ask hikayesi biraz creppy baslar. eger o kisiden hoşlanırsan bu romantik olur.
nisanlimla tanistigim gun sadece yürüyorduk turist gezdiriyordum. yürürken yürürken devamli kollarımız degerdi birbirine, hatta arabali yoldan geciyorsak beni belimden tutup araclarin ters yonune cekmisti, vapurda üşürüm diye kendi ceketini vermisti, günün sonunda da kiz kulesinde öpüşmüştük. bunlar benim icin cok "romantik" hatıralar
ama begenmedigim, hoslanmadigim bir turist gezdirirken adam belimden tutup beni yonlendirse rahatsiz hissederim çünkü ne munasebet 2 saatlik tanistigim insan belime dokunsun? ya da vapurda tum gun ter icinde yürüdüğü ceketi bana versin ne munasebet. hele ki öpse tokadi basardim heralde "sapik misin, insan gibi sehri gezdirelim dedik, tinder mi sandin couchsurfingi" diye
arkadasimin yasadigi yer minicik,yuruyerek bir ucundan bir ucuna gidilebilen,cok küçük ve dis ulasima kapali. kış nüfusu birkac bin kisi. köy gibi herkes herkesin nerede yaşadığını, kim yerli kim dışarıdan geldi bilir. o yuzden evinin adresini bulmasina sasirmadik.Kutu gönderecek kadar bazı bilgileri hakimse hiç tanımadığı, ortak arkadaş bulamayacağı biri değildir.
Sosyal medyadan da ulaşabilirdi böylece kendi kimliğini de belli etmiş olurdu. Sosyal medya hesaplarımız kimliğimiz e-devletimiz gibi şu an.
ismini cismini bilmediğin ama senin evini bilen biriyle buluşmamalısın bence.
Size göre iyi olmayabilir ben kendi fikrimden bahsettim.Başkasının düşüncesi için iyi veya kötü diyemeyiz .Benim için doğru olan bu.Bu da çok iyi bir şey değil ama erkeğe niye hediye alınmasın ya
arkadasimin yasadigi yer minicik,yuruyerek bir ucundan bir ucuna gidilebilen,cok küçük bir ada. kış nüfusu birkac bin kisi. köy gibi herkes herkesin nerede yaşadığını, kim yerli kim dışarıdan geldi bilir. o yuzden evinin adresini bulmasina sasirmadik.
adam lambayi yak dedigine gore gelip geçerken bakacagi mesafeden biridir, yani adadandir diye düşündük. ki o adada durumu iyi olanlarin yaşayacağı türden bir yer, istanbulun en pahali ilcesinden daha pahali kiraları.
benim çıkarımım hali vakti yerinde bir beydi:)
ay ne bileyim yaaa , cok heveslenmistim cok isterdim bu hikaye tatli sonla bitsin, arkadasim nihayet aradığını bulsun diye.
aslinda o da cok heveslendi ama birileri işletiyordur, rezil olurum diye korktu. bi de "kolay kiz" olmak istemedi. daha kucuk bir yerden geliyor oralarda kizlar once hayir der, naz yapar erkekler pesinden kosar falan, oyle bir kültürde dogmus büyümüş. zannetti ki zaten hoslaniyorsa cikar karsima - ama adam demisti hayatinizda biri varsa veya sizi rahatsiz ettiysem yakmayin bir daha iletisim kurmam diye.
haliyle de kurmadi
bilemedim valla ben olsam kesin yazardim. Ama ben metrobuste tanistigi cocukla aynı anda inip tum kadikoyu beraber gezen biriyim (sonradan opera bale buddysi olduk birbirimizin, sureyada bulusur oyun izler dagilirdik). romantizme her zaman sans veririm olursa olur yani:)
hem bence sosyal medyadan slm yazmak daha kötü
romantizme her zaman sans veren biri olarak dmden yazmaya asla sans vermem, vermedim de. cok cabasiz ve basit geliyor.
Ama tabii ki hayatlar hayaller.
Ööfffff içim bayıldı. Sizin fikriniz düşünceniz çok kaba işte onu söylüyorum. Size göre doğru olabilir ama genele bakarsak hoş değil. Hani hediye almayan erkeklere hödük, düşüncesiz vs denir ya ne farkınız kalıyor? Ben söyleyim hiçbir fark yokSize göre iyi olmayabilir ben kendi fikrimden bahsettim.Başkasının düşüncesi için iyi veya kötü diyemeyiz .Benim için doğru olan bu.
Valla bir erkek isterse neler yapıyor. Hiç bir erkekte çiçeği hak etmiyor. Kendine gel yüzüne bile bakma şunun. Flörtöz herkese kuyruk sallayan biri belli ki. Adam olsa ilişkisi varken flörtöz davranmaz zaten. Neyse bu da kulağına küpe olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?