Hoşlanılan adama çiçek yollamak ve tepkisi

Arkadaşa katılıyorum. Bazı adamların tavrı o. Sadece bi tarafını kaldırmış oldunuz. Diğer kadınlara davranışına bakarsanız hepsine ayrı yavşıyordur. Kart z.mpara

Hayatım boyunca hiçbir erkeğe hediye almadım ki eşe dosta aileme almayı çok severim.Eşime de nişanlıyken eşofman takımı aldım sadece.

Erkeğe çiçek yollamak inanılmaz cringe bir hareket ya. Böyle devam ederse 5-10 yıl sonra kadınlar erkekleri Allahın emri peygamberin kavliyle gidip babasından isteyecek. İlk adımı kadının atmasına karşı değilim hatta kendim de yaptım zamanında ama çiçek almayı da erkekler yapsın yahu. Yani bu kadar kadın erkek ilişkilerinde dengeyi bozmamak lazım.

Ayrıca flörtöz hareketler dediği ne acaba? Bu sitede adamın gülümseyip günaydın demesine benle flört ediyor diyenleri bile okuduğumuzdan bana flörtöz davrandı lafına hiç itimat etmiyorum artık.

Vay be daha neler göreceğiz kadının defalarca kez çiçek gönderip not paylaştığını ilk defa duyuyorum. Sonra diyoruz ki neden erkekler prenses oldu neden artık hiç adım atmıyor. Biraz kendinizde de mi kabahat arasanız hanımlar? Adamın oturma organı ne kalkmıştır ama ya ne hava atıyordur çevresine dalga geçiyordur…

Evet ya dimdirekt karşıma çıkamayan adamla da tanışmam yahu bence de iyi yapmış. Ruh hastası bir imaj çiziyor dalga geçme ihtimalinden ziyade.
tanimadigi biriyle yüzyüze nasil konuşabilir ki?
sokaktan gecerken "pardon hanimefendi sizden hoşlandım" mi desin? onlari denk getirecek ortak arkadasi yoksa, ayni yerde çalışmiyorlarsa biri nasil birine acilabilir?
sapik gibi takip edip bir ortam mi yaratmaya calisacak?
ve bu arkadaşım ciddi anlamda cok uzun yillardir yalniz olan, yalnizliktan cok bunalan, hayatina birini alip son treni kacirmadan coluk cocuga karismak arzusunda bir insan.
gorusmedi daha mi iyi oldu? belki kotu cikardi ama belki de iyi cikardi , belki harika ask yasardi belki de sadece sıkıcı hayatina bir renk gelirdi.
ayrica adam yapiskan bir manyak olsa zaten kizin o ışığı yakmasina gerek yok ki, evini biliyor ediyor yine yapisirdi.

ayrica çoğu ask hikayesi biraz creppy baslar. eger o kisiden hoşlanırsan bu romantik olur.
nisanlimla tanistigim gun sadece yürüyorduk turist gezdiriyordum. yürürken yürürken devamli kollarımız degerdi birbirine, hatta arabali yoldan geciyorsak beni belimden tutup araclarin ters yonune cekmisti, vapurda üşürüm diye kendi ceketini vermisti, günün sonunda da kiz kulesinde öpüşmüştük. bunlar benim icin cok "romantik" hatıralar
ama begenmedigim, hoslanmadigim bir turist gezdirirken adam belimden tutup beni yonlendirse rahatsiz hissederim çünkü ne munasebet 2 saatlik tanistigim insan belime dokunsun? ya da vapurda tum gun ter icinde yürüdüğü ceketi bana versin ne munasebet. hele ki öpse tokadi basardim heralde "sapik misin, insan gibi sehri gezdirelim dedik, tinder mi sandin couchsurfingi" diye

Eskiden bu jestleri erkekler bize yapardı. Ne yazık ki, kadınların eril enerjileri yükseldikçe onların prenses olmalarına neden oluyorlar. Bu çok yanlış.

Egosunu tatmin etmek için devam ediyordur.

Seven erkek mutlaka kadını hayatına almak ister zaten. Lütfen olmadık işler peşinde koşmayın.

2 sene boyunca kendi kendinize gelin güvey olup kaçıngan bağlanan bir tip falan diye kendinizi avutmanız biraz komik açıkçası, bir de üstüne para harcamışsınız adama
Bundan sonrası için aklınızda bulunsun seven hoşlanan adam 2 sene flört etmez gelir açık açık konuşur, ayrıca aynısı sizin için de geçerli takıntılı gibi isimsiz çiçekler falan son derece rahatsız edici.
Sizin flört dediğiniz şey tamamen adamın gevşekliği, bundan sonraki hayatınız için tecrübe sayıp adama sınır çizerek yolunuza bakın, bir yol olmaz ondan.

Kutu gönderecek kadar bazı bilgileri hakimse hiç tanımadığı, ortak arkadaş bulamayacağı biri değildir.
Sosyal medyadan da ulaşabilirdi böylece kendi kimliğini de belli etmiş olurdu. Sosyal medya hesaplarımız kimliğimiz e-devletimiz gibi şu an.
ismini cismini bilmediğin ama senin evini bilen biriyle buluşmamalısın bence.

arkadasimin yasadigi yer minicik,yuruyerek bir ucundan bir ucuna gidilebilen,cok küçük ve dis ulasima kapali. kış nüfusu birkac bin kisi. köy gibi herkes herkesin nerede yaşadığını, kim yerli kim dışarıdan geldi bilir. o yuzden evinin adresini bulmasina sasirmadik.
adam lambayi yak dedigine gore gelip geçerken bakacagi mesafeden biridir, yani oradandir diye düşündük. ki o bolgede durumu iyi olanlarin yaşayacağı türden bir yer, istanbulun en pahali ilcesinden daha pahali kiraları.
benim çıkarımım hali vakti yerinde bir beydi:)
ay ne bileyim yaaa , cok heveslenmistim cok isterdim bu hikaye tatli sonla bitsin, arkadasim nihayet aradığını bulsun diye.
aslinda o da cok heveslendi ama birileri işletiyordur, rezil olurum diye korktu. bi de "kolay kiz" olmak istemedi. daha kucuk bir yerden geliyor oralarda kizlar once hayir der, naz yapar erkekler pesinden kosar falan, oyle bir kültürde dogmus büyümüş. zannetti ki zaten hoslaniyorsa cikar karsima - ama adam demisti hayatinizda biri varsa veya sizi rahatsiz ettiysem yakmayin bir daha iletisim kurmam diye.
haliyle de kurmadi
bilemedim valla ben olsam kesin yazardim. Ama ben metrobuste tanistigi cocukla aynı anda inip tum kadikoyu beraber gezen biriyim (sonradan opera bale buddysi olduk birbirimizin, sureyada bulusur oyun izler dagilirdik). romantizme her zaman sans veririm olursa olur yani:)
hem bence sosyal medyadan slm yazmak daha kötü
romantizme her zaman sans veren biri olarak dmden yazmaya asla sans vermem, vermedim de. cok cabasiz ve basit geliyor.
Ama tabii ki hayatlar hayaller.

Son düzenleme:

Bence metrobüste tanışmak daha normal bu durumdan. Yüzüne bakıp iki konuşmasına bakıp insanın ne olduğunu kültür seviyesini vs çıkarırsın. Adam beni biliyor ben onu bilmiyorum durumu beni aşırı rahatsız etti sadece. ama senin hoşuna gitmiş anlamadım

Yaptığınız açıkça taciz... kadın&erkek farketmez kime yapılsa bunu ürkütücü bulur... yaşlar 16 17 değil ki hadi " Kavak yelleri" esiyor diyelim... bundan yıllar önce meslekte ilk yılımda dershanenin danışmasına bir hediye eşarp bırakılmıştı adımla birlikte... içinde bir ev anahtarı ve danışmaya adres belirtilmiş... Eşarbın satıldığı yere gidip sordum " iki bayan aldı hatırlıyorum çünkü alacağınız kişinin ten rengi ne ona göre renkler çıkartayım dedim, tanımıyoruz dediler dikkatimi çekmişti bu yüzden hatırlıyorum" dedi satan bayan... daha 23 24 yaşlarındaydım buna rağmen çok saçma gelmişti romantik bulmamıştım.O eşarbı hiç kullanmadım başkasına verdim o adrese hiç gitmedim. Ve evet benimde kimden geldiğine dair tahminim vardı. Sandığınız gibi romantize edilecek bi durum değil aksine çok iğreti eden taciz sayılabilecek bir şey yaptığınız...

Size göre iyi olmayabilir ben kendi fikrimden bahsettim.Başkasının düşüncesi için iyi veya kötü diyemeyiz .Benim için doğru olan bu.
Ööfffff içim bayıldı. Sizin fikriniz düşünceniz çok kaba işte onu söylüyorum. Size göre doğru olabilir ama genele bakarsak hoş değil. Hani hediye almayan erkeklere hödük, düşüncesiz vs denir ya ne farkınız kalıyor? Ben söyleyim hiçbir fark yok

%100000
Akademisyense zaten ultra yasaktır diye düşünüyorum, okula gelen genc kızlara boncuk dagitiyordur sonra evine karisina gidiyordur. Boyle tiplerle evlenen kadinlara da sasiyorum, kocan her gun isyerinde flört ediyor?!!

İşte bu sebepten ilk adımı atmayı kadınlara tavsiye etmiyorum. Kadınların kendilerine atılan adımlara daha düşünceli ve karakterli şekilde karşılık verdiklerini, böyle şeylere toplumumuzda alışık olmayan erkeklerin cıvıdıklarını ve g.lerinin kalktığını düşünüyorum:

2 yıldır bekleyeceğinize keşke daha önce yapsaydınız kafanız netleşirdi. Benimde flörtöz davranan ve hoşlandığımı belli ettiğim biri var. Şuan benim durumum belirsiZ olduğu için adım atmadığını düşünüyorum. Durumum yaza netleşirse ve adım atmazsa ben de doğum gününde sizin gibi çiçek göndermeyi düşünüyorum. Ve nota da ikimizi hatırlatacak birşeyler yazmayı planlıyorum. Anlarsa ve bana dönüş yaparsa olur bişeyler. Bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…