Hoşlanıyor mu?

Erkeklerin taktiğiyle davran bence ilk önce aşırı ilgili davran üç beş gün sonra birden ilgiyi kes kanka gibi davran ama kanka deme,kafası karışır,ilgisi yoksa da oluşur

Öyle yapacağım. Olursa olur olmazsa kankadan devam.
Bu da gol olmadı derim

Kusura bakmayın güldüm
Çok sevimli geldi hikayeniz
Erkekler daha kompleks yaratıklar bence.

Fark ettiysen senin onunla ilgilenmenin nedeni seni özel hissetirecek şeyler yapmış,,senin yediğin yemeği yemek istemiş,sen varken orda olmak istemiş, kafanı karıştırmış,aynısını sen de ona yap fazlasıyla, bişey ima ederse hoşlandığını düşünürse iyiki varsın arkadaşım de onun yaptığı gibi,deli olcak ama bu arkadaş kanka kelimelerini çok kullanma zorda kalmazsan hiç kullanma beni kanka gibi görüyo diye uzaklaşabilir,sinir etmen gereken yerde imalı kullan

Valla gıcık oldum.
Cidden yapacağım bunu.
Ben düşüneceğime, o düşünsün

Benim eşimde bana kardesim derdi abisi assa abisi yukariydi belki gercekten sadece ark olarak goruyodur belkide farkli degisir zaman gosterir

Bir erkeği çö
bir erkeği çözmek basittir çünkü hepsi düz mantık kadınlar gibi duygu durumu karmaşası yoktur onlarda,eğer arıyosa soruyosa senden randevu koparmak için uğraşıyorsa hoşlanıyodur,ama karşılaşınca mecnun gibi olsada ayrılınca aramıyorsa o işten fazla bişey çıkmaz sen bağlanma

Hoslaniyor gibi ama kendini kaptirma bir adim atmasini bekle.... yani kanka olarak gorse arkadas grubundaki diger kizlarada sana davrandigi gibi davranir dimj ama hep sana taraf tutup seni koruyorsa en cok senle ilgeniyirsa birseyler hisediyor demek.... belki damdan duser gibi acilmak istemiyor.... biraz zamana birak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…