- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
çok haklısın umutlu_ol ben bunu tekrar arakadaş olarak kabul ederim ama bu sefer o yine başlar kafamı bulandırmaya ama şimdi artık pek muhattap olmasam oda bak ilgilenmeyince konuşmayı kesti demekki arkadaş olarak görmemiş beni diyede düşünebilir şimdi ne yapsam normal arkadaş gibi konuşmaya devammı etsem mi yoksa kessemmi iletişimi?
Sadece o değil ki siz de arkadaş olarak göremezsiniz onu, (hala "iletişimi kesersem şöyle mi düşünür böyle mi" diye bu kadar takılmanıza bakılırsa asıl siz arkadaş olarak göremezsiniz) en fazla "Artık onunla özel bir şey düşünmem" dersiniz, lafta kalır... Şahsen ben inanmam, o ise hiç inanmaz... Size arada bir çift güzel söz söyleyip karşısında erimenizi keyifle izler... "Ne erkeğim be!" dedirtirsiniz...
Daha evvel söylediğim gibi arkadaş, dost, düşman, her ne olarak iletişimi sürdürürseniz sürdürün varacağınız bir yer yok... Bir kere ona duyduğunuz ilgiyi hissettirmişsiniz, "Ben seni artık sevmiyorum" diye gazeteye ilan verseniz de inandıramazsınız ona karşı bir şeyler hissetmediğinize ve onunla görüşmeye devam ettikçe "Bu kız bana aşık, istediğim an elde ederim" şeklinde düşünmesine engel olamazsınız... Bu sizi rahatsız etmeyecekse görüşmeye devam edersiniz... Ben olsam onu geride bırakıp yoluma devam ederdim, bana bu gelgitleri yaşatmayacak adama yer açardım hayatımda...

Son düzenleme: