• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlanıyormu acaba?

çok haklısın umutlu_ol ben bunu tekrar arakadaş olarak kabul ederim ama bu sefer o yine başlar kafamı bulandırmaya ama şimdi artık pek muhattap olmasam oda bak ilgilenmeyince konuşmayı kesti demekki arkadaş olarak görmemiş beni diyede düşünebilir şimdi ne yapsam normal arkadaş gibi konuşmaya devammı etsem mi yoksa kessemmi iletişimi?

Sadece o değil ki siz de arkadaş olarak göremezsiniz onu, (hala "iletişimi kesersem şöyle mi düşünür böyle mi" diye bu kadar takılmanıza bakılırsa asıl siz arkadaş olarak göremezsiniz) en fazla "Artık onunla özel bir şey düşünmem" dersiniz, lafta kalır... Şahsen ben inanmam, o ise hiç inanmaz... Size arada bir çift güzel söz söyleyip karşısında erimenizi keyifle izler... "Ne erkeğim be!" dedirtirsiniz...

Daha evvel söylediğim gibi arkadaş, dost, düşman, her ne olarak iletişimi sürdürürseniz sürdürün varacağınız bir yer yok... Bir kere ona duyduğunuz ilgiyi hissettirmişsiniz, "Ben seni artık sevmiyorum" diye gazeteye ilan verseniz de inandıramazsınız ona karşı bir şeyler hissetmediğinize ve onunla görüşmeye devam ettikçe "Bu kız bana aşık, istediğim an elde ederim" şeklinde düşünmesine engel olamazsınız... Bu sizi rahatsız etmeyecekse görüşmeye devam edersiniz... Ben olsam onu geride bırakıp yoluma devam ederdim, bana bu gelgitleri yaşatmayacak adama yer açardım hayatımda... :68:

Son düzenleme:
onun bu havasını "naber kanka" diye selam vererek söndürsem nasıl olur? :21:

onun bu havasını "naber kanka" diye selam vererek söndürsem nasıl olur? :21:

Çocukça olur...

İnandırıcı olmaz...

Cilve yaptığınızı, dikkat çekmeye çalıştığınızı, ilgi beklediğinizi düşündürmüş olursunuz...

Karakterliyse "Böyle çocukluklarla uğraşamam" der...

Boş bir adamsa "Şununla biraz eğleneyim" der, sıcaklık gösterir sonra yine kendini çeker ve siz ortada kalırsınız...

Her durumda en ufak şüphesi kalmaz ona karşı özel bir şeyler hissettiğinizden...

Karşınızdakine onu umursamadığınızı düşündürmenin en gerçekçi, inandırıcı yolu onu gerçekten umursamamaktır... :68:

bunu espiri olarak söylemiştim :) aynen katılıyorum haklısın zaten bu durumda insan mantıklı düşünemiyoki duygusala bağlamışım :) ama dün; hep önceden onun giriceği saatte msnye girerdim dün o saatte girmeyerek başladım umursamamaya..

bunu espiri olarak söylemiştim :) aynen katılıyorum haklısın zaten bu durumda insan mantıklı düşünemiyoki duygusala bağlamışım :) ama dün; hep önceden onun giriceği saatte msnye girerdim dün o saatte girmeyerek başladım umursamamaya..

Ciddi de olabilirdi, "ilgisini fazlaca belli etmiş" kızlar bazen arkadaşça davranarak bunu telafi etmeye çalışıyorlar, örneği bol...

Bu onların sorunu, siz o evreyi geçmişsiniz zaten, tebrikler...

Back
X