• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar neden böyle

ikinizle de uzun yillarli mazimiz var kkda. böyle yazmiyorsunuz.
herkes virgül, noktali virgul, tırnak isareti kullanir ama bu kor goze parmak sokar gibi
Burada da kullanıyordum gençliğimde,gerçekten.

Ama yaşlandım,eskisi gibi 24 saat yazamıyorum.

Tırnak işareti zaten konuşmadan bahsedeceksem kullanıyorum. Cümleye öyle başlamıyorum.

O değil de insanlar evinize nasıl davetsiz gelebiliyorlar? Bu sizin sınırlarınızı koruyamadığınız anlamına gelir. Benim evime çok yakın arkadaşlarım dışında kimse davetsiz gelemiyor, onlar bile gelmeden geliyorum diye arıyorlar. Yaşadığınız problemler tamamen sizin kendi sınırlarınızı koruyamamanızdan kaynaklanıyor.

Tamam ikram önemli değil de biri gelirken poğaça yapmışsa da bunu dile getirebilir ve mutfağa gelip poğaça getirmiştim onu çıkaralım istersen vs diyebilir. Böyle mi gelişti bilmiyorum ai ile yazdığın için tam anlaşılmıyor.
Biri getirdiği ikramdan bahsediyorsa bu neden garip olsun ki o söylemeden siz söylemeliydiniz Ayşe de poğaça getirmiş sağolsun yoksa evde bir şeyim yoktu gibi. Bu ayıp değil. Kompleks yapmışsınız sonra da yapay zekadan gazı alıp yürümüşsünüz gibi anladım ben.

Evime sevmediğim, samimi olmadığım kimse gelmiyor, sevdiklerim ise çat kapı da gelebilir, beraber yaparız yeriz içeriz, ben ve çevrem için önemli olan sadece mutluluk, huzur. Yani millette farkındalık uayndirmak yerine, kendinize ve çevrenize bi bakın.

Tamam ikram önemli değil de biri gelirken poğaça yapmışsa da bunu dile getirebilir ve mutfağa gelip poğaça getirmiştim onu çıkaralım istersen vs diyebilir. Böyle mi gelişti bilmiyorum ai ile yazdığın için tam anlaşılmıyor.
Biri getirdiği ikramdan bahsediyorsa bu neden garip olsun ki o söylemeden siz söylemeliydiniz Ayşe de poğaça getirmiş sağolsun yoksa evde bir şeyim yoktu gibi. Bu ayıp değil. Kompleks yapmışsınız sonra da yapay zekadan gazı alıp yürümüşsünüz gibi anladım ben.
Yanlış anladınız mutfağa gelip çocuğuyla pogaca aradılar etrafa bakındılar ve bu şahıs başka gittiği yerde Merve pogaca yapmamıştı çocuk ağladı falan demiş bende ondan dolayı pogaca yaptım diye söylemiş

O değil de insanlar evinize nasıl davetsiz gelebiliyorlar? Bu sizin sınırlarınızı koruyamadığınız anlamına gelir. Benim evime çok yakın arkadaşlarım dışında kimse davetsiz gelemiyor, onlar bile gelmeden geliyorum diye arıyorlar. Yaşadığınız problemler tamamen sizin kendi sınırlarınızı koruyamamanızdan kaynaklanıyor.
Ben insanları kırmak istemediğim için insanların kötü niyetinden olmasın o

Habersizce toplu şekilde misafirliğe gelen insanlardan ne bekliyordunuz ben de onu anlamiyorum. Çok sınırınız varsa müsait değilim der eve almazsiniz baştan, benim yapmişligim var. Bu şekilde geleni kabul edip sonra sınır korumaya çalışırsaniz daha zor olur sizin için.

Yanlış anladınız mutfağa gelip çocuğuyla pogaca aradılar etrafa bakındılar ve bu şahıs başka gittiği yerde Merve pogaca yapmamıştı çocuk ağladı falan demiş bende ondan dolayı pogaca yaptım diye söylemiş
Ben yanlış anlamadım. Siz ai ile anlatmayı tercih ettiğiniz için anlaşılmıyor detaylar 😂
Evde poğaça olmak zorunda mıymış ne alaka 😂 çocuğa başka bir şey verseydiniz onun yerine meyve falan.
Bir de bu lafı size kim taşıyor yahu. Onunla ilişkinizi gözden geçiriniz.

Ben insanları kırmak istemediğim için insanların kötü niyetinden olmasın o
İyi niyetli insanlar olduğu gibi kötü niyetli insanlar da vardır. Kimleri yanımızda, yakınımızda tutacağımız bizim elimizdedir. İnsanları kırmak istememek sınırlarımızı korumamak anlamına gelmez, sınırlarımızı korumak birilerini kırmamızı gerektirmez.

Başta benim getirdiğim pogacayi koy demek normal evet ama başkalarının yanında bunu da ben yaptım demek bana göre rencide edici

Back
X