hoşlanıyorum ama:(

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
merhaba kızlar
bir süre önce işe girdim ve biriyle tanıştım hoşlanıyorum eski kız arkadaşıda burada çalışıyor ama uzun zaman olmuş ayrılalı ama kız yapışkan biraz bana onu kötülüyor sürekli beni çok kıskanıyor diyor oda yok böyle birsey sevsem onun yanında olurdum diyor.Neyse bu devamlı bana bakıyordu hoşlanıyor msj atıyordu ancak dünden beri tık yok surat yapıyor bana ne oldu anlamadım soramıyorumda birsey peşinden koşuyor gibi olmak istemiyorum ama çok hoşlanıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ilğilenmeye devam edeyim mi yoksa başlamadan bitsin mi?

Eeeee zaten iletişiminiz varmış.
Neden surat astığını sormuyorsun?
Belki moralinin bozuk olduğu başka bir konu vardır?

peşinden koştuğumu düşünmesin diye birsey soramıyorum ama bakışıyoruz sen farklısın dedi bana bnde biraz çekingen bir tipim utanıyorum...

belki ailesel falan bir şey olmuştur, bence ilgilenmen hoşuna gider bu peşinden koşuyorsan anlamaına gelmez ki. Durgunsun bir sıkıntın mı var aklım kaldı gibisine bi mesaj atabilirsin

evet istiyorum aslında konuşmak çok utangacım bana bir yerlere gidelim mi falan dedi sen farklısın güzelsin falan diyor ama çok kötü dünden beri o kızla iş için bir yere gitti sonra surat bana karşı beş karış anlamadım ki ne oldu ona dün o bnm ablam olur ancak dedi...

Ablam olur cümlesi biraz komik olmuş bence.
Eeee madem bir yere davet etti,orada sorarsın.

516513215684654. defa yazıyorum , ilk adımı atıp mesaj yazmak sizi hafif yapmaz . açıkça sorun derdi ne ? ne var canım belki oda sizden ilgi bekliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…