• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyorum dedim :(

Bugün olduğu yere gittim ve hiç görmezden geldim ama Bana baktığından eminim cok baktı. Sonra göz göze geldik ve o iki gözünü yumup bana gülümsedi dişlerini bile gördüm. Denyo gibi hemen hiç birsey yokmuş gibi çekingenliğimden hemen başka yere baktım. Sonra oçıkmak uzereyken bana hersey yolunda mı diye sordu bende evet dedim o da gitti. Ya bu oyun mu oynuyor iki göz birden kırpmalar felan?

Aslında tam fırsatıymış biraz konuşsaydınız iyi olurmuş muhabbetin gideceği yönden anlardınız ne olup olmadığını.

Iki gun sonra dogum gunü gecen yıl kutladım mail ile o da teşekür etti. Bu sene ne mail ne de gözüne gözükeceğim. O tenezzül edip bir evet Yada hayır yazmamıyorsa dogrusu bu değil mı? Kızlar birsey diin :(

Hoca da şeyh de olsa erkeklere güven olmaz hepsi aynı...Zor aşık olurlar akılları başka şeyde....

Selam ablalar ve kızlar,
Ben yaklaşık 2 yıldır birini seviyorum ben 26 o 31 yasında bekar. Kendisi hocamdi unide ama simdi finaldeyim ve ondan ders almıyorum. Bana hep bir farklı davranırdi hep hal hatır soruyor bana yaptıgım espirilere güler ve ben arkadaşlarımla konusunda beni gozetleyip gülerdi hatta göz bile kirpardi bana. Birgün hatta bir Türke o da ogrencisi benim soyadımın anlamını sormuş.
Unide benim çok hayranlarım olduğunu biliyor. Ben hep ona mailler yollarım dersi güzel anlattığını sonra okul hakkında seyler yazardim o da teşekür ederdi. Sonra bir ara ben baktım bana bir adım geri gelmiyor bende geri adım attım. O aralar karşıma geçip el sallardi bana yani onu görmem için tuhaf hareketler yapardı karşımda. Sonra ben gene normal davranmaya başladım. Birgün bir arkadasıma bir baska cocuğun yakışıklı olduğunu söyledim vay anasını o da arkamdaymis ve bunu duydu o günden bu yana bana soğuk davranıyor. Ve ben dayanamayip bir ay sonra ona mail attım. Hocam çok yakisiklisiniz bunu demeden duramadım kusura bakmayın diye yazdım. Ve arkadaslar 3 gun sonra bu gunlerde onu hic gormedim: lütfen bana böyle mailler atmayın diye bir mail yazdı. Simdi ben onun olduğu yere gıtmıyorum bunu yazmadan önce hep onun olduğu yerdeydim simdi iki haftadır semtine uğramıyorum. Çok utanıyorum sizce ne yapmalıyım? Onu görünce ? Kendisi koç burcu bu ara. Lütfen yardım edin benden gene ilgilenmesi için ne yapayım?

Bence davranışlarını yanlış yorumlamışsın. Bizim üniversitede de böyle hocalarımız var. Ama öğrencileriyle içli dışlı olmak için, veya biraz daha aradaki öğrenci öğretmen ilişkisini yumuşatmak için böyle davranıyorlar. Bizim üniversitede de böyle birşey olmuş sanırım. Bir hocamız söyledi bizede tabi, bizim haberimiz yoktu. Sanırım bizim hoca yine gülmüş biraz ilgili olmuş diye açılan bir kız olmuş. Hoca da söyledi tabi "lütfen bu tür davranışlarımızı yanlış yorumlayıp suistimal etmeyin" falan dedi amfide. Yani hoş karşılamıyorlar. Demek sende de böyle birşey olmuş. Adam rahatsız olmuş besbelli. Bana bu tür şeyler yazmayın demiş açıkça.

e sen de vur kaç yapıyorsun
adam gülümseyince kafanı çeviriyorsun
sonra mail atıp cevap bekliyorsun

üstelik adam mail atmandan rahatsız hala mail atıyorsun
atma dediler kaç kere
yüzyüze görüş dediler
neden yüzyüze görüşmedin

sen kendine eziyet ediyorsun böyle
söyle gitsin
git odasına bir bahane ile sonra dışarıda çay içmeye davet et
gelirse gelir gelmezse herkese aynı gülümsemeleri yapıyor demektir
en azından sen de öyle yada böyle öğrenirsin ilgilenip ilgilenmediğini

atma dediler kaç kere
yüzyüze görüş dediler
neden yüzyüze görüşmedin

söyle gitsin

Gülümsemek isterdim ama yapamıyorum. Hele açıldıktan ve o cevabı aldıktan sonra tamamen kitlendim. Ha bu ara dogum gunünü kutladım mail ile.Dogum gunünüz kutlu olsun. Ve ona güzel bir hayat dilediğimi yazdım. Teşekür bile etmedi. Kendisini yaklaşık 6 haftadır görmüyorum yanına uğradığım da yok.

atma dediler kaç kere
yüzyüze görüş dediler
neden yüzyüze görüşmedin

söyle gitsin

Yüzüne söylesem birsey değişir mı?

Hoca da olsa kral da olsa erkeklerin bakışlarına iltifatlarına güvenmeyib ilanı aşk bile etseler yelkenleri suya indirmeyin sözlerinden dönerler sen yanlış anladın derler bırakın ya...

Oynadı diyorsun hocan ben pek bir şey göremedim....
Ben hocamdan yardım istedim bana yok gülmek sana yakışır yok anrin bir duruşun var yok açılmamış tomurcuk ama hiç karşılık veremedim oda eskisi gibi değil bende üzerine gitmiyorum ama kızlar etkileniyor işte bende sonunda anladım ki etkilenmişim ben hesap da soramam suçlayamam da fırsat kaçınca kaçıyor....

Back
X