Hoslantimi?Askmi? Yoksa ilgi hosumami gidiyor?

Kaçan kovalanır.
Gercekten oyle. Oda bana cok ilk mesaj atiyor fotoraflar felan yolluyor sirinlik yapiyor guzel sozler soyluyor. Ama nezaman ben ona dogru gitsem sanki onda degisiklik oluyor gibi yada bana oyle geliyor. Artik yapmiycam oyle. Dun bozuldugumu belli ettim diyede kendi kendimi yemiycem daha fazla. Kendisi cok alingan duygusal, bazi sakalarimi bile ciddiye aldigini morelinin bozuldugunu soylemisti. Ozaman bi zahmet kendiside anlasin busefer benim morelimin bozuldugunu. Kendisi saka yapmadi ama ilgisiz alakasiz davrandi sonucta

Telefonla bile görüşmemişsiniz tanımıyorsunuz ki adami aşık olasiniz yada sevesiniz.. bütün bu sorduğunuz sorulardan önce tanışmanız lazim.
Ve tabiki insan mantiken duygusal bağ kurduğu insanlara trip atabilir, sizin yaptiginiz pek mantikli görünmüyor.

Soguk vs davrandığını da sanmıyorum işi yokken yaziyordur işi varken yazmıyordur/kisa kisa yaziyordur. Yada siz facebook tan yazdiniz o instagrama girmis facebook a bakmamis diyorsunuz, belki ortamda arkadaslarina komik video gösterdi geri koydu cebine? anlamlar yüklemeyin böyle. Karşımda biri varken ben hic kimseye oyle tik tik surekli mesaj atamam mesela, ortamdaki sohbete katılırım, yazmam gereken bisey varsa yazarim sadece.
Onu anlayabilirim gercekten oyle trip felan atmam normalde ama kendisi mesela ben arkadaslarimlayken foto bile istiyor veya foto bioe yollamadin unuttun beni diyor arkadaslarimla olddugumu bildigi halde. Bi oyle bi boyle tam anlamiyorum. Bide sozlu olarak belli ediyor benimle biseyler istedigini, surekli beni dusundugunu vs. Ama sonrada boyle tuhaf davraniyor. Kafam cok karisik

ŞUnu Şuraya Bırakayım. KONUŞabilirsin diyenlere ve konu sahibine ithafen ;

Türk Medeni Kanunun 185. maddesi uyarınca ‘ eşler birlikte yaşamak, birbirlerine yardımcı olmak ve sadık kalmak zorundadırlar. Eşlerin arasında devam eden bir boşanma davası olması tarafların birbirlerine karşı sadakat yükümlülüklerinin sona erdiği anlamına gelmemektedir” hükmüyle tarafların boşanma davası devam ederken de birbirlerine sadık kalmaları gerektiğini belirtmiştir. Boşanma kararı, tarafların istinaf / temyiz etmemesi halinde veya istinaf / temyiz edilip üst derece mahkemesinden dosyanın dönerek tüm usul işlemlerinin bitmesiyle kesinleşir. ‘Eşler arasında boşanma davası devam ederken aldatma yaşanırsa veya sadakat yükümlülüğüne uygun olmayan hareketlerde bulunurlar ise sorumlulukları doğacak ve ayrı bir dava açılması ile birleştirilmesiyle boşanma davasında kusur oranları belirlenirken aldatma hususuna önem verilecektir.

Merhaba hanimlar. Turkcem biraz kotu gelirse kusuruma bakmayin simdiden ozurdilerim.

Ben 2 ay sonra bosaniyorum mahkemem sonuclaniyor. 1 seneyi gecti ayrilali
2 ay once biriyle tanistim. Beni sosyal medya uzeri gormus bir tanidigin sayfasinda ve arkadaslik teklifi yolladi. Merhaba nasilsin yazmisti bende normal iyim ama siz kimsiniz yazdim. Oyle biraz konustuk. Bastan direk benden bisey bekleme zamanini harcama dedim ama konusmaya devam ettim normal arkadas olarak. Oda bosanmis ve benimde ayrildigimi biliyor.
Neyse biz konusmaya basladik cok guzeldi, gulduk sakalastik. Arada birbirimizi gicik bile ettik sakasina. Bu 2 aylik surede arada bir kac gun konusmadigimiz oldu, bi o yazmadi bi ben. Ben ona ben seni anlamiyorum bi oyle bi boylesin dedigimde oda bende ayni seyi senin hakkinfa dusunuyorum. Bi kendine cekiyorsun bi yitiyorsun beni dedi. Bende basta soylemistim korkularim var diye o yuzden senden oyle bir signal alirsam geri cekiliyorum dedim. Neyse boyle bi konusmada oldu..

O benimle bulusmak istedigini soyledi ama kagit uzeri bosanmadigim icin kabul edemiycemi soyledim. Ondan hoslandigimi (kendimce) belli ettim ama.
Ama ben bu kisiden gercekten hoslanmaya basladim, aklimda hep o var surekli onu dusunuyorum aklimi oynaticagim sonunda. Bana yazmadiginda icim bir tuhaf oluyor, hic biyere sigamiyorum. Arada bana birden daha uzak davraniyor veya yazmiyor arkadasin yaninda oldugunda mesela, ama bazende surekli yaziyor arkadasi olsa bile. Ben bunu anlamiyorum. Acaba baskalariyladami gorusuyor dusuncesi cikmiyor aklimdan.

Dun arkadasiyla biyere gezmeye gittiler yatili ve bana yine normalinden daha az yazdi ve daha uzak davrandi. Bende busefer soguk davrandim ama hic orali olmadi. O yine iyi geceler diyip opucugunu yolladi bana ama ben yollamadim sadece sanada yazdim. Oda bir kac saat sonra bakmis mesajima. Ama iyi geceler yazmasi sacma cunku tuhaf davrandigini belirtmistim halbuki. Hic orali olmadi. Anlamiyorum neden saatler surer bir mesaja bakmak?? Arkadasi var sadece yaninda insan bi bakmazmi bisey yazmismi diye? Bana bir kac kere askim gibi laflarda etmisti ve aklimdasin hep demisti. Ama bu ne simdi?
Bide ben acaba gercekten hoslaniyormuyum yoksa aldigim ilgili hosuma gidiyor? Cok kafa dengi ve yakisikli ama ben naptigimi bilmiyorum artik.

Bosanma piskolojisinde boyle olurmu hanimlar? Bana bir akil verin. Kafam cok karisik sacma sapan yazdiysam kusura bakmayin baska kimse yok boyle seyler konusabilecegim.
Sana vereceğim tek akıl resmen boşanmadan kimseyle konuşma belki ben çok takıntılıyım bilmiyorum ama biri bana seni falanca sayfada gördüm dese direk engellerim 1. Her o sayfada gördüğüne yavşıyor olabilir 2. Belki eşimdir bu adam ve bu msjlarla aldatıldığını kanıtlayacak sonuçta kağıt üstüne evliyim

Cok tesekur ederim ilginize ve yorumunuza. Ben ayrildiktan sonra baska hayaller kurmustum. Yanlis yasiycam yanlis olucem kafasindaydim. Tabi kabul etmesemde kendime itiraf etmesemde benide seven biri olsun istiyordum ama o dusunceyi bastiriyordum. Kendi evime cikarim gezerik tozarim diyordum. Ama sonra bu kisi girdi hayatima ve ilk zamandaki dusunceler uctu, tek dusuncem bu kisi oldu. Telefon titrese acaba o mesajmi atti diye heycanlaniyorum resmen. Bu duygudan kurtulmam kendime gelmem lagzim. Sacmaliyorum gercekten. Sert davrandim dun aksam, onu dert ettik resmen kendime. Ya amannn salla bununla ugrasamam derse diye. Ama yapmamaya calisicam. Kendisi yazarsa yazar yazmassa keyfi bilir
Kendin kazan kendin ye gez toz eğlen daha yeni özgür olmuşsun başına bela alma oluruna bırak aynen böyle. Hayırlıysa Allah nasip eder zaten .. Ama kendi hayallerin daha kıymetli önceliğin bu olsun. :21:

tam da türkçenize laf edecektim
zira başlıktan gözlerim kanadı
ilk cümlenizi okudum çıkıyorum konudan
hayırlısı

tam da türkçenize laf edecektim
zira başlıktan gözlerim kanadı
ilk cümlenizi okudum çıkıyorum konudan
hayırlısı

Kendin kazan kendin ye gez toz eğlen daha yeni özgür olmuşsun başına bela alma oluruna bırak aynen böyle. Hayırlıysa Allah nasip eder zaten .. Ama kendi hayallerin daha kıymetli önceliğin bu olsun. :21:
Ben korktugum icin, bidaha guvenemem korkusuyla ciddi biseylere kendimi kapatmistim ama icten ice bende istiyorum tabi biri beni sevsin beraber bi hayati paylasalim vs. Ama dediginiz gibi hayirlisini nasip etsin allah. Sadece kendimi suclamaktan vazgecmem lagzim, dun sert soguk davrandigim icin kendimi kotu hissetmemem lagzim. Resmen hala mesaj atmadi. Artik kendisi bilir. Yapacak bisey yok.

Ben korktugum icin, bidaha guvenemem korkusuyla ciddi biseylere kendimi kapatmistim ama icten ice bende istiyorum tabi biri beni sevsin beraber bi hayati paylasalim vs. Ama dediginiz gibi hayirlisini nasip etsin allah. Sadece kendimi suclamaktan vazgecmem lagzim, dun sert soguk davrandigim icin kendimi kotu hissetmemem lagzim. Resmen hala mesaj atmadi. Artik kendisi bilir. Yapacak bisey yok.
Kötü hissedecek birşey yok. Yazarsa bile hemen ayılıp bayılma takma önemli olan sensin. Hayallerini düşün gözlerini kapat ve kendi kendine mutlu olmayı dene. Bir şeyleri başarırsan zaten karşına bir sürü erkek çıkar hem de doğru insanlar..

Kötü hissedecek birşey yok. Yazarsa bile hemen ayılıp bayılma takma önemli olan sensin. Hayallerini düşün gözlerini kapat ve kendi kendine mutlu olmayı dene. Bir şeyleri başarırsan zaten karşına bir sürü erkek çıkar hem de doğru insanlar..
Tesekur ederim. Burda dertlesmek gercekten cok iyi geldi iyiki acmisim konumu. Hic oyle cok samimi olmadim ama tabi anlamistir bence benimde azda olsa ondan etkilendigimi. Yani ben soguk yaptim son olarak ama sizcede ilk o yazmali degilmi, ilk o ilgisizdi cunku. Sosyal medya sayfasindan videolar paylasiyor acayip sinir oluyorum. Gordugumu goruyordur. Bi insan nekadar dengesiz olabilir anlamis oldum. Normalde gunaydin felan derdin en azindan, bende derdim ama dunku konusmadan sonra bisey demiycem. Konusmassada konusmasin artik yapabilecegim bisey yok. Hayirlisi olsun

Sana vereceğim tek akıl resmen boşanmadan kimseyle konuşma belki ben çok takıntılıyım bilmiyorum ama biri bana seni falanca sayfada gördüm dese direk engellerim 1. Her o sayfada gördüğüne yavşıyor olabilir 2. Belki eşimdir bu adam ve bu msjlarla aldatıldığını kanıtlayacak sonuçta kağıt üstüne evliyim
Yok kesin o kisi yani baskasi olamaz. Arkadasim onu gercektede goruyor surekli yani konusmuslar hakkimda

ŞUnu Şuraya Bırakayım. KONUŞabilirsin diyenlere ve konu sahibine ithafen ;

Türk Medeni Kanunun 185. maddesi uyarınca ‘ eşler birlikte yaşamak, birbirlerine yardımcı olmak ve sadık kalmak zorundadırlar. Eşlerin arasında devam eden bir boşanma davası olması tarafların birbirlerine karşı sadakat yükümlülüklerinin sona erdiği anlamına gelmemektedir” hükmüyle tarafların boşanma davası devam ederken de birbirlerine sadık kalmaları gerektiğini belirtmiştir. Boşanma kararı, tarafların istinaf / temyiz etmemesi halinde veya istinaf / temyiz edilip üst derece mahkemesinden dosyanın dönerek tüm usul işlemlerinin bitmesiyle kesinleşir. ‘Eşler arasında boşanma davası devam ederken aldatma yaşanırsa veya sadakat yükümlülüğüne uygun olmayan hareketlerde bulunurlar ise sorumlulukları doğacak ve ayrı bir dava açılması ile birleştirilmesiyle boşanma davasında kusur oranları belirlenirken aldatma hususuna önem verilecektir.
U Umutsuzmutsuz123
Bu kadar ayrıntılı olmasa da bunu yazacaktım.
Dikkate almalısınız.
Şu anda duygusal bir boşlukta olabilirsiniz, insani duygularla maddi manevi bazı ihtiyaçlarınız olması normal ama davanın bitmesini bekleyin.

U Umutsuzmutsuz123
Bu kadar ayrıntılı olmasa da bunu yazacaktım.
Dikkate almalısınız.
Şu anda duygusal bir boşlukta olabilirsiniz, insani duygularla maddi manevi bazı ihtiyaçlarınız olması normal ama davanın bitmesini bekleyin.
Evet eşi sanırım aldattı.. Boşanırken Aldatılmanın vereceği birçok olumlu nokta varken kendisi şuan birisiyle konuşup veya buluşursa herşeyi mahvedebilir.. bir de bu kadar kısa sürede birindeh hoşlanmak, görüşmek doğru değil ilkönce boşanıp, bu durumu atlatıp birisine tam anlamıyla güvenip ilşkiye başlamalı. Daha sağlıklı olur.

Evet eşi sanırım aldattı.. Boşanırken Aldatılmanın vereceği birçok olumlu nokta varken kendisi şuan birisiyle konuşup veya buluşursa herşeyi mahvedebilir.. bir de bu kadar kısa sürede birindeh hoşlanmak, görüşmek doğru değil ilkönce boşanıp, bu durumu atlatıp birisine tam anlamıyla güvenip ilşkiye başlamalı. Daha sağlıklı olur.
Keske hic gorusmeseydim ama arkadas olarak konusuyorduk hic oyle ahlaksiz terbiyesizlik yapmadi. Konustukcada hoslandigimi fark ettim. Hic boyle bisey beklemiyordum. Arkadasim belki hoslanirsin ondan demisti ilk duydugumda onu tanimadan once. Ama ben yok oyle bisey olamaz felan demistim. Simdi bide bu halimr bakiyorum cok komik aslinda. Resmen telefonda mesaj bekliyorum, hayir beklemiyorum yazmassa yazmasin desemde bekliyorum resmen

Keske hic gorusmeseydim ama arkadas olarak konusuyorduk hic oyle ahlaksiz terbiyesizlik yapmadi. Konustukcada hoslandigimi fark ettim. Hic boyle bisey beklemiyordum. Arkadasim belki hoslanirsin ondan demisti ilk duydugumda onu tanimadan once. Ama ben yok oyle bisey olamaz felan demistim. Simdi bide bu halimr bakiyorum cok komik aslinda. Resmen telefonda mesaj bekliyorum, hayir beklemiyorum yazmassa yazmasin desemde bekliyorum resmen
Anlıyorm sizi.. Hem boşluktasınız hem de.hoşlanmışsınız. ama bence muhabbeti kesin . Yani bu aşamada enazından boşandıktan sonra görüşün bence.. bir de iyice düşünün.. boşlukta olduğunuz için yanlış kararlar vermeyin

Bosan, uzun sure kalbini ve aklini nadasa birak.
Yani rahatla bi ic huzurunu bul, toparlan.
Oyle karsi cins ile goruseceksen gorus.
Daha bitmeden evliligin, yeni yollar arama.
Yanlis bir seye kapilma derim.

Anlıyorm sizi.. Hem boşluktasınız hem de.hoşlanmışsınız. ama bence muhabbeti kesin . Yani bu aşamada enazından boşandıktan sonra görüşün bence.. bir de iyice düşünün.. boşlukta olduğunuz için yanlış kararlar vermeyin
Cok tesekur ederim. Bosandiktan sonra gercekte gormek istiyordum ama suan degil bosanmadigim icin. Ama tabi muhabbet ediyorduk. Kendime soruyorum ne hissediyorum diye ama cevap veremiyorum bilmiyorum cunku. Cok canim sIkIldi resmen bana yazmadigi icin. Hic boyle yapmamisti guzel guzel konusurduk bir aydir. Ondan once olurdu boyle cunku ozaman tam yeni konusmaya baslamistik. Anlamiyorum onu neden boyle yapiyor. Tanidik olmasaydi hic konusmazdim ama tanidik ve cok iyi biriymis felan. Konustukcada bunu fark etmistim. Hayirlisi artik yapabilecegim bisey yok. Insallah icimdeki bu duygu gecer resmen istahim kesildi ya

Bosan, uzun sure kalbini ve aklini nadasa birak.
Yani rahatla bi ic huzurunu bul, toparlan.
Oyle karsi cins ile goruseceksen gorus.
Daha bitmeden evliligin, yeni yollar arama.
Yanlis bir seye kapilma derim.
Yanlis yaptim. Uzulmemek icin uzak duruyordum ama bu kisiyle konusmaya basladim ve sonuc yine uzuluyorum. Tesekur ederim insallah hayirlisi olur

Cok tesekur ederim. Bosandiktan sonra gercekte gormek istiyordum ama suan degil bosanmadigim icin. Ama tabi muhabbet ediyorduk. Kendime soruyorum ne hissediyorum diye ama cevap veremiyorum bilmiyorum cunku. Cok canim sIkIldi resmen bana yazmadigi icin. Hic boyle yapmamisti guzel guzel konusurduk bir aydir. Ondan once olurdu boyle cunku ozaman tam yeni konusmaya baslamistik. Anlamiyorum onu neden boyle yapiyor. Tanidik olmasaydi hic konusmazdim ama tanidik ve cok iyi biriymis felan. Konustukcada bunu fark etmistim. Hayirlisi artik yapabilecegim bisey yok. Insallah icimdeki bu duygu gecer resmen istahim kesildi ya
Geçer merak etmeyin.. Dediğim gibi şuan boşluktasınız.. Bir süre erkeklerden uzak kalmak kendinize güzel bir hayat kurup tekbaşınıza olmak arkadaşlarınızla aktiveler yapmak daha iyi olacak.. Bir erkeğin sorumluluğundan çıkıp başka bir erkeğin sorumluluğuyla kendinize bunu yapmayın.. Zor zamanlar geçindinz anladığım kadarıyla. Aldatlmak çok onur kırıcı. Bu durumda hemen bir ilişkiye başlamak için bile psikolojik olarak hazır hissetmediğinizi düşünüyorum. Belki de içten ice acaba başka birisiyle mi diye geçiriyorsunuzdur. O yüzden ilkönce yaşarıklarınızı içinizde sindirip gerçekten hazır olunca size değer veren birisiyle bir yola girmeniz.. inanın sizin iyiliğinim için 🤗

bence çizdiğin ilişkinin çerçevesinde sorun yok daha ileriye götürrme şimdilik
Çünkü boşanma aşamasınds bu tğr ilişkiler dikkatini dağıtır
Arkadaşım da boşanırken biriyle tanıştı yeter ki bitsin diye evleri nafakayı eski eşine bıraktı
Sonradan o kişiyle decayrılınca ortada kalıverdi öylece şimdi ne duygusal davranmışım diye kafasını vuruyor
Arkadaşlığından hoşlanıyorsan devam et ama boşanma olmadan içinde bu kadar büyütmemeye çalış

Back
X