Hoslantimi?Askmi? Yoksa ilgi hosumami gidiyor?

Tesekur ederim. Burda dertlesmek gercekten cok iyi geldi iyiki acmisim konumu. Hic oyle cok samimi olmadim ama tabi anlamistir bence benimde azda olsa ondan etkilendigimi. Yani ben soguk yaptim son olarak ama sizcede ilk o yazmali degilmi, ilk o ilgisizdi cunku. Sosyal medya sayfasindan videolar paylasiyor acayip sinir oluyorum. Gordugumu goruyordur. Bi insan nekadar dengesiz olabilir anlamis oldum. Normalde gunaydin felan derdin en azindan, bende derdim ama dunku konusmadan sonra bisey demiycem. Konusmassada konusmasin artik yapabilecegim bisey yok. Hayirlisi olsun
Rica ederim canm ne demek :) Tabiki de ilk onun yazması araması uğraşması hatta koşturması gerek yoksa biz bayanlar kolay lokma ve değersiz olabiliyoruz. Uğraşmazsa da uğraşmasın hayatını sen güzelleştrrsin zaten:)

Sana vereceğim tek akıl resmen boşanmadan kimseyle konuşma belki ben çok takıntılıyım bilmiyorum ama biri bana seni falanca sayfada gördüm dese direk engellerim 1. Her o sayfada gördüğüne yavşıyor olabilir 2. Belki eşimdir bu adam ve bu msjlarla aldatıldığını kanıtlayacak sonuçta kağıt üstüne evliyim

Bu yazılanı dikkate alın lütfen.

Merhaba hanimlar. Turkcem biraz kotu gelirse kusuruma bakmayin simdiden ozurdilerim.

Ben 2 ay sonra bosaniyorum mahkemem sonuclaniyor. 1 seneyi gecti ayrilali
2 ay once biriyle tanistim. Beni sosyal medya uzeri gormus bir tanidigin sayfasinda ve arkadaslik teklifi yolladi. Merhaba nasilsin yazmisti bende normal iyim ama siz kimsiniz yazdim. Oyle biraz konustuk. Bastan direk benden bisey bekleme zamanini harcama dedim ama konusmaya devam ettim normal arkadas olarak. Oda bosanmis ve benimde ayrildigimi biliyor.
Neyse biz konusmaya basladik cok guzeldi, gulduk sakalastik. Arada birbirimizi gicik bile ettik sakasina. Bu 2 aylik surede arada bir kac gun konusmadigimiz oldu, bi o yazmadi bi ben. Ben ona ben seni anlamiyorum bi oyle bi boylesin dedigimde oda bende ayni seyi senin hakkinfa dusunuyorum. Bi kendine cekiyorsun bi yitiyorsun beni dedi. Bende basta soylemistim korkularim var diye o yuzden senden oyle bir signal alirsam geri cekiliyorum dedim. Neyse boyle bi konusmada oldu..

O benimle bulusmak istedigini soyledi ama kagit uzeri bosanmadigim icin kabul edemiycemi soyledim. Ondan hoslandigimi (kendimce) belli ettim ama.
Ama ben bu kisiden gercekten hoslanmaya basladim, aklimda hep o var surekli onu dusunuyorum aklimi oynaticagim sonunda. Bana yazmadiginda icim bir tuhaf oluyor, hic biyere sigamiyorum. Arada bana birden daha uzak davraniyor veya yazmiyor arkadasin yaninda oldugunda mesela, ama bazende surekli yaziyor arkadasi olsa bile. Ben bunu anlamiyorum. Acaba baskalariyladami gorusuyor dusuncesi cikmiyor aklimdan.

Dun arkadasiyla biyere gezmeye gittiler yatili ve bana yine normalinden daha az yazdi ve daha uzak davrandi. Bende busefer soguk davrandim ama hic orali olmadi. O yine iyi geceler diyip opucugunu yolladi bana ama ben yollamadim sadece sanada yazdim. Oda bir kac saat sonra bakmis mesajima. Ama iyi geceler yazmasi sacma cunku tuhaf davrandigini belirtmistim halbuki. Hic orali olmadi. Anlamiyorum neden saatler surer bir mesaja bakmak?? Arkadasi var sadece yaninda insan bi bakmazmi bisey yazmismi diye? Bana bir kac kere askim gibi laflarda etmisti ve aklimdasin hep demisti. Ama bu ne simdi?
Bide ben acaba gercekten hoslaniyormuyum yoksa aldigim ilgili hosuma gidiyor? Cok kafa dengi ve yakisikli ama ben naptigimi bilmiyorum artik.

Bosanma piskolojisinde boyle olurmu hanimlar? Bana bir akil verin. Kafam cok karisik sacma sapan yazdiysam kusura bakmayin baska kimse yok boyle seyler konusabilecegim.
Belki oda resmen bitmesini bekliyordur

Sana vereceğim tek akıl resmen boşanmadan kimseyle konuşma belki ben çok takıntılıyım bilmiyorum ama biri bana seni falanca sayfada gördüm dese direk engellerim 1. Her o sayfada gördüğüne yavşıyor olabilir 2. Belki eşimdir bu adam ve bu msjlarla aldatıldığını kanıtlayacak sonuçta kağıt üstüne evliyim
Bu çok doğru

Resmiyette evliyken biriyle mi tanıştınız?? Bir de pişkin pişkin konu açmışsınız pes!
Bu yorumuma beğenmedim atanlara hayret ediyorum. Burada bir sürü konu açıldı evli bir adamla beraberim ama adamın karısıyla olan bütün ilişkisi bitmiş sadece kağıt üzerinde evli diye. Bu gibi konularda haklı olarak hep konu sahibine kızıldı. Doğru olduğunu nereden biliyorsun, ayrıca ADAM RESMİYETTE EVLİ OLDUĞU SÜRECE BU ALDATMA SAYILIR gibi şeyler söylendi. Bu konuda farklı olan ne? Akıl var mantık var. Resmiyette boşanmadığı sürece bu aldatmadır hukuki olarak da böyledir aksini kimse iddia edemez. Bir kadın tanıdığımızın eşi böyle bir şey yaptı ve mahkemede haksız bulundu. Ayrıca karşıdaki adam da resmiyette evli bir kadınla konuşuyorsa hiç sağlam pabuç değil.

Rica ederim canm ne demek :) Tabiki de ilk onun yazması araması uğraşması hatta koşturması gerek yoksa biz bayanlar kolay lokma ve değersiz olabiliyoruz. Uğraşmazsa da uğraşmasın hayatını sen güzelleştrrsin zaten:)
Bende gercekten oyle dusunuyorum. Yani onun biraz pesimden kosmasi gerek diye dusunuyorum. Bikeresinde oda bana isinip sonradan aci cekmekten korktugunu soylemisti, cunku ben oyle hissetigimi soylemistim ona, oda bende aynisini dusunuyorum korkuyorum demisti arada sogukluk oldugu icin. Ama daha sonra guzel konusmaya baslamistik. Simdide yine ayni oldu, tum gun konusmadik hala. Sosyal medyaya durum fotosu koymustum bisey yazmamisti dun, normalde yazardi. Sonra o sacma sapan konusma oldu iste sinir oldugum ve soguk cevap verdigim. Oda sosyal medyadan paylasim yapti bugun ama hic bisey demedim normalde derim, oda benim paylasimima bisey demedi. Hic konusmadik bugun ve ben kendimi tuhaf hissediyorum. Dusunmemeye calisiyorum. Askim canim guzelim diyipte boyle davrandigina inanamiyorum. Belkide bidaha hic konusmayiz bu olaydan sonra. Bunu dusunmek itiraf etmek istemesemde yinede icimi acitiyor biraz. Belkide bi sure sonra bisey olmamis gibi mesaj atar bilemiyorum. Oyle bisey yaptiginda bu sacmaligi onunla konussammi yani bu dengesizligini, onuda bilemiyorum. Uyuyamiyorum resmen ya ne oldu bana boyle sacmaliyorum resmen, kendime gelemiyorum. Resmen kendimi sucluyorum gibi, oyle soguk yapmasaydim, bende opucuk yollasaydim geri en azindan diye dusunmeden edemiyorum. Normalde yollardim cunku. Ama ne biliyim bi kadin olarak biraz daha fazla ilgi ve caba bekliyorum galiba. Hayirlisi neyse o olsun diyorum artik. Canim cok sIkkIn ama suan ne yalan soyliyim:(

Belki oda resmen bitmesini bekliyordur
Bekliyordu bence yani bulusamam dedigimde hersey bitince gorusuruz tanisiriz konusuruz demisti gecenlerde. Bende hayirlisi gibi seyler soylemistim. Yani yok demedim, buyuk bisey benim icin yok dememek bu durumda aslinda. Ama bitmesi bekledigi icin boyle davranmadigindan eminim. Ben soguk ve kisa konusunca oda biktim be ne hali varsa gorsun demistir belki. Yada onu kontroo ettigimi dusunmustur belkide, ama kendiside soru sorar bana, veya kim onlar der mesela. Arkadaslarimla oldugumda yazar yani rahatsiz etmiyim demez, kendiside bunu beklemez bence. Ben yazmayinca niye yazmiyorsun dediginde rahatsiz etmek istemiyorum demistim. Oda bana herzaman mesaj atabilirsin, sen beni hic bi zaman rahatsiz etmiyorsun demisti. Bilmiyorum kafam cok karisik resmen cok mutsuzum, kendime hayran kaldim resmen nasil bukadar cabuk alistim ona diye

bence çizdiğin ilişkinin çerçevesinde sorun yok daha ileriye götürrme şimdilik
Çünkü boşanma aşamasınds bu tğr ilişkiler dikkatini dağıtır
Arkadaşım da boşanırken biriyle tanıştı yeter ki bitsin diye evleri nafakayı eski eşine bıraktı
Sonradan o kişiyle decayrılınca ortada kalıverdi öylece şimdi ne duygusal davranmışım diye kafasını vuruyor
Arkadaşlığından hoşlanıyorsan devam et ama boşanma olmadan içinde bu kadar büyütmemeye çalış
Keske buraya daha onceden yazsaymisim:( kimseyle konusamiyorum cunku. Birden geri cekilen ben olmus oldum. Ama dengesiz davrandigini hissettim birden. Dun gunduz cok iyiydik superdi ama aksamina sacma sapan oldu hersey. Resmen hala yazmadi bana, cok kirildim galiba. Insallah hayirlisi olur ve bu duygudan kurtulurum. Uyuyamiyorum resmen canim cok sIkkIn. Tesekur ederim yorumunuza ayrica

Merhaba hanimlar. Turkcem biraz kotu gelirse kusuruma bakmayin simdiden ozurdilerim.

2 ay once biriyle tanistim. Beni sosyal medya uzeri gormus bir tanidigin sayfasinda ve arkadaslik teklifi yolladi. Merhaba nasilsin yazmisti bende normal iyim ama siz kimsiniz yazdim. Oyle biraz konustuk. Bastan direk benden bisey bekleme zamanini harcama dedim ama konusmaya devam ettim normal arkadas olarak. Oda bosanmis ve benimde ayrildigimi biliyor.
Neyse biz konusmaya basladik cok guzeldi, gulduk sakalastik. Arada birbirimizi gicik bile ettik sakasina. Bu 2 aylik surede arada bir kac gun konusmadigimiz oldu, bi o yazmadi bi ben. Ben ona ben seni anlamiyorum bi oyle bi boylesin dedigimde oda bende ayni seyi senin hakkinfa dusunuyorum. Bi kendine cekiyorsun bi yitiyorsun beni dedi. Bende basta soylemistim korkularim var diye o yuzden senden oyle bir signal alirsam geri cekiliyorum dedim. Neyse boyle bi konusmada oldu..

O benimle bulusmak istedigini soyledi ama kagit uzeri bosanmadigim icin kabul edemiycemi soyledim. Ondan hoslandigimi (kendimce) belli ettim ama.
Ama ben bu kisiden gercekten hoslanmaya basladim, aklimda hep o var surekli onu dusunuyorum aklimi oynaticagim sonunda. Bana yazmadiginda icim bir tuhaf oluyor, hic biyere sigamiyorum. Arada bana birden daha uzak davraniyor veya yazmiyor arkadasin yaninda oldugunda mesela, ama bazende surekli yaziyor arkadasi olsa bile. Ben bunu anlamiyorum. Acaba baskalariyladami gorusuyor dusuncesi cikmiyor aklimdan.

Dun arkadasiyla biyere gezmeye gittiler yatili ve bana yine normalinden daha az yazdi ve daha uzak davrandi. Bende busefer soguk davrandim ama hic orali olmadi. O yine iyi geceler diyip opucugunu yolladi bana ama ben yollamadim sadece sanada yazdim. Oda bir kac saat sonra bakmis mesajima. Ama iyi geceler yazmasi sacma cunku tuhaf davrandigini belirtmistim halbuki. Hic orali olmadi. Anlamiyorum neden saatler surer bir mesaja bakmak?? Arkadasi var sadece yaninda insan bi bakmazmi bisey yazmismi diye? Bana bir kac kere askim gibi laflarda etmisti ve aklimdasin hep demisti. Ama bu ne simdi?
Bide ben acaba gercekten hoslaniyormuyum yoksa aldigim ilgili hosuma gidiyor? Cok kafa dengi ve yakisikli ama ben naptigimi bilmiyorum artik.

Bosanma piskolojisinde boyle olurmu hanimlar? Bana bir akil verin. Kafam cok karisik sacma sapan yazdiysam kusura bakmayin baska kimse yok boyle seyler konusabilecegim.
Bence önce boşansaydınız.Yasadıklarınızı sındırseydınız.Daha guzel olurdu .Bu arada sizi sevıyosa aklınızda soru ısaretı bırakmaz zaten.

Of of.

Sana yazdığı gibi on kadına daha aynı şeyleri yazıyor anlamadın mı ? Sosyal medyadan size slm yazan adamlara cevap yazmayın. . sonra olay uyudun mu ? Ben uyumadım da ya geliyor... Zaten boşanmamışsın daha...

Kizlar cok sinir oluyorum. Agzima geleni sayasim var. Benimle oyun oyniyamiycani soylemek istiyorum. Ona sormak istiyorum neden bukadar bi oyle bi boyle oldugunu, ve bana askim canim cicim diyip uzak ve soguk davranamiycani soylemek istiyorum. Kavga edersekte ederiz, biktim boyle oyun oynar gibi

Kizlar cok sinir oluyorum. Agzima geleni sayasim var. Benimle oyun oyniyamiycani soylemek istiyorum. Ona sormak istiyorum neden bukadar bi oyle bi boyle oldugunu, ve bana askim canim cicim diyip uzak ve soguk davranamiycani soylemek istiyorum. Kavga edersekte ederiz, biktim boyle oyun oynar gibi
Sinir olacak bişey yok sen çok fazla beklentiye girmişsin. Takıntı yapmış gibisin iyice ve bu iyi birşey değil. Düşünme engelle gitsin önüne baksana daha yeni boşandın veya boşanıyorsun. Neden yine hemen güvenmeye çalışıyorsun birine anlayamıyorum. Ben boşansam kolay kolay erkek görmek bile istemem diye düşünüyorum. Şuan en çok hata yapacak zamandasın. Etme eyleme diyorum...

Arkadaşının yanındaysa sohbete dalıp o an bakmamış olabilir baya hoşlanıyo gibisin adamdan sohbete devam edin sürece göre belli olur zaten geleceği

Ben korktugum icin, bidaha guvenemem korkusuyla ciddi biseylere kendimi kapatmistim ama icten ice bende istiyorum tabi biri beni sevsin beraber bi hayati paylasalim vs. Ama dediginiz gibi hayirlisini nasip etsin allah. Sadece kendimi suclamaktan vazgecmem lagzim, dun sert soguk davrandigim icin kendimi kotu hissetmemem lagzim. Resmen hala mesaj atmadi. Artik kendisi bilir. Yapacak bisey yok.
"lazım"

Arkadaşının yanındaysa sohbete dalıp o an bakmamış olabilir baya hoşlanıyo gibisin adamdan sohbete devam edin sürece göre belli olur zaten geleceği
Dayanamayip icimde ne varsa soyledim. Dengesizlikten hoslanmadigimi ve bi oyle bi boyle olacaksa bana guzel sozler soylememesini soyledim. Baskalariylada boylesin galiba ama ben baskasi degilim hoslanmiyorum boyle seylerden dedim. Daha birsuru sey. Daha okumadi ama dananin kuyrugu kopacak. Belkide bidaha hic gorusmeyiz. Ama icimde birakamazdim bunu cunku cok asiri belli ediyordu bana karsi bisey hissetigini. oyun oynamasin benimle

Sinir olacak bişey yok sen çok fazla beklentiye girmişsin. Takıntı yapmış gibisin iyice ve bu iyi birşey değil. Düşünme engelle gitsin önüne baksana daha yeni boşandın veya boşanıyorsun. Neden yine hemen güvenmeye çalışıyorsun birine anlayamıyorum. Ben boşansam kolay kolay erkek görmek bile istemem diye düşünüyorum. Şuan en çok hata yapacak zamandasın. Etme eyleme diyorum...
Cidden bende oyle dusunuyordum inaninki, ama nedense bu kisiye isindim:( ama kendimlede oynatmak istemiyorum o yuzden davranislarindan hoslanmadigimi soyledim uzun uzun yazdim. Oyun oyniycaksan benimle bidaha o sekil konusma dedim. Ama tabikide cevap yok hala

tebrikler şu an had bildirip "zor kadın" olmuşsunuz. flört döneminde bu davranışlarla sağlıklı bir ilişki mi bekliyorsunuz gerçekten? ben olsam koşarak kaçardım, kadın-erkek cinsiyet meselesi değil bu. bariz sağduyusuz davranıyorsunuz bu şekilde saygı ve değer göremezsiniz. şimdiden ağzınıza ne gelirse saydığınız bir ilişkide.

Cidden bende oyle dusunuyordum inaninki, ama nedense bu kisiye isindim:KK43: ama kendimlede oynatmak istemiyorum o yuzden davranislarindan hoslanmadigimi soyledim uzun uzun yazdim. Oyun oyniycaksan benimle bidaha o sekil konusma dedim. Ama tabikide cevap yok hala
iyi ne diyim hayat sizin.. Bakalm ne cevap verecek

iyi ne diyim hayat sizin.. Bakalm ne cevap verecek
Soyledim icimdekileri. Oda soyledi. Telefonla bile gorusmedik felan dedi. Hic bi ilerleme yok, ayni yerdeyiz surekli dedi. Olacagi varmiki bu isin gibisinden dusundugunu soyledi. Zaman cabuk geciyormus felan. Ben icimdekini soyledim rahatladim baya. Elimden baska bisey gelmiyor dedim. Icim rahatladi. Benim derdimin cogu icimdeki seyi soylememmis. Artik konusmasada fazla uzulmem cunku diycemi dedim. Hayirlisi neyse o olur Insallah

Soyledim icimdekileri. Oda soyledi. Telefonla bile gorusmedik felan dedi. Hic bi ilerleme yok, ayni yerdeyiz surekli dedi. Olacagi varmiki bu isin gibisinden dusundugunu soyledi. Zaman cabuk geciyormus felan. Ben icimdekini soyledim rahatladim baya. Elimden baska bisey gelmiyor dedim. Icim rahatladi. Benim derdimin cogu icimdeki seyi soylememmis. Artik konusmasada fazla uzulmem cunku diycemi dedim. Hayirlisi neyse o olur Insallah
Sizi hayatta seçenek olarak değil vazgeçilmez olarak gören biri ile yola çıkın, zaten bir defa yara almışsınız,acele karar vermeyin. Bakın ben sizi anladım, ama bence karşınızdaki insanla ilişkiye bakışınız bile farklı, bir erkek gerçekten değer verdiği ve hoşlandığı bir kadını iki ay değil iki sene bekler, kaldı ki gerek telefonda, gerek sanal ortamda görüşüyormuşsunuz, siz resmen evliyken onunla gerçek bir buluşma yaşamanızın sizi düşüreceği durumu ve karşılaşabileceğiniz kötü durumları, bunun eşiniz tarafından öğrenilmesi halinde mahkemede koz olarak kullanılacağını öngörmek için kahin olmaya gerek yok. Bırakın sizin için bu kadar fedakarlık yapmaktan çekinen, ben önüme bakacağım mesajı veren adamla zaman kaybetmeyin.

Back
X