- 4 Ekim 2012
- 16.902
- 33.402
- 798
- Konu Sahibi noclearmind
O bile oluyor işte düşün yaniAmeliyat hemoroid olmasa iyiymis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bile oluyor işte düşün yaniAmeliyat hemoroid olmasa iyiymis![]()
Kvkk nın yaptırımlar bölümünü bir okusa bir daha böyle birşey yapamaz zaten. Romantik hikaye kovalarken işsiz kalacak haberi yok.Gönlü olduğunu belli edemeyen adamdan cacık olmaz zaten.
Ayrıca adamın gönlü dahi olsa kişisel bilgilerin amacı dışında kullanılması suç.
Cidden adam nasıl etkilendi ki hayretAmeliyat hemoroid olmasa iyiymis![]()
Yoo ne alaka?Bir de burdaki kadinlar kocalarini biri kapacak biri mesaj atacak diye cok korkuyor. Gelen tepkilerin ana sebebi bu korku.
Eger düşündüğünüz seyi yaparsaniz bu etik kurallarina aykırıdır. Biraz daha beklemeli degil hic yapmamalisiniz diye düşünüyorum ben. Karsi taraftan herhanhi bir farkli duyguda hissetmemissiniz hic o topa girmeyin.Kızlar selam günaydın
Birinden hoşlanıyorum ama bence o benden hoşlanmıyor yani öyle bi muhabbet olmadı.
Bu kişi bizim hastamız kişi evli değil sevgilisi var mı bilemem sosyal hesaplarınıda bulamadım.
Ben bi durumunu sormak için yazmak istiyorum nasıl oldunuz gibi, hafifte yürümek istiyorum, baktım ters tepiyor uzaklaşırım zaten. Kliniğede geldiğinde hiçbi şey olmamıs gibi devam edebilirim, triplenmem. Sizce mantıklımı ? Yoksa biraz daha beklemeli miyim en azından tedavisi bitene kadar.
Yooo kocam yok ama konu sahibinin yapmayı düşündüğü şey alenen taciz. Kadın erkek farketmez kimsenin numarasını mesleğinizden dolayı alıp konuşamazsınız haddinizi yerinizi bilmeniz gerekir. Ayrıca hiç tanımadığı üç beş kez gördüğü adamın etik metik takmayıp derdine düşmek normal geldi de milletin nikahlı kocasının derdine düşmesi mi garip geldi . Kendinizi şaşırmayın.Bir de burdaki kadinlar kocalarini biri kapacak biri mesaj atacak diye cok korkuyor. Gelen tepkilerin ana sebebi bu korku.
Allah askına, ne yazmıs :)))Geçenlerde bilindik market zincirine indirim kartı için telefon numarası verirken akıllının biri ezberlemiş. Hesaba katmadığı şey verdiğim numaranın eşimin numarası olmasıydı.
Benim eşim sakin, böyle şeylere kafayı takmayan bir adam yerine kıskanç bir adam olsaydı ne olacaktı?
Kamu spotu; tanımadığınız insanlara yürümeyiniz.
Yazmadı aradı direktAllah askına, ne yazmıs :)))
Evlerden ırak pesYazmadı aradı direkt
Eşimle konuştular, ne konuştular tam bilmiyorum.
Hayır insan bi whatsapptan falan bakar numara doğru mu, kimi arıyorum ben falan diye. Yok, bodoslama dalıyor herifler. Bence de çok korkutucu. Gözümde güneş gözlüğü, suratımda maske vardı bir de. Bildiğin dişi sineğe yürüme mevzusu.Evlerden ırak pesguldugume bakma aslında korktum da. Hep okuyoruz boyle seyleri ama tanıdık bırınden duyunca bir oha dedım.
Uzucu kısmı da, bize Yuzumde maske vardı ustumde bol pantolon vardı dedirtiyorlar ya olayı anlatırken...Hayır insan bi whatsapptan falan bakar numara doğru mu, kimi arıyorum ben falan diye. Yok, bodoslama dalıyor herifler. Bence de çok korkutucu. Gözümde güneş gözlüğü, suratımda maske vardı bir de. Bildiğin dişi sineğe yürüme mevzusu.
Uzucu kısmı da, bize Yuzumde maske vardı ustumde bol pantolon vardı dedirtiyorlar ya olayı anlatırken...
Esin de ne ıyı adammıs sagolsun, kasa da noldu kı dememıs. Bunu diyen yüzlerce adam da var.
İnsanlarla bu şekilde konuşma hakkını size kim verdi. Çok acımasız bir yorum Kkdeki kadınlarda bu kin çocuk azarlar gibi hırs anlamıyorum. Gönül bu kime konacağını size sormayacak. Güzel bir şekilde açılır adama istemezse herkes kendi yoluna gider. Bu ne ya cahil falan annenle babanla konuş bu üslupla burdan kimse ile konuşamazsınÇünkü kişisel verilerini insanlar size gerektiği için veriyorlar. Onları bu şekilde kullanmaya hakkınız yok. Umarım şikayet eder de ceza alırsınız. Bu suistimaldir. Doktoru olmanıza gerek yok etik dışı bir hareket olması için. Hem cahilsiniz, hem de üste çıkmaya çalışıyorsunuz.
Ne demek gönül bu? Nasıl bir yozlaşmışlık? Sen işinin tanımına giren gizlilikten, verileri koruma yükümlülüğünden habersizsen bu cahilliktir. Sizin de pek farkınız yok belli ki.İnsanlarla bu şekilde konuşma hakkını size kim verdi. Çok acımasız bir yorum Kkdeki kadınlarda bu kin çocuk azarlar gibi hırs anlamıyorum. Gönül bu kime konacağını size sormayacak. Güzel bir şekilde açılır adama istemezse herkes kendi yoluna gider. Bu ne ya cahil falan annenle babanla konuş bu üslupla burdan kimse ile konuşamazsın