Bir bakış attın kalbimi yaktınİlk yine bana bakar gibi oldu aslında bakmadi gibi sonra başka sıralara baktı 2 sefer kızların olduğu sıra sonra arkadaş ortamında banktaydik nescafe dağıttı pay etti herkese koluna baktım benden başka 5 kızla konuştu sonda bir kızla konuştu dışarda Kasım'da ona kamera açmıştım beni begenmedimi
Hoşlaşmıyorİlk yine bana bakar gibi oldu aslında bakmadi gibi sonra başka sıralara baktı 2 sefer kızların olduğu sıra sonra arkadaş ortamında banktaydik nescafe dağıttı pay etti herkese koluna baktım benden başka 5 kızla konuştu sonda bir kızla konuştu dışarda Kasım'da ona kamera açmıştım beni begenmedimi
Öyle deme oğlum daha güzel anlatır5. Sınıftaki bir çocuğun aşkısını anlatması gibi
Hepsini arkadaş kokluyor gibiSizin derslerde tiner falan koklatiliyor dimi
Dünde sordum cevap vermedin okul Bakırköy taraflarında mı?İlk yine bana bakar gibi oldu aslında bakmadi gibi sonra başka sıralara baktı 2 sefer kızların olduğu sıra sonra arkadaş ortamında banktaydik nescafe dağıttı pay etti herkese koluna baktım benden başka 5 kızla konuştu sonda bir kızla konuştu dışarda Kasım'da ona kamera açmıştım beni begenmedimi
Es kaza olmuşturBilerek mi böyle karışık yazıyorsunuz? Nasıl üniversite kazandınız?
Muhalefet olma kızın duygularını öldürmeHoşlaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?