Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ted anneyi hiç sevmemiş demek ki anne ölür ölmez Robin'e koştuğuna göre. Madem Robin ve Barney 3 yılda ayrılacaktı ne halt yemeye 1 sezon boyunca bu ikisinin düğününü izlettiler bize?
Benim 9 sezon boyunca izlediğim Ted iki eli kanda olsa anneyle o çocuk doğmadan önce evlenirdi ama finalde gösterdikleri Ted anneyle evlenmek için 2 çocuğun doğmasını beklemiş. Bahanesi de işimiz başımızdan aşkın. Komik yani.
Hele o çocuklara ne demeli? Anneleri ölmüş ama hala hikayeyi dinlerken ık mık ediyorlar. Benim annem ölse babam böyle bir hikaye anlatsa can kulağıyla dinlerin gözlerim dolar bir şey yaparım yani hikaye biter bitmez "Baba sen annemi boşver ölenle ölünmez koş Robin teyzenin kollarına atla." demem. Bari kadın neden öldü onu deseydiniz.
Yazacak çok şey var biraz şunları yazıp rahatladım ama benim için final anneyle o sarı şemsiyenin altında konuştukları ana kadardı. O mavi kornayı hiç görmemiş sayıyorum kendimi.
Normalde dizileri bu kadar ciddiye almam ama bu diziyi her canım sıkkın olduğunda açar izlerdim. Bu sene sınava hazırlanırken ne zaman canım sıkılsa bir bölüm patlatırdım keyfim yerine gelirdi![]()
Final konusunda sanırım herkes hayal kırıklığı yaşadı. Gerçekten de çok kötüydü. Konunun robin'e bağlanacağı belliydi ama. hiç de sevemedim o kadını yıllarca.
Ben de ya herkesle votka vişne sonra sen son bölümde anla Ted i sevdiğini. Yani Ted de hem mimar hem yakışıklı çoğu genç kizin hayalindeki koca adayıhic yakıştıramadım Ted e senin gül gibi sıfır kilometre karin varmis yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet bence de tam hayallerdeki koca adayı :) ben en çok lüzumsuz bilgilerini severdim onun.
Aaa cok ilginc:)nelere gulersiniz meselaaBen çok sılıldım bu diziden yaa neden acaba?? İzlemedim valla pek komik gelmedi bana :)
Aaa cok ilginc:)nelere gulersiniz meselaa
İlk sezon 9 sene once oldugundan basit gelmis olabilir:)bence devam et.seversin.keske final yapmasaydi izlerdim yani bi 9 sezon daha.hatta o moktan final hic olmasa daha eyiydi.neyse spoiler vermiyim:)ya burayı okudum da başladım o diziye herkes çok güzel yorumlar yapmış çok komik sandım, ilk sezonu şizledim ama espriler mi basit geldi bana anlayamadım : )
Gerçi sitcom pek izlemiyorum,sevmiyorum,bu ön yargımdan dolayı da olabilir, 2. Sezonu nasıl 1. Sezona göre? Devam etmek istiyorum boş kaldım çünkü![]()
9 sezondan gözüm korkmuş da olabilirİlk sezon 9 sene once oldugundan basit gelmis olabilir:)bence devam et.seversin.keske final yapmasaydi izlerdim yani bi 9 sezon daha.hatta o moktan final hic olmasa daha eyiydi.neyse spoiler vermiyim:)