How i met your mother

senelerddir bu dizi her fırsatta karşıma çıksa da, bütün çevrem dostlarım tavsiye etse de ballandıra ballandıra anlatsa da, izlememek konusunda ısrarlıydım.. çünkü bana hitap etmiyordu.. sitcom sevmediğimden olsa gerek...
ben fantastik aksiyon dram film ve dizilerinin hayranı olduğumdan bu dizinin adını bile duyunca itici geldi hep bana...
ama seneler sonra artık izleyecek dizi bulamamamdan mıdır yoksa herkesin tavsiye ettiği bir dizi nasılmış bakalım diye merakımdanmıdır nedir açtım izledim üç gün önce ve gerçekten sevdim... çok abartılacak kadar harika bir dizi değil ama çerezlik ve sırf neşelenmek adına izlenmeli diye düşünüyorum ... zaten blümler kısa olduğundan hemen bitiyo sıkmıyor...
iki günde 12 bölüm izlemişim güldüm kendiime :)

Çok severek izlediğim diziydi.
Ama finali beni çok hayal kırıklığına uğrattı.
Keşke öyle bitmeseydi.

Finalli gerçekten hayal kırıklığı yaratsa da yabancı diziler arasında severek izlediğim tek komedi dizisiydi. Sitcom sevenlere önerilir boş zaman geçirmek için çok iyi bi seçenek

Fazlasıyla olacağına emin olabilirsin o zaman. final zaten insanı komaya sokacak kadar kötü :KK70:
hadi yaa, bak şimdiden sinir oldum.. zaten robine uyuzum...
güzel dizileri bazen berbat bir finalle sonlandırıyorlar ya iğrenç ötesi bişey oluyor....
finali hesaplamadan spontane dizi yapıyorlar heralde...

İzlemesi güzel zevkli gerçekten ama 30lu yaşındaki insanlara göre çocukça geldi bana çoğu olay..
İlişkiler de karışık zaten, hoş değil :KK53:
Sonuna kadar izlemedim ama baya izlemiştim.

absürd bi dizi yani çok komik bi yanı yok gülsem ile gülmesem arasında kalıyosun genelde ama 10 üzerinden 7 rahat alır hele ki türk sitcomeları düşünürsek :D

absürd bi dizi yani çok komik bi yanı yok gülsem ile gülmesem arasında kalıyosun genelde ama 10 üzerinden 7 rahat alır hele ki türk sitcomeları düşünürsek :KK70:

dört arkadaş iyi güzel dostlukları ama,o onunkiyle, bu bununkiyle.. çok fazla çarpık ilişki.. bi bölümde dostken diğer bölümde sevgili...
türkiye böyle sitkomları kaldıramaz bence :D

How I met your mother bittiğinde hayatımda ciddi bir boşluk hissetmiştim .
Şimdi vaktim olsa tekrar oturur izlerdim, tüm sezonları sil baştan

güzel kesinlikle ama neden istemiyor çocukcağızı yazık yaw ted e :KK53: yalnız karakterler müthiş bayılıyorum hepsine :KK36:

en çok da lily'e bayılıyorum, ağzında yarım bakla ıslanmıyor :D
barney de çok sevimli.. en çok da tokat yediği sahneler :D şaftı kayıyor gülmekten ölüyorum :D
ben beşinci sezon ortalarındayım... hala çocukların annesi kim öğrenemedik :D :D

en çok da lily'e bayılıyorum, ağzında yarım bakla ıslanmıyor :KK70:
barney de çok sevimli.. en çok da tokat yediği sahneler :KK70: şaftı kayıyor gülmekten ölüyorum :KK70:
ben beşinci sezon ortalarındayım... hala çocukların annesi kim öğrenemedik :KK70: :KK70:
onları görünce zaten aynı arkadaş grubundan istiyor insan :mad::mad:

Back
X