Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydiiin❤okumalarima tam gaz devam ediyorum.kuran mealinde ilk 3 cuzu okudum,ilmihal ve riyazus salihin kitaplarından 20 ser sayfa okudum. Bunlar disinda 3 tane okudugum kitabima da devam ediyorum. Bugun bitanesini bitircem insallah. Bereketli bir gun diliyorum herkese

Bu istek körlükten sonra mı başladı

yok körlükten sonra azaldı

o kadar pis insanın oraya girdiği düşüncesi beni korkuttu okuyunca

bu da kalmış ekranda gönderdim mi göndermedim mi bilemedim

günaydın herkese

günaydın canım kadınlar.
ben "şeker portakalı"na başladım :)
Ben okurken çok ağladım çok duygusal bir zamanıma denk gelmişti çok sevdiğim için bırakamamıştım da
Oyumu Mai den yana kullanırdım geç kalmamış olsaydım şayet ikisini de okumadım bu arada keyifli okumalar canım
Sağol canımcım bu ayı Türk edebiyatına ayırdım

Goethe den faust kitabini bitirdim. Bu kitapta seytanla insan iliskisi isleniyor. Bunun yaninda İnsan denilen varlığın tarih boyunca doyumsuzluğunu, hep bir arayış içerisinde oluşunu, hep en iyi olma arzusunu, tabiatla ilişkisini, inanç ile ilişkisini, aşkı, ruhaniliği,insanın kendisini buluşunu anlatıyor.

Ben okurken çok ağladım çok duygusal bir zamanıma denk gelmişti çok sevdiğim için bırakamamıştım da

Sağol canımcım bu ayı Türk edebiyatına ayırdım
Reşat Nuri Güntekin in Acımak okumadı isen tavsiye ederim..
Bende Sevdalinka yı bitirdim.
Yine Ayşe Kulin in Hayat Dürbünümde Kırk Sene ye başlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…