Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nohut Oda -Melisa Kesmez bitti. Güzel bir öykü kitabıydı. İçinde 5 tane hayat öyküsü var. Herbiri birbirinden bağımsız ama içiçe. Hayatımız gibi..

Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk. Bu kitabı bence tüm yetişkin insanların okuması gerekiyor. Çocukluk travmalarının neden nasıl ne için nerede olduğunu çok bilimsel terimlere girmeden gerçek yaşamdan örnekler vererek anlatıyor. 18 yaşıma dönüp bu kitabı mutlaka oku canım kendim demek isterdim.

Nar Ağacı beni çok etkileyen nadir kitaplardandır İlki Uçurtma Avcısı
Epey sıkıntılı bir dönemde Nar Ağacı'nı okumuştum. Hatta Nazan Bekiroğlu hayranlığım ile kitabın çıktığı 2012 Ekim ayında ilk baskıyı almıştım. Çok güzeldir ben de çok sevmiştim.

Kızlar çok geç haberim oldu a belediye bir okuma yarışması duzenliyormus . Katıldım siparisleeimi de verdim. Daha önce burda paylaşabilir mıyız diye bişey sorulmuştu cevabını bulamadım . Arkadaşlar arama motoruna okumak güzeldir yazarlarsa bulabilirler. İnşallah yetustirebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…