Gidem bakam
Zweig kitaplarını 3tl gördüm, eskiden daha pahalıya aldığm için azıcık üzüldüm.Bende ona bakıyordum
Zweig kitaplarını 3tl gördüm, eskiden daha pahalıya aldığm için azıcık üzüldüm.
Bu fiyata kaçmaz dediğiniz kitaplar olursa talibim
Kumbaranın canı cehenneme
Ne de güzel yapmışımvalla önce anlamadıydimsonra limonsuz aydınlattı beni
Ben elimdeki kitapları eritebilmek için kitap kumbarası etkinliğine başlamıştım. Okuduğum her 50 sayfa için 50krş atıp o kumbarada biriken parayla alacaktım kitaplarımıkitaba yatırım kumbaraya atmaktan daha yararlı bence
gidip ben de bakayım hemen
Bana da geldi, daha okunmamış kitaplarım var BKM.. diye sitem ettimBkm’den mesaj gelmiş indirim var diye, göz atan oldu mu?
Ben elimdeki kitapları eritebilmek için kitap kumbarası etkinliğine başlamıştım. Okuduğum her 50 sayfa için 50krş atıp o kumbarada biriken parayla alacaktım kitaplarımı
Ama vazgeçtim galiba
bebitomu yeni uyuttum, evdeki bulaşık ıvır zıvırı bitirip ben de bakacağım
İçimizdeki şeytan'ı çok çok beğendim!
Başlarken çok beklentim yoktu, sebebi klasik kürk mantolu Madonna ve Kuyucaklı abartısı olabilir. Onları da beğenmiştim ama fazla abartıldığını düşünüyorum.
Ki yanlış kitaba odaklanılmış meğer..
Hikaye baş karakter Ömer'in etrafında dönüyor.
20 li yaşlarında Macide ile evleniyor daha doğrusu hayat onları evlenmek mecburiyetinde bırakıyor. Dönem şartlarında oldukça maddi sıkıntı çekiyorlar, toplumsal olaylar ve çevre baskısı da Ömer'in hayatında sarsıcı değişimler yaratıyor.
Asıl mevzu Ömer'in iç şeytanı ile mücadelesi..
Ayrıca iddialara göre Sabahattin Ali bu kitaptaki karakterler üzerinden dönem yazar ve şairlerine gönderiler yapıyor. Bu kısım fazlaca eleştiri almış.
aklımı çeliyor aklımıBana da geldi, daha okunmamış kitaplarım var BKM.. diye sitem ettim
Oo neler aldın nelero işler bize göre değil
gidip talan ettim ben de BKM yi
İşte bütün amaçları bu kanmaaklımı çeliyor aklımı
Oo neler aldın neler
aklımı çeliyor aklımı
Oo neler aldın neler
Ayıptır sorması ne kadar verdinçavdar tarlasında çocuklar
Sefiller
Hamlet
otomatik portakal
iki şehrin hikayesi
oblomov
bayan peregraynin tuhaf çocukları
Martin Eden
uğultulu tepeler
Karamazov kardeşler
kırmızı pazartesi
yüzyıllık yalnızlık
jane eyre
hepsini aldım
BitiremedimJose Saramago - Kabil okumaya başlıyorum
Senden kurtulabilir mi ya hemencecik bitirirsinBitiremedimyarım kalan şeyler kafayı meşgul eder onu da bitireceğim heyt be kim tutar beni ( kendimi gazlıyordum )
Şu an sayfa 21 kafamda deli sorular, bitiririm muhtemelen ama yazar ile arama bir soğukluk girer mi diye suphedeyimBitiremedimyarım kalan şeyler kafayı meşgul eder onu da bitireceğim heyt be kim tutar beni ( kendimi gazlıyordum )
Çok haklısın, şimdi küçük alışveriş yapacağıma daha sonra en büyük hediyeyi alacak kadar alışveriş yapayı . En karlısı bu görünüyorİşte bütün amaçları bu kanma
Zaten her ay indirim yapıyorlar öyle düşün
Çok güzel kitaplarçavdar tarlasında çocuklar
Sefiller
Hamlet
otomatik portakal
iki şehrin hikayesi
oblomov
bayan peregraynin tuhaf çocukları
Martin Eden
uğultulu tepeler
Karamazov kardeşler
kırmızı pazartesi
yüzyıllık yalnızlık
jane eyre
hepsini aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?