Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım yorgun hissettiğin zaman kendini hiç yorma ve dinlen. Ben öyle öyle atlattım dinlenerek.
Genelde uzanıyorum canım. Bişey yapmamaya çalışıyorum.
Life light Corona ihtimalin mi var canım

Pozitif çıktım canım
Bağışıklığını güçlü tut canım. Propolis tüket her gün. Bide bol bol dinlen. İnşallah bu şekilde ilerlemeden atlatırsın bi an önce. Ama o halsizlik illaki oluyor, endişe etme
C vitamini alıp dinlenmeye çalışıyorum.propolis siparişi verdim de daha gelmedi. Aile hekimi aradı dün uyku düzenine dikkat et dedi

çok çok geçmiş olsun
evet bu hastalıkta dinlenmek çok önemli life. sakın kendini iyi hissettin diye kalkma. iyi olsan bile yat. bol bol uyu. sebze ağırlıklı bol suyla kendine gelirsin inşallah.
bol sarımsaklı tarhana icebilirsin, bağışıklığın güçlenir.

Sağol canım dinleniyorum yormuyorum kendimi. Herseyin içine limon sıkıyorum. Tarhanayı da deniyim. Dün özellikle sarımsaklı yoğurt yemeye çalıştım da aklıma çorbada gelmemişti

Günaydın şekerler
Bugün daha iyiyiz şükür dün gece biraz uyuduk.
dün 25 sayfa okudum parfümün dansını. Kitap başlangıçta daha güzel ilerledi. Şimdi benden mi kaynaklı bilemedim zorlamaya başladı neyseki son 80 sayfa kaldı. Salı günü ehliyet sınavım var yazılı sınav. Ona odaklanmam gerek bu hafta. Sonra gene inşallah herşey düzene girer okumayı hızlandırabilirim.

Durum bildireyim Ramazan dolayısıyla kapalıyım kitap konusunda
Baş ağrılarım da eşlik edince az okudum bugüne kadar.Hatimimi okuyorum her fırsatta,ona ağırlık verdim.Mealli yapmaktı niyetim ama sağlık durumum planlarıma engel oldu.Ramazan sonrası inşaallah niyetimi gerçekleştirebilirim.Şimdilik dinlemekle yetinicem meali.
Daldan dala atlıyorum yine kitap konusunda.Nun Masallarını okuyorum şimdi,birde Evliya ve Eşkiya.

İyi ol da inşallah okursun istediğin gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…