- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Genelde uzanıyorum canım. Bişey yapmamaya çalışıyorum.Canım yorgun hissettiğin zaman kendini hiç yorma ve dinlen. Ben öyle öyle atlattım dinlenerek.
C vitamini alıp dinlenmeye çalışıyorum.propolis siparişi verdim de daha gelmedi. Aile hekimi aradı dün uyku düzenine dikkat et dediBağışıklığını güçlü tut canım. Propolis tüket her gün. Bide bol bol dinlen. İnşallah bu şekilde ilerlemeden atlatırsın bi an önce. Ama o halsizlik illaki oluyor, endişe etme
Bi umut kısa var mıdır diye sormuştumfantastikler genelde uzun olur limonsuzum
ben yer Deniz büyücüsü serisini okudum. dört kitaptı. çok güzeldi çok akiciydi:)
Genelde uzanıyorum canım. Bişey yapmamaya çalışıyorum.
Pozitif çıktım canım
C vitamini alıp dinlenmeye çalışıyorum.propolis siparişi verdim de daha gelmedi. Aile hekimi aradı dün uyku düzenine dikkat et dedi
İlk 3 kitabı buldum canım. İlki yine kısa ama sonrakiler çok uzun. 1000 küsür sayfa diyorfantastikler genelde uzun olur limonsuzum
ben yer Deniz büyücüsü serisini okudum. dört kitaptı. çok güzeldi çok akiciydi:)
İlk 3 kitabı buldum canım. İlki yine kısa ama sonrakiler çok uzun. 1000 küsür sayfa diyor
6 kitap o samdanfantastikler genelde uzun olur limonsuzum
İyi canım seni sormalıGünaydın bebişim nasılsın
Çok şükür iyim canım ☺ gördüğün gibi geceden beri buralardayımİyi canım seni sormalı
Vaaauvv bunlar da varmış elinde
Sağol canım dinleniyorum yormuyorum kendimi. Herseyin içine limon sıkıyorum. Tarhanayı da deniyim. Dün özellikle sarımsaklı yoğurt yemeye çalıştım da aklıma çorbada gelmemiştiçok çok geçmiş olsun
evet bu hastalıkta dinlenmek çok önemli life. sakın kendini iyi hissettin diye kalkma. iyi olsan bile yat. bol bol uyu. sebze ağırlıklı bol suyla kendine gelirsin inşallah.
bol sarımsaklı tarhana icebilirsin, bağışıklığın güçlenir.
Canım o 6 kitap ama hiç biri kalın değil. O bin küsür bulduğun herhalde hepsi birinde olan kalın kitapİlk 3 kitabı buldum canım. İlki yine kısa ama sonrakiler çok uzun. 1000 küsür sayfa diyor
Tünaydın herkeseGünaydın Ferfecir sakinleri
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Nosking
@isabel
@teolog8579
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
Durum bildireyimRamazan dolayısıyla kapalıyım kitap konusunda
Baş ağrılarım da eşlik edince az okudum bugüne kadar.Hatimimi okuyorum her fırsatta,ona ağırlık verdim.Mealli yapmaktı niyetim ama sağlık durumum planlarıma engel oldu.Ramazan sonrası inşaallah niyetimi gerçekleştirebilirim.Şimdilik dinlemekle yetinicem meali.
Daldan dala atlıyorum yine kitap konusunda.Nun Masallarını okuyorum şimdi,birde Evliya ve Eşkiya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?