Günlük belirli bir sayfa belirlenen o döngüyü kırarsın bence
Tekrardan çok geçmiş olsunDurum bildireyimRamazan dolayısıyla kapalıyım kitap konusunda
Baş ağrılarım da eşlik edince az okudum bugüne kadar.Hatimimi okuyorum her fırsatta,ona ağırlık verdim.Mealli yapmaktı niyetim ama sağlık durumum planlarıma engel oldu.Ramazan sonrası inşaallah niyetimi gerçekleştirebilirim.Şimdilik dinlemekle yetinicem meali.
Daldan dala atlıyorum yine kitap konusunda.Nun Masallarını okuyorum şimdi,birde Evliya ve Eşkiya.
Günlük belirli bir sayfa belirlenen o döngüyü kırarsın bence
İyi akşamlar diyeyim bariGünaydın Ferfecir sakinleri
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
pylz
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
İyi ol da inşallah okursun istediğin gibi
Aminn inşaallah.Sağlık gibisi yokTekrardan çok geçmiş olsun
Sağlığın düzelsin de gerisi önemli değil
Geçmiş olsunAminn inşaallah.Sağlık gibisi yok
Geçmiş olsun canım
Kitap beni sarmadıysa veya benzer hikayeler anımsıyorsam veya kafamın dolu olduğu bir zamansa bana da oluyor canımSelam herkesekitap okurken yazılanlar harici başka düşüncelere dalıyorum bu ara kafamı toparlayamıyorum sizde de oluyor mu
Selam herkesekitap okurken yazılanlar harici başka düşüncelere dalıyorum bu ara kafamı toparlayamıyorum sizde de oluyor mu
Teşekkürler canım aşımı olsam rahatlayacağım:)Geçmiş olsun canım
Ben de 2.kitaptayım daha
Bazen oluyor. Sayfa sayfa okuyup ne diyordu dediğim. Kitap mi çekmedi veya şahsi bişeyler varsa kafanda oluyor. Bir de bu salgın evde durma vs olayları da hepimizi ayrı etkiliyor. Ben bu sabah kafamda, tüm dünyadaki hakim gücü devirip yeni baştan kurdum düzeni mesela kitap okurken.Selam herkesekitap okurken yazılanlar harici başka düşüncelere dalıyorum bu ara kafamı toparlayamıyorum sizde de oluyor mu
Benden ibret al benceTeşekkürler canım aşımı olsam rahatlayacağım:)
Başkanım ben zaten sizi örnek aldığım için 2 yoksa ohooo
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsunOrhan Pamuk -Kara Kitap okuyamadım. Baş ağrısı mide bulantısı halsizlik var bende de bugün. Kuran okudum sadece. Bir film izledim. Tam pazar dinlenmecesi oldu
Kafam çok dolu olduğu zamanlar yaşıyorum bunu,tekrar tekrar okuyorum aynı cümleleriSelam herkesekitap okurken yazılanlar harici başka düşüncelere dalıyorum bu ara kafamı toparlayamıyorum sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?