- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Canım iyiyim biraz boğaz ağrım ve öksürüğüm var ama buna şükür kötü değilimLife light nasılsın canım, inşallah iyi gidiyordur seyriniz
İlaç verdiler mi canımCanım iyiyim biraz boğaz ağrım ve öksürüğüm var ama buna şükür kötü değilim
Evet canım. Cuma günü hemen getirdiler başladım bende. Dünde aile hekimi aradı vitamin ve kan sulandırıcıda kullan dedi.İlaç verdiler mi canım
Bende de asi ruhlar kitabı var. Hiç okumadım Halil Cibran.Halil cibran in deli kitabına başlayacağım. O yarışma için puslu kutalar arkasını almıştım o gelince ona başlayacağım
İlaç öksürüğe fayda ediyor canım. Ben sirkeli buhar da yaptım. İnşallah gerek kalmaz, aklında bulunsun yine deEvet canım. Cuma günü hemen getirdiler başladım bende. Dünde aile hekimi aradı vitamin ve kan sulandırıcıda kullan dedi.
Ben istisnayım demek kiLimonliErzurum’da limonsuz çay olmaz
Zencefil bal limon karışımı da iyi gelir öksürüğe. Bi an önce atlatırsın inşallahCanım iyiyim biraz boğaz ağrım ve öksürüğüm var ama buna şükür kötü değilim
Ben ilk ermiş okudum bi sürü kitabı var bende hepsini birlikte aldım ama isimlerini hatırlamıyorum şuan evde değilim. Sevdim ben dilini. Şairane bi dili varBende de asi ruhlar kitabı var. Hiç okumadım Halil Cibran.
İddialıyim.Şimdi regl de oldum.Daha çok okurum ama bu hafta diş çekimi de yaptırmam lazım eğer yine korkup kacmazsam .o yüzden devam edebilir miyim bu tempoda bilemiyorum .
Al işte şimdidenBak okumazsan benden değil,dişten tamam mı
Sağol canım denerim öksürük için mi yaptın onuİlaç öksürüğe fayda ediyor canım. Ben sirkeli buhar da yaptım. İnşallah gerek kalmaz, aklında bulunsun yine de
Teşekkür ederimZencefil bal limon karışımı da iyi gelir öksürüğe. Bi an önce atlatırsın inşallah
Keyifli okumalarben de aylak adamda dağılan kafamı "mort" isimli kitapla topladım:)
bugün başladım. bugün yatmadan biter sanırım.
mort ölümün yanına çırak olarak giren aklı beş karış havada dediğimiz tiplerden bir çocuk:) ölümün ona verdiği görevde bı hata yapiyo. çok eğlenceli bi kitap şimdilik:)
Keyifli okumalar
Yok kuzum dünden çorbam vardı yarın yapıcam tarhanayıteşekkür ederim canım benim
sen nasılsın:) içtin mi tarhana çorbası :)
Hoş geldinizÇok güzel bir konu. Ben de çok kitap okurum, bayılırım saatlerce kitapla başbaşa kalmaya. Üniversite dönemlerimde günde bir kitap okurdum, şimdi iş yaşamı ev derken haftada en az iki kitaptan aşağı inmemeye çalışsam da bazen okunacak ne çok kitap var diye düşünüp yetersiz hissedebiliyorum. Ben de sayfayı takip edip etkileşimde olmak istiyorum. Bu arada herkese Merhaba
Sayfanın reklamını benle yap. Canımız ciğerimiz Teomuz var falan diyeHoş geldinizkitap seferleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Şu an okuduğunuz bir kitap var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?