Hoşbuldum evet sabah başladığım ve elimden bırakamadığım bir kitap okuyorum şuan. Sürekli niyetlendiğim ama bir türlü başkayamadığım bir kitaptı. Mihail Bulgakov-Usta ile Margarita. Çok şiddetle tavsiye ediyorum.
Hoşbuldum evet sabah başladığım ve elimden bırakamadığım bir kitap okuyorum şuan. Sürekli niyetlendiğim ama bir türlü başkayamadığım bir kitaptı. Mihail Bulgakov-Usta ile Margarita. Çok şiddetle tavsiye ediyorum.
ben de aylak adamda dağılan kafamı "mort" isimli kitapla topladım:)
bugün başladım. bugün yatmadan biter sanırım.
mort ölümün yanına çırak olarak giren aklı beş karış havada dediğimiz tiplerden bir çocuk:) ölümün ona verdiği görevde bı hata yapiyo. çok eğlenceli bi kitap şimdilik:)
Çok güzel bir konu. Ben de çok kitap okurum, bayılırım saatlerce kitapla başbaşa kalmaya. Üniversite dönemlerimde günde bir kitap okurdum, şimdi iş yaşamı ev derken haftada en az iki kitaptan aşağı inmemeye çalışsam da bazen okunacak ne çok kitap var diye düşünüp yetersiz hissedebiliyorum. Ben de sayfayı takip edip etkileşimde olmak istiyorum. Bu arada herkese Merhaba
Balzak - Evde Kalmış Kız kısa kitaptı,bitti. 40larına gelmiş, servet sahibi olup bir türlü evlenemeyen bir az saf kadının etrafında avcı gibi dolaşıp onu ele geçirmeye çalışan erkeklerden bahs ediliyor. Tabi ki niyetleri aşk değil, servete konmak. Bir az siyasi konulara da değiniyor aslında ama o konularda pek bilgim olmadığı için derinlemesine anlamadım.