GudmirnikNYSA ANTİK KENTİ, ARAPAPIŞTI KANYONU, GÜVERCİADA KALESİ, ZEUS MAĞARASI
Aydın'dan herkese günaydın
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
Daha yeni başlıyor kiben dünden nasibimi almamış mıydım ama yaaa hala mi gözler üstümde
Tarifemiz günlük değil aylık tatlımben dünden nasibimi almamış mıydım ama yaaa hala mi gözler üstümde
En ideal kitap yavaş ilerleyen kitapBen severek okudum. yavaş ilerliyor biraz
Bu arada Anna Kareninayı okudun mu, onun karakterleri de çok güzel. Hele bir karakter var burdaki kızlar tekrar tekrar okudu o sayfaları.ben dünden nasibimi almamış mıydım ama yaaa hala mi gözler üstümde
Senden önce iyileşmiştim teocumBen sayfana geldikten sonra iyileştin
Ben de dedim sayfam avuçlarımdan kayıyor mu dedinSenden önce iyileşmiştim teocum
Her zaman beklerim sayfaya
Ahhhh LevinnBu arada Anna Kareninayı okudun mu, onun karakterleri de çok güzel. Hele bir karakter var burdaki kızlar tekrar tekrar okudu o sayfaları.
Yok yaa,sayfayı takip eden ziyaretçi o kadar çok ki,gizli gizli onlar çökertmediyse senden zarar gelmezBen de dedim sayfam avuçlarımdan kayıyor mu dedinTeo burayı çökertmeden gitmez diye
Yok yaa,sayfayı takip eden ziyaretçi o kadar çok ki,gizli gizli onlar çökertmediyse senden zarar gelmez
Ben birinin kardeşiyimBu aradaKeira- kimsenin kız kardeşi falan değilsin inşallah en son ki vukuatımdan sonra temkinli olmak da fayda var
MaşAllah teocuğum o güzel gözlerinden uçan kaçan kurtulamıyorBu oldu mu hiç. 14 yıl durmasının bir hikmeti varmış. Bir 14 yıl daha beklemesi gerekiyordugözüm üstünde
Ekmek parası işte limonsuzumMaşAllah teocuğum o güzel gözlerinden uçan kaçan kurtulamıyor
Ahh öyle ki; ondan sonraki her kitabı, onun adı geçer mi diye okudumBu arada Anna Kareninayı okudun mu, onun karakterleri de çok güzel. Hele bir karakter var burdaki kızlar tekrar tekrar okudu o sayfaları.
Biliyordum, doğru söyle kime çalışıyorsunEkmek parası işte limonsuzum
Kimseye değil ya kendim bu ay sonuncuyum da söylemesi ayıpBiliyordum, doğru söyle kime çalışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?