Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullanıyorum canım. Pozitif çıktığım gün hemen getirdiler aile hekimide vitamin ve kan sulandırıcı önerdi onlarıda alıyorum
İnşallah iyi gelir ilaçlar canım. Vitamin, beslenme çok önemli ve dinlenmek tabi.
Koku bende de sıfıra inmişti en kötüsü de o sanırım. Türk kahvesi, karabiber gibi keskin kokuları falan kokluyorlar günde bir kaç kere düzelmesini hızlandırıyormuş.

Kıyamam kuzum geçer inşAllah. Eşimde biraz uzun sürmüştü bende hiç olmamıştı.
Canın istemese de aç ve vitaminsiz bırakma kendini bol bol dinlen.
Çok enteresan normalde meyve tatlı çok yemem aramamda canım inanılmaz meyve ve tatlı istiyor. İştahımda açık sıkıntı olmuyor yiyorum o yüzden
Sürekli yatamıyorum dolaşıyorum evin içinde belirli aralıklarla. Maske takıp yemek yapıyorum başka iş yapmıyorum. Deneyim kahve koklamayı

günde bir tane bir ay kullancakmışım canım. Dediğin çok mantıklı bende bu ay neden uzun sürdü diye düşünüyordum
Aa galiba neden öyle demişler. Bize hiç dememişlerdi kan sulandırıcı. Kendi kafamıza göre almıştık. Gerekli mi ki acaba?

Çok enteresan normalde meyve tatlı çok yemem aramamda canım inanılmaz meyve ve tatlı istiyor. İştahımda açık sıkıntı olmuyor yiyorum o yüzden
Canım tekrar geçmiş olsun. Koku ve tat kaybı kovidin en belirgin özelliklerinden malesef. Benim de 5.gün gitmişti ikisi de. Uzun süreli gelmedi ama ben ağır geçirdim. Ciğerimin her iki tarafında da vardı.
Senin öyle olmayacak inşallah.
Tatlı konusunda da kesinlikle çok ilginç ki o dönemlerde iyileşmeye başladığım zaman müthiş tatlı yeme isteği oldu bende. Normalde hiç sevmem tatlıyı.
Abimde ve çevremde yaşayan herkeste aynısı olmuş. Direk kanı etkiliyormuş covid. Buna bağlı olabilir bu istek. Inşallah kolay atlatırsın. Bundan sonra iyileşmeye dönersin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…