İnşallah iyi gelir ilaçlar canım. Vitamin, beslenme çok önemli ve dinlenmek tabi.Kullanıyorum canım. Pozitif çıktığım gün hemen getirdiler aile hekimide vitamin ve kan sulandırıcı önerdi onlarıda alıyorum
Bir gezintiye çıkayım bakayım kimmiş ki o beddua severGeceden beri yönetim yok galiba. Beddua sever abla da banlanmadı, iki üyeliği olan kız da daha banlanmamış
günde bir tane bir ay kullancakmışım canım. Dediğin çok mantıklı bende bu ay neden uzun sürdü diye düşünüyordumKan sulandırıcı aylık derdimizde sorun yaşatabilir ha dikkatli kullan )
Çok enteresan normalde meyve tatlı çok yemem aramamda canım inanılmaz meyve ve tatlı istiyor. İştahımda açık sıkıntı olmuyor yiyorum o yüzdenKıyamam kuzumgeçer inşAllah. Eşimde biraz uzun sürmüştü bende hiç olmamıştı.
Canın istemese de aç ve vitaminsiz bırakma kendini bol bol dinlen.
Sürekli yatamıyorum dolaşıyorum evin içinde belirli aralıklarla. Maske takıp yemek yapıyorum başka iş yapmıyorum. Deneyim kahve koklamayıİnşallah iyi gelir ilaçlar canım. Vitamin, beslenme çok önemli ve dinlenmek tabi.
Koku bende de sıfıra inmişti en kötüsü de o sanırım. Türk kahvesi, karabiber gibi keskin kokuları falan kokluyorlar günde bir kaç kere düzelmesini hızlandırıyormuş.
Çok eğleneceğukBir gezintiye çıkayım bakayım kimmiş ki o beddua sever
Aa galiba neden öyle demişler. Bize hiç dememişlerdi kan sulandırıcı. Kendi kafamıza göre almıştık. Gerekli mi ki acaba?günde bir tane bir ay kullancakmışım canım. Dediğin çok mantıklı bende bu ay neden uzun sürdü diye düşünüyordum
Git kitap okuÇok eğleneceğuk
Canım tekrar geçmiş olsun. Koku ve tat kaybı kovidin en belirgin özelliklerinden malesef. Benim de 5.gün gitmişti ikisi de. Uzun süreli gelmedi ama ben ağır geçirdim. Ciğerimin her iki tarafında da vardı.Çok enteresan normalde meyve tatlı çok yemem aramamda canım inanılmaz meyve ve tatlı istiyor. İştahımda açık sıkıntı olmuyor yiyorum o yüzden
Aslında banlanırsakta bol bol okuyabiliriz sankiGit kitap oku
En son banlandığımda Anna Karenina'yı bitirmiştimAslında banlanırsakta bol bol okuyabiliriz sanki
Ama işte benim ban sürem çok az en fazla cin ali serisini okurumEn son banlandığımda Anna Karenina'yı bitirmiştim
Ahhhh ah hatırladım o kara günleri
En çok ben okumuştum o zaman
Neler okudum öyle aman YarabbimÇok eğleneceğuk
Teoya bile gerek yoktu yaniAhhhh ah hatırladım o kara günleri
O ponçik gözlerine zeval gelmedi inşAllahNeler okudum öyle aman Yarabbim
Teocuğum o zamanlar daha gücünün farkına varmamıştıTeoya bile gerek yoktu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?