Henüz bir şey yok bakalım bir beddua da ben yersem belkimO ponçik gözlerine zeval gelmedi inşAllah
Rabbim tez vakitte şifa versin canım.Bugun tat ve koku almamaya başladım. Boğaz ağrım geçti. Öksürük çok değil ama devam ediyor
İşte illaki bi çekim lazım. Arada titreşim gerek. O yüzden hep burda olalım inşallahEn çok ben okumuştum o zamanHerkes bir yere dağılmıştı
benim 4 ay sonra yeni geldi canımTat biraz da olsa alıyorum ama koku hiç yok anlamadım bende.
Bu laf bana değil inşTam böyle beğenicek ağzını ayırıp gülücekken eminmisin diye soruyor ya la havvleee
Nedenini hiç bilmiyorum aile hekimi aradı pozitiften sonra o söyledi. Eşim konuştuğu için sormamışta bir ay kullansın demişAa galiba neden öyle demişler. Bize hiç dememişlerdi kan sulandırıcı. Kendi kafamıza göre almıştık. Gerekli mi ki acaba?
Acaba şekeri mi düşürüyor. Bildiğin tatlı diye geziyorum evde. Amin canım çok sağolCanım tekrar geçmiş olsun. Koku ve tat kaybı kovidin en belirgin özelliklerinden malesef. Benim de 5.gün gitmişti ikisi de. Uzun süreli gelmedi ama ben ağır geçirdim. Ciğerimin her iki tarafında da vardı.
Senin öyle olmayacak inşallah.
Tatlı konusunda da kesinlikle çok ilginç ki o dönemlerde iyileşmeye başladığım zaman müthiş tatlı yeme isteği oldu bende. Normalde hiç sevmem tatlıyı.
Abimde ve çevremde yaşayan herkeste aynısı olmuş. Direk kanı etkiliyormuş covid. Buna bağlı olabilir bu istek. Inşallah kolay atlatırsın. Bundan sonra iyileşmeye dönersin inşallah
Aslında banlanırsakta bol bol okuyabiliriz san
Ne banlanması oturun oturduğunuz yerdeEn son banlandığımda Anna Karenina'yı bitirmiştim
Rabbim tez vakitte şifa versin canım.İlaçlar bitti mi
Aa senin çok geç gelmiş. Neden acababenim 4 ay sonra yeni geldi canım
Bu laf bana değil inş
4 ay mıbenim 4 ay sonra yeni geldi canım
ben de gidip bakammmNeler okudum öyle aman Yarabbim
Sanırım şekerle alakalı bi durum.Nedenini hiç bilmiyorum aile hekimi aradı pozitiften sonra o söyledi. Eşim konuştuğu için sormamışta bir ay kullansın demiş
Acaba şekeri mi düşürüyor. Bildiğin tatlı diye geziyorum evde. Amin canım çok sağol
Ne banlanması oturun oturduğunuz yerde
Yarın sabah bitiyor canım
ben 10 günden sonra tekrar pozitif çıktım canım. Bebek Tedavisini etkilemesin diye cahillik edip ilaçları kullanmadım önce. o yüzden uzun sürdü sanırım.4 ay mı
Aa dur dur yeni anladımSitede bir bana mı oluyor bu ya
gerçekten çok kötüydü gidişin. Bak sen sakın yazma oralara. Olur da ceza gelirse öne geçip onu almayın beni alın diyeceğimTeoya bile gerek yoktu yani
Besmele ile gir ne olur ne olmazben de gidip bakammm
he yaaa o da doğru, sonradan çok geliştim çokTeocuğum o zamanlar daha gücünün farkına varmamıştı
Banane banane diye omzunu da indirip kaldıracak mısıngerçekten çok kötüydü gidişin. Bak sen sakın yazma oralara. Olur da ceza gelirse öne geçip onu almayın beni alın diyeceğim
Elf gözlerine zeval gelmesinhe yaaa o da doğru, sonradan çok geliştim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?