Valla o kitap zor diyorlar bak başlayıp sonra suçu bana atmaYüzyıllık yalnızlık a başlayacağım Şu yarışma için sipariş vermiştim hala gelmediler onlara başlarım diye hep kısa kitaplar okudum. KesinJasminla bi şeyler yaptı sabote ediyo beni
Yüzyıllık yanlızlık kitabını alalı 10 yıl olmuştur daha başlamadımValla o kitap zor diyorlar bak başlayıp sonra suçu bana atma
Ben de alayım okuyayım diyorum hala tık yok bir de büyülü gerçeklik ya hiç yaklaşamam diye düşünüyorum ))Yüzyıllık yanlızlık kitabını alalı 10 yıl olmuştur daha başlamadım
Büyülü gerçeklik deme banaBen de alayım okuyayım diyorum hala tık yok bir de büyülü gerçeklik ya hiç yaklaşamam diye düşünüyorum ))
büyülü gerçekçiliği ben çok sevdim, güney amerika edebiyatı çok hoşuma gitti sonradan. direkt yüzyıllık yalnızlıktan başlamasan alışman daha kolay olur. benim hüzünlü orospularım veya borges'in öyküleri ile sevebilirsin belki :)Ben de alayım okuyayım diyorum hala tık yok bir de büyülü gerçeklik ya hiç yaklaşamam diye düşünüyorum ))
Evet, bir şansımı deneyeyim dedim.Sen de mi yarışmaya katildin
Hüzünlüleri okudum sevmedim maalesef yani anlamıyorum olayları. Ne oluyor ya kafasına giriyorum hemen. Usta ve Margarita yı da okumakta zorlanmıştım. Ve bu kitaplar kesinlikle aklımda da kalmıyor sonra, silinip gidiyor hemenbüyülü gerçekçiliği ben çok sevdim, güney amerika edebiyatı çok hoşuma gitti sonradan. direkt yüzyıllık yalnızlıktan başlamasan alışman daha kolay olur. benim hüzünlü orospularım veya borges'in öyküleri ile sevebilirsin belki :)
Hepsi çerezlik kitaplar 100 küsür sayfalıkTeocuğumun çok üstüne gidildiğini düşünüyorum
Selam kızlarŞöyle bir yoklama yapalım. Kimler neler okuyor bakalım ?
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
isabel
@teolog8579
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
Şöyle bir yoklama yapalım. Kimler neler okuyor bakalım ?
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
isabel
@teolog8579
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo[/USER
[/QUOTE]
Ben de yayınlara hiç dikkat etmedimEvet, bir şansımı deneyeyim dedim.
Yüksek Ökçeler'i bulamadım İnkılap Yayınları'ndan. Kırmızı Kedi aldım ama o da aynı hikayeler çıkmadı.
Sana takılıyor iki gündür diye etiketlemiştimHepsi çerezlik kitaplar 100 küsür sayfalık
usta ile margarita'da ben de zorlandım, gerçi çalkantılı bir dönemimdeydimHüzünlüleri okudum sevmedim maalesef yani anlamıyorum olayları. Ne oluyor ya kafasına giriyorum hemen. Usta ve Margarita yı da okumakta zorlanmıştım. Ve bu kitaplar kesinlikle aklımda da kalmıyor sonra, silinip gidiyor hemençok merak etmedikçe uzak geziyorum artık )
Yok yok bence dene :)Ben de yayınlara hiç dikkat etmedimzaten verdiğim siparişler de hala gelmedi belli ki ben şansımı deneyemeyecegim
Hepsi birbirinden güzel. Keyifli okumalarEki Görüntüle 2830315
Yeni bebeklerim
3 ay falan olmuştu kitap almayalı valla kitap kargosu açmayı özlemişim. Okunmayı bekleyen onlarca hatta yüzlerce kitabım olduğu için yine bir süre alamayacağım.
Az önce kontrol ettim hala tedarik sürecinde olan kitaplar var bu hafta hazır olmazsa zaten iptal etmek zorunda kalicam çünkü farklı bir adreste olucam. Modelimi bozdu bkm büyük hevesle başvuru yapmıştım bakalımYok yok bence dene :)
Kitapyurdu'nda İnkılap Yayınları baskısının ön okuması var ya ben oradan içindekiler kısmında hikaye isimlerine bakıp netten araştıracağım olanı okurum artık. Bende sadece Ertuğrul Gazi ile Yüksek Ökçeler yoktu BKM'den aldım biraz önce geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?