Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzyıllık yalnızlık a başlayacağım Şu yarışma için sipariş vermiştim hala gelmediler onlara başlarım diye hep kısa kitaplar okudum. Kesin Jasminla bi şeyler yaptı sabote ediyo beni
Valla o kitap zor diyorlar bak başlayıp sonra suçu bana atma

Ben de alayım okuyayım diyorum hala tık yok bir de büyülü gerçeklik ya hiç yaklaşamam diye düşünüyorum ))
büyülü gerçekçiliği ben çok sevdim, güney amerika edebiyatı çok hoşuma gitti sonradan. direkt yüzyıllık yalnızlıktan başlamasan alışman daha kolay olur. benim hüzünlü orospularım veya borges'in öyküleri ile sevebilirsin belki :)

Hüzünlüleri okudum sevmedim maalesef yani anlamıyorum olayları. Ne oluyor ya kafasına giriyorum hemen. Usta ve Margarita yı da okumakta zorlanmıştım. Ve bu kitaplar kesinlikle aklımda da kalmıyor sonra, silinip gidiyor hemen çok merak etmedikçe uzak geziyorum artık )

Evet, bir şansımı deneyeyim dedim.
Yüksek Ökçeler'i bulamadım İnkılap Yayınları'ndan. Kırmızı Kedi aldım ama o da aynı hikayeler çıkmadı.
Ben de yayınlara hiç dikkat etmedim zaten verdiğim siparişler de hala gelmedi belli ki ben şansımı deneyemeyecegim

usta ile margarita'da ben de zorlandım, gerçi çalkantılı bir dönemimdeydim ama borges'e mutlaka şans verin ki öyküleri kısa ve çok güzel. alçaklığın evrensel tarihi çok güzel. hem de gerçek kişileri anlatıyor :)

Ben de yayınlara hiç dikkat etmedim zaten verdiğim siparişler de hala gelmedi belli ki ben şansımı deneyemeyecegim
Yok yok bence dene :)
Kitapyurdu'nda İnkılap Yayınları baskısının ön okuması var ya ben oradan içindekiler kısmında hikaye isimlerine bakıp netten araştıracağım olanı okurum artık. Bende sadece Ertuğrul Gazi ile Yüksek Ökçeler yoktu BKM'den aldım biraz önce geldi.

Az önce kontrol ettim hala tedarik sürecinde olan kitaplar var bu hafta hazır olmazsa zaten iptal etmek zorunda kalicam çünkü farklı bir adreste olucam. Modelimi bozdu bkm büyük hevesle başvuru yapmıştım bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…