BKM öyle diyor ama bir anda kargoya veriyor. Bence acele etme iptal etmekte. O sistemleri biraz sıkıntılıAz önce kontrol ettim hala tedarik sürecinde olan kitaplar var bu hafta hazır olmazsa zaten iptal etmek zorunda kalicam çünkü farklı bir adreste olucam. Modelimi bozdu bkm büyük hevesle başvuru yapmıştım bakalım
Çeldiniz aklıma ))) yazın bakayım kütüphanede var mı kitabı alır denerim mutlaka ))usta ile margarita'da ben de zorlandım, gerçi çalkantılı bir dönemimdeydimama borges'e mutlaka şans verin ki öyküleri kısa ve çok güzel. alçaklığın evrensel tarihi çok güzel. hem de gerçek kişileri anlatıyor :)
Ben de çaktırmadan yapıyordum bildirimleriSana takılıyor iki gündür diye etiketlemiştim
Sen mi çaktırmadan yapıyorsun. valla her gün bildirim geliyor sendenBen de çaktırmadan yapıyordum bildirimleri
Yok girdin artık radara kaçamazsınBen de çaktırmadan yapıyordum bildirimleri
nisan ayındaYok girdin artık radara kaçamazsın
Bir iki ay alıştırsaydık dimi çok erken nazara gelecek
MuhteşemNasıl güzel Doğuncada görelim anneannesi
Önümüzdeki ay gizli gizli okusunüzgünüm Teoya yakalandı bile. Keşke dediğin gibi hemen yakalanmasaydı
Ufak kitapları bitiriyorum o yüzden. Ramazan olduğu için hem mukabele Kuranı Kerim devam etmeye çalışıyorum. Aksatmadan günlük okumaları da yapınca kendimi daha iyi hissediyorum.Sen mi çaktırmadan yapıyorsun. valla her gün bildirim geliyor senden
nisan ayındaKeira- dökülmese bari
Migrenim var bi tek o çok kısıtlıyor tuttuğu zaman. Teonunda gözlerinden sosyal mesafeli öpücük göndereyim benim gözlerim mavi nazar ilişmez derler renkli gözlülereBir iki ay alıştırsaydık dimi çok erken nazara gelecek
Önümüzdeki ayın sonunda bu mesajını geri yollayacağım sanaMigrenim var bi tek o çok kısıtlıyor tuttuğu zaman. Teonunda gözlerinden sosyal mesafeli öpücük göndereyim benim gözlerim mavi nazar ilişmez derler renkli gözlülere
OO mavi tonun en sevdiği renk. Keşke onun olsaMigrenim var bi tek o çok kısıtlıyor tuttuğu zaman. Teonunda gözlerinden sosyal mesafeli öpücük göndereyim benim gözlerim mavi nazar ilişmez derler renkli gözlülere
YaaÖnümüzdeki ayın sonunda bu mesajını geri yollayacağım sana
OO mavi tonun en sevdiği renk. Keşke onun olsa
Migrenim var bi tek o çok kısıtlıyor tuttuğu zaman. Teonunda gözlerinden sosyal mesafeli öpücük göndereyim benim gözlerim mavi nazar ilişmez derler renkli gözlülere
Güneşe bakınca ela, sana bakınca fena olan gözlere sahibimKahverengi gözlerimle paratoner gibi bütün nazarları çekiyorum ben üzerime
Ooo çok şanslısınGüneşe bakınca ela, sana bakınca fena olan gözlere sahibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?