Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onca yoksulluk varken kitabı bitti. Olay değilde durum hikayesi anlatiliyo yine de aktı gitti. Madame rose ve Momo nün hikayesi anlatılıyor. Kitaptaki tabiri kullanicam , orospu çocuklarının kaldığı bir ev ve onlara bakan Madame rose u anlatıyor. Anlatım şekli ifadeleri bana farklı geldi ve hoşuma gitti. Dün akşam yatmadan önce başlamıştım bugün saat 15.00 gibi bitti 197 sayfa. Getirdigim kitaplar bitti . Fareler ve insanları yeniden okumayı düşünüyorum

Tamam canım gelecek aya kalsın o zaman Bin muhteşem güneşi gözüm kesmiyor uçurtma avcısından sonra Beş Sevgi Dili’ni okuyayım
Beş sevgi dili kapsamlı güzel bir kitap Çocuklar için beş sevgi dili de var,onu okumak istiyorum bende

Son düzenleme:
Canım yazmıştım sana önce Cerrah la başla,sonra Çırak.Rizzoli Isles ı diyorsun karakter olarak

1. Cerrah
  2. Çırak
  3. Günahkar
  4. İkiz Bedenler
  5. Siliniş
  6. Mefisto Kulübü
  7. Ruh Kolleksiyoncusu
  8. Buz Gibi Soğuk
  9. Sessiz Kız
  10. Sona Kalan

Gunaydin. Bize nasil kiydiniz kitabini bitirdim. Kitap cok akici ve guzeldi. Genel konusu dinimizin bize nasil yanlis anlatıldığı.
Yeni kitabim A'mak-ı hayal. Bol okumali bi gun olsun herkese
Liseden mezun olunca okumuştum Bize Nasıl Kıydınız ı

Hepsin indirdim PDF

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…